homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item > Reageer


"Je kunt op verschillende manieren je mening uiten,
je wordt politicus, rapper of brengt het anders naar buiten.
je bent trots op je mening en doet vele uitspraken.
maar op internet is het de laatste tijd raak en
anoniem ge-forum, andere mensen afzeiken.
Maar laten daarmee alleen hun domheid blijken."

fragment uit BEK HOUWE van NicoNoot/Moordgasten/Def P

Reaxie formulier

   
Naam: (*)
E-mail adres:
   
Reaxie: (*)
   
(*) = verplicht15 oktober 2019
Prima prestaties van onze internationals Ilic en Verbruggen, Rösler verliest


Weekendje niksen voor de NAC supporter. Weekendje hard werken voor onze internationals. Ja ja, want we hebben er een paar. Rösler, Verbruggen en de gebroeders Ilic kwamen allen in actie.

De Ilic brothers stonden vorige week vrijdag in de uitwedstrijd tegen Bulgarije onder-21 beiden aan de aftrap. Het was vast nogal een uitdaging voor de scheids, aangezien er nog een derde Ilic op het veld stond. Marko Ilic is de keeper van Servië onder-21 en is zover ons bekend geen familie. Ivan speelde 68 minuten en Luka, die in de 45e minuut nog een gele kaart pakte, mocht er in de 90e minuut af. De wedstrijd werd met 0-1 gewonnen, door een doelpunt in de 87e minuut van Stuparevic, die in de 68e minuut het veld in kwam voor Ivan Ilic.
Servië onder-21 staat met 4 punten op een 3e positie in de poule achter nummer 1 Polen (7 pnt) en Rusland (5pnt). De derde plaats geeft echter geen recht op plaatsing voor het EK. De tweede plaats gaat in een klassement voor de beste nummer 2 van de kwalificatie van alle poules. Vanavond om 18.00 uur speelt Servië in Lodz tegen koploper Polen. Deze wedstrijd ging met 1-0 verloren. De gebroeders Ilic begonnen beiden in de basis. Luka mocht er in de 60e minuut af, Ivan in de 84e. Het Poolse doelpunt viel in de 79e minuut. Door deze nederlaag is Servië een plekje gezakt naar de 4e plek en moet nu ook Bulgarije boven zich dulden.

Kersvers profvoetballer Bart Verbruggen stond afgelopen vrijdag vanaf het begin onder de lat bij Oranje O18 in de oefenwedstrijd tegen België. Hoewel hij 2 tegengoals moest incasseren, hield hij naar verluidt zijn ploeg een aantal keer goed op de been. Nederland won uiteindelijk met 3-2.

Ook Colin Rösler mocht vorige week donderdag met zijn Noorse leeftijdsgenoten op pad. In zijn debuut in het oefenduel van Noorwegen O20 tegen Frankrijk speelde hij de volle 90 minuten. Helaas voor hem ging het duel met 1-2 verloren. De eretreffer voor de Noren viel in de 90e minuut door een benutte penalty van Solbakken.
Rösler speelde gisterenmiddag nóg een oefenwedstrijd, tegen buurland Zweden. Wéér mocht bij de hele wedstrijd spelen en wéér ging de wedstrijd verloren. Tot diep in de blessuretijd bleef het 2-2 staan, maar in de 93e minuut was het de Zweed Peter Gwargis die raak schoot.


Bron : De Rat, NAC

SMILIES

):) :) :( :`(
:bier: :D :N :9~
;) :X :zwaai: :o)
:#: |:( 8-) :?
:Z ;( B-) *D
:NAC: :P :9 |:
:Y) :smoke: :Breda: [:]

Rattavista

Zoek in:
titels
nieuwsberichten
bronnen
op de term
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven