of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item > Reageer


"Je kunt op verschillende manieren je mening uiten,
je wordt politicus, rapper of brengt het anders naar buiten.
je bent trots op je mening en doet vele uitspraken.
maar op internet is het de laatste tijd raak en
anoniem ge-forum, andere mensen afzeiken.
Maar laten daarmee alleen hun domheid blijken."

fragment uit BEK HOUWE van NicoNoot/Moordgasten/Def P

Reaxie formulier

   
Naam: (*)
E-mail adres:
   
Reaxie: (*)
   
(*) = verplicht1 mei 2019
Nieuwe aanbieding voor Grad, exit Meijers en Sprangers


Grad Damen is voorlopig de enige speler in het bezit van een aflopend contract voor wie een nieuwe verbintenis in de maak is. Ruud Brood heeft te kennen gegeven de 21-jarige Grad nodig te hebben voor de opbouw van achteruit. Hieruit valt natuurlijk ook op te maken dat de trainer zelf ook volgend seizoen de scepter zal zwaaien over het eerste elftal, maar dat lag al in de lijn der verwachting.

Damen beleefde zijn rentree in het eerste in de uitwedstrijd tegen fortuna na bijna 2 jaar afwezigheid door zwaar blessureleed, een mislukte uitleenbeurt aan helmond sport en een gebrek aan vertrouwen in zijn kunnen door Mitchell van der Gaag. Brood ziet het dus wél enorm zitten in de eigen jeugdParel. Grad zelf heeft ook te kennen gegeven heel graag bij zijn NAC te willen blijven. De verwachting is dat de club binnen nu en enkele weken een aanbieding tot contractverlenging doet.

Anders is dit voor alle anderen die een aflopende verbintenis hebben. Dat geldt dus ook voor Mitchell te Vrede, terwijl Theo Zwarthoed vermoedelijk helemaal stopt met de actieve voetballerij. Behalve deze 2 spelers zullen naar alle waarschijnlijkheid ook Pele van Anholt, Anouar Kali, Gervane Kasteneer, Mikhail Rosheuvel, Robert Mühren, Anouar Kali en helaas en onbegrijpelijk genoeg ook Greg Leigh volgend seizoen niet meer in een NACshirt te bewonderen zien zijn.

De Helmondse enclave

Terwijl NAC een seizoen lang een parodie op voetbal ten tonele bracht verging het de jonge NAC'ers in helmond niet veel beter. Niemand van de 5 verhuurde spelers (Bodi Brusselers, Diego Snepvangers, Richelor Sprangers, Jordan van der Gaag en Bart Meijers) heeft zich kunnen onderscheiden bij de nummer 19 van de kkd-divisie. Voor vriend-van-de-show Richelor Sprangers en Bart Meijers betekent dit dat zij naar alle waarschijnlijkheid NAC zullen gaan verlaten, omdat zij in het bezit zijn van een aflopend contract. Van de overige 3 heeft alleen Jordan van der Gaag naar verluidt nog toekomst bij NAC.

Met name het aanstaande vertrek van Bart Meijers, die in het seizoen van promotie toch een zeer solide indruk maakte en vaste basisspeler werd, is opmerkelijk. Er zullen toch vervangers voor die prutsers achterin moeten komen.

We gaan het meemaken bij Circus NAC.


Bron : De Rat, bn/destem

SMILIES

):) :) :( :`(
:bier: :D :N :9~
;) :X :zwaai: :o)
:#: |:( 8-) :?
:Z ;( B-) *D
:NAC: :P :9 |:
:Y) :smoke: :Breda: [:]

Rattavista

Zoek in:
titels
nieuwsberichten
bronnen
op de term
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven