homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item > Reageer


"Je kunt op verschillende manieren je mening uiten,
je wordt politicus, rapper of brengt het anders naar buiten.
je bent trots op je mening en doet vele uitspraken.
maar op internet is het de laatste tijd raak en
anoniem ge-forum, andere mensen afzeiken.
Maar laten daarmee alleen hun domheid blijken."

fragment uit BEK HOUWE van NicoNoot/Moordgasten/Def P

Reaxie formulier

   
Naam: (*)
E-mail adres:
   
Reaxie: (*)
   
(*) = verplicht25 april 2019
Kansloos verlies tegen feyenoord. Degradatie kwestie van tijd.


We wisten allemaal dat het een moeilijke avond ging worden. Kans op een overwinning was vrijwel nihil. Maar ondanks de zwaar getemperde verwachtingen krijgt dit NAC het tóch voor elkaar om het publiek zwaar teleurgesteld achter te laten.

Als een racewagen die op rubberloze velgen de finish probeert te halen, in desperate pogingen om de voorlaatste wagen die twee bochten verder rijdt nog bij te halen. Zet de auto maar aan de kant, dit heeft geen zin meer.

De zeer gemankeerde verdediging speelt ons in de beginfase direct parten. Damen en Gersbach zijn duidelijk nog niet op elkaar ingespeeld, waar de feyenoorders al aasgieren op afvliegen, de bal afnemen en direct op doel afvuren, 0-1. Daarna vliegen de kansen ons om de oren. Bal op de lat, op de kruising, voorlangs, achterlangs, het had met rust al 0-5 kunnen staan. Het bleef bij 0-2, na een blunder van Van Leer die een houdbaar schot van Dylan Vente over zichzelf heen wipt. De klungels konden aan de thee.

Brood probeerde in de rust nog wat te forceren door Van Hooijdonk in te brengen voor Te Vrede en Kaikai komt erin voor Rosheuvel. Hun inbreng doet de feyenoord machine ook niet haperen. Feyenoord hoeft niet eens vol gas te gaan om uiteindelijk op 0-4 uit te komen. Uit medelijden lijkt de handrem er wat op te gaan. Maar een eretreffer wordt ons niet gegund.

De jongens die wellicht nog het minste te verwijten zijn, lopen plichtsgetrouw voorop in de ‘ere’ronde en vangen de volle laag. Daar achteraan sjokken de lui die zich doorgaans meer druk maken over welk gelikt actiefotootje van zichzelf ze deze keer op hun socials moeten plaatsen om hun insta credibility te verhogen.

#shirtuitenoprotten #schaamjekapot

Vanavond rond de klok van 20.15 uur weten we waar we aan toe zijn. Bij winst van excelsior bij ado den haag zijn we officieel gedegradeerd, bij een gelijkspel is het slechts officieus en gaat het om doelsaldo. Bij verlies van excelsior blijft hun voorsprong 5 punten, en krijgen we minimaal 17 dagen uitstel van executie.


Bron : De Rat

SMILIES

):) :) :( :`(
:bier: :D :N :9~
;) :X :zwaai: :o)
:#: |:( 8-) :?
:Z ;( B-) *D
:NAC: :P :9 |:
:Y) :smoke: :Breda: [:]

Rattavista

Zoek in:
titels
nieuwsberichten
bronnen
op de term
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven