of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item > Reageer


"Je kunt op verschillende manieren je mening uiten,
je wordt politicus, rapper of brengt het anders naar buiten.
je bent trots op je mening en doet vele uitspraken.
maar op internet is het de laatste tijd raak en
anoniem ge-forum, andere mensen afzeiken.
Maar laten daarmee alleen hun domheid blijken."

fragment uit BEK HOUWE van NicoNoot/Moordgasten/Def P

Reaxie formulier

   
Naam: (*)
E-mail adres:
   
Reaxie: (*)
   
(*) = verplicht14 maart 2019
Slingers ophangen: Mets per direct weg, NAC casht goed.


Het is Tim Gilissen zijn eerste en laatste transfer die hij bij NAC heeft mogen opzetten. Karol Mets, die na zijn transferverzoek van twee weken geleden uit de gratie raakte, is per direct ex-NAC’er. Het Zweedse AIK Fotboll uit Solna legde hem voor 3 seizoenen vast.

Vandaag zijn de laatste plooien glad gestreken. NAC was er eerder al uit gekomen met de Zweden, vandaag is Mets dat officieel ook met zijn nieuwe werkgever. Over de transfersom meldt NAC dat ze het drievoudige van de transfersom die in het verleden voor hem is betaald (3 x 100.000 uur) te hebben ontvangen en `heeft daarnaast een percentage bij doorverkoop bedongen`.

Dat is dus even een mooie meevaller. Dat betekent ook goed nieuws voor Jan Paul van Hecke. De Zeeuwse verdediger (18 jaar) heeft net als Sabir Agougil te horen gekregen dat hij een profcontract in het vooruitzicht heeft. Echter diende daarvoor wel eerst een andere verdediger te vertrekken.

NAC geeft een toelichting op de move: “Twee weken geleden diende Karol Mets een dag voor de wedstrijd tegen Vitesse een transferverzoek in. Gezien de ongelukkige timing van het transferverzoek en het ontbreken van de mogelijkheid om een vervanger te halen, was NAC in principe niet bereid om mee te werken aan een vertrek, tenzij een transfersom zou worden betaald die in verhouding staat tot de situatie. Aangezien AIK Fotboll daar uiteindelijk aan heeft voldaan, is in samenspraak met directie en technische staf besloten de verdediger te verkopen.”

Een speler buiten de eigen transferwindow zien vertrekken is niet handig, aangezien je niet per direct een vervanger kan aantrekken. Maar nog even dik drie ton vangen voor een matige ongemotiveerde verdediger mag je gerust een buitenkansje noemen.

Karol Mets kwam in de zomer van 2017 over van het Noorse Viking FK, wat destijds ook laatste stond, en kwam in 42 wedstrijden twee maal tot scoren.


Bron : De Rat, NAC

SMILIES

):) :) :( :`(
:bier: :D :N :9~
;) :X :zwaai: :o)
:#: |:( 8-) :?
:Z ;( B-) *D
:NAC: :P :9 |:
:Y) :smoke: :Breda: [:]

Rattavista

Zoek in:
titels
nieuwsberichten
bronnen
op de term
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven