of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item > Reageer


"Je kunt op verschillende manieren je mening uiten,
je wordt politicus, rapper of brengt het anders naar buiten.
je bent trots op je mening en doet vele uitspraken.
maar op internet is het de laatste tijd raak en
anoniem ge-forum, andere mensen afzeiken.
Maar laten daarmee alleen hun domheid blijken."

fragment uit BEK HOUWE van NicoNoot/Moordgasten/Def P

Reaxie formulier

   
Naam: (*)
E-mail adres:
   
Reaxie: (*)
   
(*) = verplicht19 oktober 2018
Bijna de gehele jeugd vliegt uit. Veel strijd om de kopposities.


Vorig jaar hadden we in de dagen voorafgaand aan de derby nog diverse jeugdwedstrijden in Breda. Hiervan was er zelfs eentje van de O19 tegen willem ie ie. Dit jaar is dat wel anders. Alleen de O11 en O13 spelen thuis, de andere jongens gaan allemaal op reis.

Onder 11
Dit weekend spelen deze jongens de laatste oefenwedstrijd voor volgende week de echte wedstrijden gaan beginnen. Nu de ‘nipte’ nederlaag van vorige week kunnen de jongens nu laten zien dat ze beter kunnen dan dat. Op Sportpark Paradijs spelen ze om 13:30 uur.

Onder 12
Op Sportpark Merelweg, tegenover stadion de koel, gaan de spelers rond 09:45 uur het veld op voor hun laatste oefenwedstrijd. De wedstrijd van deze jongens ging vorige week maar net verloren, dus ze maken een goede kans.

Onder 13
Op eigen veld mogen deze jongens gaan uitmaken wie er na dit weekend op de derde plaats staat. Momenteel staan NAC en heerenveen op een gedeelde 3de plaats. Het doelsaldo van de friezen is beter, dus staan ze boven ons. Als er gewonnen wordt en de andere wedstrijden hebben een positie uitslag, is een tweede plaats zelfs mogelijk.

Onder 14
Toch is er dit weekend nog een soort derby. NAC speelt namelijk in den bosch tegen de plaatselijke fc. Al is het een oefenwedstrijd is het toch een belangrijke. Beide ploegen staan in hun poule op de eerste plaats. Wie er wint maakt niet uit, maar is wel een goede krachtsmeting. Als je erbij wilt zijn, dan kan dat. De wedstrijd begint om 11:00 uur en wordt gespeeld op Sportpark de Vliert, wat zich aan de achterkant van het stadion bevindt.

Onder 15
Bij deze wedstrijd staat ook de derde plaats op het spel, net als bij de onder 13. Alleen is deze wedstrijd in rotterdam tegen spartaan’20. Op Sportpark spartaan’20 wordt erom 11:15 uur afgetrapt. Dit kan nog wel eens een spannende wedstrijd worden, want NAC heeft de minste tegendoelpunten, terwijl spartaan de meest gemaakte doelpunten heeft van de competitie.

Onder 17
In stadion de oude meerdijk speelt om 14:45 uur de O17 tegen fc emmen om de eerste plaats. NAC speelt dan wel tegen de nummer 9, maar kan bij een verlies van de graafschap de eerste plaats overnemen. De superboeren spelen overigens pas op zondag, dus even afwachten hoe dat zich gaat ontwikkelen.

Onder 19
Ook hier staat een directe strijd op het programma. In arnhem speelt NAC tegen de fietstassen die op een zesde plaats staan. NAC staat zelf met een puntje meer op een vijfde plaats. Het zal liggen aan de andere uitslagen, maar er is een kleine kans dat NAC zelfs koploper is na deze speelronde. Nu gaan we daar niet vanuit, maar gedeeld vierde of derde is mogelijk. Wil je als eerste weten hoeveel punten de jongens meenemen, dan ben je om 15:00 uur welkom op Sportcentrum Papendal.


Bron : De Rat, NAC Jeugd

SMILIES

):) :) :( :`(
:bier: :D :N :9~
;) :X :zwaai: :o)
:#: |:( 8-) :?
:Z ;( B-) *D
:NAC: :P :9 |:
:Y) :smoke: :Breda: [:]

Rattavista

Zoek in:
titels
nieuwsberichten
bronnen
op de term
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven