of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item > Reageer


"Je kunt op verschillende manieren je mening uiten,
je wordt politicus, rapper of brengt het anders naar buiten.
je bent trots op je mening en doet vele uitspraken.
maar op internet is het de laatste tijd raak en
anoniem ge-forum, andere mensen afzeiken.
Maar laten daarmee alleen hun domheid blijken."

fragment uit BEK HOUWE van NicoNoot/Moordgasten/Def P

Reaxie formulier

   
Naam: (*)
E-mail adres:
   
Reaxie: (*)
   
(*) = verplicht14 maart 2011
Naar Jong NAC? Neem een middag vrij...


”Vanavond krijgen we een Brabants onderonsje voorgeschoteld in het Rat Verlegh Stadion. Daar neemt Jong NAC het namelijk op tegen jong fc den bosch.”

Althans, dat was de openingszin die De Rat voor ogen had. Inmiddels is via NAC.nl duidelijk geworden dat de wedstrijd vanmiddag al om 16:00 gespeeld zal worden. Is dit wellicht een vorm van kostenbesparing met het oog op het gebruik van de verlichting? Of wil NAC gewoon voorkomen dat er überhaupt nog mensen komen kijken naar het beloftenteam? Wij kunnen er alleen maar naar gissen, aangezien er op NAC.nl weer eens helemaal niets wordt uitgelegd aan het gepeupel.

Maar goed, even over het voetbal: Alles en iedereen die bij Jong NAC betrokken is zal even opgelucht adem hebben gehaald toen de vrije carnavalsweek zich eindelijk aandiende. Want na een flitsende seizoenstart verkeerde Jong NAC inmiddels in een neerwaartse spiraal. De tegenvallende resultaten bleken funest voor de mentale kracht van de jongelingen, wat onder meer leidde tot een blamerende 4-1 nederlaag bij fortuna, gevolgd door een zeer onnodig 1-0 verlies bij vvv.

Inmiddels zijn we weer twee weken verder, en hebben de spelers genoeg tijd gehad om hun kopjes weer leeg te maken. Vanaf vanavond kunnen ze weer laten zien dat ze wel degelijk een plaats verdienen in het betaalde voetbal. Maar ook trainers Arno van Zwam en Geert Brusselers zullen zich nu moeten onderscheiden, door te laten zien dat zij over de benodigde kwaliteiten beschikken om deze aanvankelijk veelbelovende ploeg weer uit het slop te trekken. Zeker aangezien Jong NAC het in de toekomst zal moeten stellen met een stuk minder ervaring in de ploeg, nu de 23-jarige Marvin van der Pluijm gekozen heeft voor een avontuur bij Dutch Lions FC in de Verenigde Staten.

Het wegvallen van deze ervaren speler zou natuurlijk wel enigszins te compenseren zijn, en wel door het Bredase publiek. Want ook de opkomst tijdens de duels van Jong NAC was de laatste tijd stiekem toch wel om een beetje van te grienen. En dat terwijl het altijd bruisende Café Beatrix tegenwoordig gewoon geopend was op de avonden dat Jong NAC thuis speelde. Natuurlijk begrijpt De Rat ook wel dat niet iedereen voor zijn plezier zijn kinderbijslag eraf laat vriezen op maandagavond, maar dat had vanavond geen excuus mogen zijn. Maar gelukkig heeft NAC zelf inmiddels weer de juiste maatregelen getroffen om ook vandaag weer zo weinig mogelijk supporters op de been te krijgen. Hulde!

Zucht… vanaf het doodsaaie kantoor dan toch maar een welgemeend: HUP JONG NAC!


Bron : De Rat, het razend actuele NAC.nl

SMILIES

):) :) :( :`(
:bier: :D :N :9~
;) :X :zwaai: :o)
:#: |:( 8-) :?
:Z ;( B-) *D
:NAC: :P :9 |:
:Y) :smoke: :Breda: [:]

Rattavista

Zoek in:
titels
nieuwsberichten
bronnen
op de term
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven