of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item > Reageer


"Je kunt op verschillende manieren je mening uiten,
je wordt politicus, rapper of brengt het anders naar buiten.
je bent trots op je mening en doet vele uitspraken.
maar op internet is het de laatste tijd raak en
anoniem ge-forum, andere mensen afzeiken.
Maar laten daarmee alleen hun domheid blijken."

fragment uit BEK HOUWE van NicoNoot/Moordgasten/Def P

Reaxie formulier

   
Naam: (*)
E-mail adres:
   
Reaxie: (*)
   
(*) = verplicht14 februari 2006
Diba: `Nog nooit zo`n krankzinnige wedstrijd meegemaakt`


Omdat we er maar geen genoeg van kunnen krijgen, en omdat de Telegraaf vandaag een paar mooie citaatjes van Diba optekende. "Ik heb echt nog nooit zo'n krankzinnige wedstrijd meegemaakt. We zijn dit jaar wel eens vaker teruggekomen, maar niét tegen een topclub, niét van twee doelpunten achterstand en niét in blessuretijd."


DIBA TOVENAAR

Het spandoek kan zo langzamerhand weer van zolder worden gehaald. In de tijd dat Henk ten Cate nog aan het roer stond bij NAC, hing in een hoek van het stadion de tekst Diba tovenaar, als Brabantse variant op Tita tovenaar. De kleine Utrechtse dribbelaar bracht de toeschouwers in vervoering met zijn passeeracties, maar verloor het laatste half jaar door blessures en een kleine vormcrisis een deel van zijn magie. Tegen Feyenoord (3-3) maakte Anouar Diba (22) met twee wonderschone treffers duidelijk zijn toverkracht weer terug te hebben.

De 1-1 van Diba - een diagonaal schot in de kruising - leek alleen van statistische waarde. Feyenoord liep weg naar 1-3 en had de wedstrijd in het slot moéten gooien. "Als het op een gegeven moment 1-5 of 1-6 had gestaan, zouden we helemaal niets kunnen zeggen" , blikt de aanvaller terug op de gedenkwaardige middag in Breda, waarop NAC in blessuretijd uit de dood herrees en terugkwam tot 3-3.

Naar de precieze reden van de wonderbaarlijke wederopstanding, kan Diba alleen maar gissen. "Het inbrengen van Pierre van Hooijdonk voor Dirk Kuyt stookte het vuurtje op de tribunes op, maar in het veld voelden we ons nog steeds verslagen. Pas na de 2-3 van Julian Jenner kwamen er krachten los en leek er een wonder mogelijk."

In het elftal van de week van de Telegraaf staat Sno op het middenveld met een 7,5. Gudelj ook, in NAC-shirt, maar die speelt toch echt bij Sparta. Wij genieten nog even verder :)


Bron : De Rat, Telegraaf

SMILIES

):) :) :( :`(
:bier: :D :N :9~
;) :X :zwaai: :o)
:#: |:( 8-) :?
:Z ;( B-) *D
:NAC: :P :9 |:
:Y) :smoke: :Breda: [:]

Rattavista

Zoek in:
titels
nieuwsberichten
bronnen
op de term
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven