homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

28 augustus 2005
NAC laat het afweten op Het Kasteel


Met de baggerwedstrijd van gisteren hadden weinigen aan de kant van NAC rekening gehouden.
Zeker de supporters niet, die na de wanvertoning in Rotterdam dan ook het vertrek van trainer Ton Lokhoff eisten.

Het gemis van spits Pierre van Hooijdonk, ruim een maand afwezig wegens een ribblessure, was geen excuus voor het spel van NAC. De ploeg bezit veel meer kwaliteit dan Sparta, maar daar was op het veld weinig van te merken.

NAC had wel een veldoverwicht, maar speelde in een veel te laag tempo en zonder bezieling. Vooral aanvallend was het tobben. Op de vleugels bleven Anouar Diba en Johan Vonlanthen onzichtbaar. In de spits werkte Victor Sikora hard, maar hij kwam er nauwelijks aan te pas. De vorm ontbrak vorige week ook al tegen Willem II, maar toen verbloemde de geflatteerde zege (1-0) nog veel.

Lokhoff ging na afloop niet in op de reacties van de eigen aanhang. ,,Maar natuurlijk voel ik me klote na een nederlaag. Dit duel verdiende ook geen winnaar. Maar anders had dat wel NAC moeten zijn. Een doelpunt van Sikora werd onterecht afgekeurd en Vonlanthen had een strafschop moeten krijgen toen hij omver werd geduwd'', stelde Lokhoff.

De beslissing van scheidsrechter Bjorn Kuipers om in de actie tegen Vonlanthen (54e minuut) geen overtreding te zien, werd NAC min of meer fataal.

In de tegenaanval scoorde Sparta meteen de 1-0 via middenvelder Van den Bergh. NAC zette daarna wel meer druk op de defensie van Sparta, met opnieuw een onzekere Zoontjes in het centrum, maar de ploeg was niet in staat om de gelijkmaker af te dwingen.


Bron : De Rat, ANP


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


27-aug-2005 SPA-NAC (1-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

GB Breda

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 11:27u

geen penaltu, afgekeurd doelpunt.....daar moet het niet van afhangen...! zware seizoensstart qua voetbal vooral, ik denk dat er veel al een lichte bui zien hangen

De Generaal

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 11:27u

Hoe lan pikken we dit gestuntel nog?

Wat doen die slapjanussen de hele week?

En wij, supporters, maar denken dat `t goed komt.

Vergeet `t maar, want met een slapjanus als Lokhoff aan `t roer wordt `t nooit wat.

De zweep moet erover bij die veelverdieners en dat kan Lokhoff niet!

Dus de oplossing is heel simpel: een andere trainer, de zweep erover en laat die zakkenvullers werken voor hun centen.

Wij, supporters, hebben zo langzamerhand wel recht van spreken, want ons geduld is lang genoeg op de proef gesteld!


dj marcie

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 11:29u

Lijkt me duidelijk....... LOKHOFF verziek het niet voor ons en kap met dat toneel spelen. DENK AAN DE CLUB EN VERTREK!!!!!!! Maak onze club niet nog een keer het lachertje van de eredevisie en gun ons ons NAC BREDA weer terug. GVD IK HEB AL GENOEG KUTWEEKENDEN GEHAD DANKZIJ NAC. IK WIL VOETBAL EN PUNTEN ZIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nescus

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 11:31u

Wat mij tegenviel gisteren was dat er geen leider op stond, ook van Gessel als aanvoerder niet.

Verder gisteren wel pech met die afgekeurde goal. Zat precies op een lijn, en het was geen buitenspel.

Ik denk ik snel mijn verwachtingen voor dit seizoen moet bijstellen.

N.O.A.D.!

DuN CO

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 11:35u

das natuurlijk wel het makkelijkste om de scheids de schuld te geven voetbal eerst zelf maar eens beter

gooner

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 12:00u

tegen denhaag MOETEN er dus 3 punten gepakt worden ,zoniet TL met pek en veren het stadion uit jagen.

Al Pacino

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 12:10u

SNEL INGRIJPEN !! Vorig seizoen was de tweede helft HOPELOOS met een keeper die het moet hebben van de mededeling dat hij toch goed zou moeten kunnen keepen. In ieder geval nooit gezien. Een trainer die het ook niet kon maken en nu na een paar vriendschappelijke wedstrijden en een desastreuse wedstrijd tegen Dordt Nord tot de ontdekking kwam dat hij toch de verkeerde keeper had aangetrokken en hem voor de tweede wedstrijd passeerde. Een terechte beslissing. Nu nog de moed hebben om te beslissen dat jezelf ook niet de juiste trainer voor NAC bent!! OPSTAPPEN is de juiste beslissing en een trainer aanstellen die geen enkele binding met NAC heeft. Van Hanegem??

larske

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 12:10u

wat een kutwedstrijd zeg....de eerste helft ging nog wel en ze kregen genoeg kansen de sweer zat er ook goed in maar nac liet het af weten...alweer...

hanske B.

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 12:12u

Grof schandaal dit verlies tegen een degradatiekandidaat. Lokhoff moet niet zeuren over een afgekeurde goal of een penalty. Gewoon winnen gvd.

Zitten we weer lekker twee weken in deze KUT-stemming. Bedankt Sixpack. Je hebt geen enkel overwicht en uitstraling. Je krijgt geen enkele spelersgroep aan de praat. Vorig seizoen niet en nu ook niet. Of heb je een te grote plaat voor je harses. Trouwens, dat kan niet.

De volgende wedstrijd tegen FCDH staat gepland op 9 September. 9-11 roept bij mij andere emoties op, maar de 9-11 van 2005 wordt de belangrijkste dag voor Sixpack. Het zal de dag zijn dat er afgerekend wordt. Of zou hij al voortijdig op de keien worden gesmeten.

9-11 BIJLTJESDAG!!!

NAC-nr1

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 12:38u

Nou we hebben dit jaar niet echt geluk met de scheidsrechters... maarja het ligt ook aan NAC zelf... En vooral aan lokhoff...

plummer

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 12:38u

Wij waren gisteren ook bij de wedstrijd. Het was gewoon heeeeel slecht. TLmoet niet zo zijken.Als we een penalti hadden gekregen als het geen buitenspelwa enz enz enz.TL zou man united nog kunnen laten degraderen.wij moeten er gewoon voor zorgen dat TL OPROT.9-11 is D DAY.Bij een slechte wedstrijd kan TL zelf vertrekken of wij helpen je een handje en een voedje.

prins jaon

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 12:40u

Dus:
1. Niet vergeten dat NAC voor de tweede week op rij te maken had met schandalige arbitrage. Waarom nou gvd niet gebruikmaken van elektronische hulpmiddelen?!?! Dan kan die 4de official 10 seconden na Sikora`s goal zien dat het geen buitenspel is. Om nog maar te zwijgen over die duw tegen Vonlanthen.
2. Geert den Ouden slaat in de studio de spijker op de kop door te zeggen dat dit elftal Slot nodig heeft. 4-4-2 met Slot op 10 zal dit elftal ongetwijfeld beter laten spelen, en niet met Sikora of Vonlanthen of Diba op 10 omdat je die allemaal wil laten spelen.

Winst en verlies liggen heel dicht bij elkaar... Hup

eindeloos kakkenesje

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 12:44u

Van het onderwerp af ! ---> Nescus, je zat toch niet naast Harry he? Stadions in Denemakren waren heerlijk oldschool! Gaan we nog naar Wuppertal(allemaal anaal?) Zelf of met busje?

wvgastel

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 13:15u

OK, het was niet best wat NAC liet zien. Van een samenhang in het elftal is geen sprake en op momenten dat er even tempo gemaakt wordt, kunnen een aantal spelers het niet bijbenen. Het logische gevolg is dan dat er verschrijjekijke gaten tussen de linies ontstaan, met alle gevaar van dien.

Het vertoonde spel geeft te denken. Lokhof kan niet meer zeggen :"we zijn aan het bouwen". Kom op zeg, tijd genoeg gehad zou ik zo zeggen, we spelen geen CL!.

De selectie LIJKT goed genoeg, maar is dat zo? Naar mijn idee ontbreekt het aan een balans in het elftal. Een speler van het type Schreuder wordt node gemist. Het elftal ontbeert een leider.

Een andere trainer aanstellen lijkt geen oplossing. Die kan immers dit hiaat in het elftal ook niet opvangen. Ik lees de naam Neeskens regelmatig. Die presteerde op een gegeven moment met NEC ook niet meer. Ik vrees toch dat we Janus Oomen met zijn allen lief aan moeten kijken en vragen of hij de parkeeropbrengsten van de komende maand wil gebruiken om een bepalende middenvelder te kopen. En dan graag een VENT met ballen en leiderschap.

den tje

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 14:05u

LOKHOFF trek je conclusie en ga.

JOHAN NEESKENS HALEN DIE GAST!!!!!

adamsky

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 14:06u

Ach Ruud Brood en mensdas in het midiveld want kerstens kan terug in het verdingin deu met zwaanwijk en piere verdient 250.000 per ja minja en niet spelen ach come on Nac

testify911

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 14:16u

Behalve de klote wedstrijd van gisteren heb ik gezien dat NAC een fout heeft gemaakt door Gudelj geen contract te hebben aangeboden. De ideale prof speelde gisteren een goede wedstrijd, NAC had hem goed kunnen gebruiken als extra verdediger.

Q en Q

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 14:24u

We zijn drie wedstrijden onderweg, drie wedstrijden slecht voetbal, drie wedstrijden wordt om de kop van Lokhoff geroepen. Een totaal onhoudbare situatie, maar dat was een half jaar geleden al duidelijk. Lokhoff heeft geen krediet meer, des te eerder hij zijn biezen pakt, des te beter voor iedereen. Het is beter na te denken over een geschikte opvolger. Ik houd mijn hart al weer vast, want dan komt ome Theo weer in actie.

Dit weekend zei iemand tegen mij: "Die Mommers is wel een goeie, hij was ook op het vak G feest...". Need I say more? Dat is ome Theo, overal zijn sigaartje opsteken. Maar iemand die:
- een dwaallicht als trainer een tweejarig contract aanbiedt terwijl die nog niets heeft gepresteerd,
- 375 K voor een Belgische mop betaald en
- zonder reden heel de wereld 20% korting geeft,
zo iemand moet gaan werken bij KPN, Essent, NS of in de Zorg, maar niet in de voetballerij.

blondy vak G

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 14:46u

D`r zit totaal geen lijn in het elftal. Alleen maar lange ballen spelen op Sikora. Pierre staat er niet in, en dan toch die hoge lange ballen op die kabouter voorin. Hoe is het mogelijk?


Q en Q

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 16:01u

Hugo Borst vroeg of de trainer de boze supporters gehoord had. Lokhoff: "Die heb ik gehoord en dat is niet leuk natuurlijk, dat lijkt me duidelijk." Op de volgende vraag van Borst, of Lokhoff wel de steun van de directie en bestuur voelde, antwoordde de trainer: "Dat lijkt me wel, na drie wedstrijden. We moeten niet terugkijken naar vorig seizoen. We zijn deze zomer met z`n allen opnieuw begonnen en - inderdaad - dat gaat nog wat met vallen en opstaan, maar dat is logisch, gezien het feit dat we nog aan een goede ploeg aan het werken zijn. Met zoveel nieuwe jongens kost dat nou eenmaal wat tijd. Ik ben er echter van overtuigd dat we met deze ploeg nog heel wat punten gaan halen."

Beste Ton,
Dat jij niet wil terugkijken naar het vorige seizoen, dat lijkt me duidelijk. Maar in de grote mensen wereld telt ook het vorige seizoen. De enige reden dat jij trainer bent geworden is dat je vroeger mooie dingen liet zien. Dat is de andere kant van het verhaal. Die trutsmoesjes zijn we inmiddels beu, net als dat verschrikkelijke K-voetbal.

Tony, please go !

Tuur

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 16:03u

Opmerkelijk:

Vorig jaar zijn 2 mensen bij NAC een verbeterde en verlengde aanbieding gedaan:

Schollen en Lokhoff. Beiden lagen al onder vuur en beiden blijken ook nu niet te presteren....

Geelzucht

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 16:11u

Waneer vertrekt die Lokhoff nou? Hij is absoluut geen meerwaarde voor NAC. Hij bakt er echt helemaal niets van.

LOKHOFF ROT OP!!

stiffmeister1976

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 16:52u

De spelers van NAC moeten het tegen ADO gewoon laten afweten. Dan kan Lokhoff meeteen oprotten.

Ruud Brood!!!!

Q en Q

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 16:54u

@ Drek

Als zouthaas een fluit zou hebben gehad, dan had er een scheids in de singel gelegen en was tevens het lied "een kop om op te schijten" van toepassing geweest.

En voortaan recht naar huis jongen.

trumpetjabo

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 16:55u

Ben bang dat wij degradatie kandidaat nr.1 zijn!!

NASH

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 17:08u

LOKHOFF OPZOUTEN !!!!

de spier

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 17:25u

Onvoorstelbaar dat ze nu ook nog schrijven dat ze de betere waren het lijkt der op dat de jongens niet voor elkaar willen lopen en ze der eigen niet voor 100% inzetten was een wedstrijd om mee te huilen net als die tegen die kruikenzeikers en f`noord.

Q en Q

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 17:59u

Theo Mommers was zogenaamd de man van de kosten en het snijden. We hebben een afgeschreven keeper, kosten:
375.000 + salaris zeker een ton * 3 jaar = 675.000
Lokhoff zal binnen 2 maanden worden ontslagen, kosten:
1,5 jr * zeker 2 ton = 300.000
20% korting voor de supporters:
12.000 * 250 * 20% = 600.000
20% korting voor de sponsors:
600 stoelen * 2500 * 20% = 300.000

Dan hebben we het toch over 1.875.000 euro, waarbij de gemiste sponsorinkomsten heel voorzichtig zijn ingeschat aangezien die nog een stuk hoger liggen. "Mommers maakt de club weer gezond", sure... Fouten mag je maken, fouten mogen ook geld kosten. Maar als je dit soort blunders maakt, dan kun je beter alvast gaan surven naar www.monsterboard.nl.

DuN CO

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 18:05u

waren willem van hanegem en neeskens niet nog vrij

nacbreda11

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 21:16u

lokhof op de trein naar siberië
houdoe en bedankt
zoek s een echte vent die nac laat voetballen
come on     

Geelzucht

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 21:45u

Tegen Ado Denhaag witte zakdoekjes meenemen. Lokhoff moet echt oprotten. Johan Neeskens halen.


Die lokhoff toch...

wessel

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 22:02u

Hee Q,kun jij ook niet b.d. gaan staan!!

maat xxl

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 22:14u

Slokhoff heeft altijd gelijk, want alleen zatte mensen en kinderen spreken de waarheid.

Tot woensdag Tony sixpack kunnen we weer halve liters drinken bij de Peer.

Al Pacino

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 22:45u

Mijn alternatief was Van Hanegem. Neeskens is door diverse andere supprters genoemd. Ik denk dat inderdaad dit DE man voor NAC is. Tl in ieder geval weg.

fab

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 23:16u

Knap dat er bepaalde personen nu Schollen nog in dit topic betrekken. Hij was gvd de beste man van het veld..............

Ik ben ook geen voorstander van Lokhoff, sterker nog, ik heb liever dat hij vandaag nog gaat dan morgen, maar als je na 45 minuten stilte alleen nog maar kan zingen "Lokhoff rot op" komt dit niet echt over als of de NAC supporters achter hun team staan. Zing of voor je club of zing gewoon niets. En wat betrefd die witte zakdoekjes: veeg daar je reet maar mee af, we zijn toch Ajaxxus niet. Als we tegen Ado verliezen hebben we die snotlappen toch niet nodig, dan is het heus wel tot die botte harsens van de leden van het bestuur door gedrongen dat "die meneer die 45 minuten achter elkaar met zijn handen in zijn zakken onbeweeglijk in zijn stoel kan blijven hangen" niet de man is voor NAC. Het zal godsakker tijd worden.

FcRobinho

Geplaatst: maandag 29 augustus 2005 om 1:01u

WIE WORDT DE NIEUWE TRAINER VAN NAC???

- Johan Neeskens
- Willem van Hanegem
- Ruud Brood
- Pierre van Hooijdonk(speler/trainer)
- Ruud Gullit
- Foppe de Haan

Aussie Bassie

Geplaatst: maandag 29 augustus 2005 om 5:14u

Meneer Lokhoff,

Ik begrijp dat u een lange staat van dienst heeft en een op en top nac`er bent. Ook zal er niemand zijn die een seconde twijfelt aan uw liefde voor de club (iets wat wel eens gedaan mag worden bij sommige spelers, maar dat is een ander verhaal). Zou het niet juist deze liefde voor de club moeten zijn, die u zou doen beslissen te vertrekken? Uw carriere als trainer bij nac is op zijn zachts gezegd niet echt succesvol. Toegeven dat je iets niet kan is geen zwakte. Iedereen heeft zijn beperkingen. Ik kan bijvoorbeeld geen hersenoperaties uitvoeren. Maar nu het verschil tussen u en mij: ik probeer het ook niet! Kortom verpest niet nog een seizoen voor uw en mijn club en ga iets doen waar u wel goed in bent.

Met vriendelijke groet,

Een fan.

debeer

Geplaatst: maandag 29 augustus 2005 om 7:50u

nieuwe trainer van nacE BEER;

heeft geen eisen:

hoeft alleen betaald te worden als er prestaties zijn:m.a.wrestatieloon!!!!THEO je kan me mailen via de rat!!!
ik hoor het wel!!!

Jamais

Geplaatst: maandag 29 augustus 2005 om 7:58u

HOPELOOS is het om van te woorden. De moed was me al een tijdje terug net zo ver in de schoenen gezonken als dat ik van Breda verwijderd ben, maar het schijnt dus nog verder de kunnen.

Erg verrassend was het niet om zondagochtend om een uur of 7 even naar de verrichtingen te vragen en dan de gebruikelijke antwoorden op je beeldscherm te zien verschijnen. Daarna heb ik het maar op een slapen gezet...in lijn met onze bestuurders en trainer (al zijn die al met een winterslaap bezig sinds november 2004)! We kunnen nu al vaststellen dat we onszelf moeten handhaven...survive or it is `going down` again. Het is niet anders! Drama ten top! Tegen de tijd dat ik in de plane stap om de verrichtingen in Breda live te aanschouwen, hoop ik niet dat we al stevig op de 18e plek staan.

fab

Geplaatst: maandag 29 augustus 2005 om 8:55u

@FcRobinho

Petrovic, die is haalbaar en die wil wel. Maar of het een verbetering is laat ik in het midden.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 29 augustus 2005 om 9:26u

Bahbah,

Gullit.
Nee, daar worden we beter van!

Foppe
Die wil niet.


Lokhoff TD!!!

Drek

Geplaatst: maandag 29 augustus 2005 om 9:41u

@ Q en Q: klopt, al zie ik een scheids nog niet zo snel zelf de singel in fietsen. Alhoewel, als we Roelof na NAC-w2 een fiets hadden gegeven had ik het nog niet geweten.

Ik ben vrijdag recht naar huis gegaan hoor...

Pieter vd Hoogeband is trouwens gestopt met zwemmen. marcel wouda

Keizerstad

Geplaatst: maandag 29 augustus 2005 om 12:48u

Hou nou toch eens op met dat gezeur over de persoon Lokhoff.

Met dit domme gezwets toon je enkel een gebrek aan respect voor een NAC-man in hart en nieren. Een gebrekkige kennis van het NAC-verleden alsmede een gebrekkig geheugen kunnen andere verklaringen zijn voor dit kortzichtige gedrag.

Het gaat niet goed met ons aller NAC, dat moge duidelijk zijn...

Dat de trainer daar zijn conclusies uit zou kunnen en misschien wel moeten trekken is eveneens duidelijk. Maar alle NEP-supporters die roepen:

"Lokhoff rot op" of andere respectloze opmerkingen,

die moeten eens bij zichzelf te raden gaan of Ton dit verdient!!!

Ton wil natuurlijk het allerbeste voor NAC!!! denk je soms dat hij expres verliest stelletje oelewappers!!! Ton moet verdomme behouden blijven voor NAC.

Hij wil wel maar hij kan niet!!! Ton moet weten dat wij waardering hebben voor zijn persoon, ondanks dat hij gefaald heeft als trainer.

Mensen met witte zakdoekjes...BAH. Duik eens de jaarboeken in van NAC en biedt je excuses aan aan deze held.

Door kwetsende opmerkingen te plaatsen toon je enkel aan dat je geen hart hebt voor NAC en alles wat daarmee te maken heeft.

Tonnie: Bedankt voor alles wat je voor NAC hebt gedaan en betekent

Chapeau en met vriendelijke groeten


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

broodje(k)nacworst

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 11:34u

al weer kan lokhof geen team maken

lipke

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 11:35u

Echt een geweldige analyse van TL. "We zijn met dit elftal nog volop aan het bouwen en ik weet zeker dat we nog veel punten met dit team gaan halen". Nou dat denk ik ook volgend seizoen tegen Telstar in de 1e-divisie.
Snel ingrijpen en NAC verlossen van deze mooiweerprater. Al laten we Barcelona onder TL spelen dan nog wordt het niks.
Jammer van al die te hoge verwachtingen (had ik zelf ook) maar het wordt weer een geheel seizoen met de billen bij elkaar op de tribune.
Bestuur het wordt tijd voor een trainer met karakter. Zag vorige week Neeskens nog op de tribune ergens zitten. Dat is een vent die een schop onder een reet durft uit te delen. Halen die kerel!!!

w.

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 11:41u

Een dramatische start. ( In de Volkskrant werd NAC drie weken geleden nog getipt als nummero 3 boven feijnoord en az, vlak achter ajax en psv).
Dat je kansen krijgt tegen sparta is logisch wat die hebben toch wel de zwakste selectie uit de ere.
Op zich is het een feit dat het wel erg vroeg is om nu al heel vergaande conclusies te trekken. Van de andere kant; het warrige gedoe is al erg lang aan de gang en als je (nog) langer wacht met ingrijpen dan is straks misschien het linkerrijtje al niet meer haalbaar.
Ik zou graag de mening van PVH horen wat zijn visie is op de direct toekomst. Want deze start moet voor hem toch ook een enorme tegenvaller/domper zijn.

Als niet deskundige op tactisch gebied; we spelen gisteren met drie verdedigende middenvelders. Dat kan ik me nog voorstellen als je tegen een sterkere tegenstander speelt en dan mag er van mij nog een middenvelder bij. Maar is het niet logischer om tegen een club als sparta Da Silva naar het middenveld te halen en v.Gessel of Peto naar het centrum achter ? Ook Slot heeft spelbepalende kwaliteiten en is eveneens een optie.
In ieder geval op dit moment loopt het nog voor geen meter.

Ik hoop nog op een ommekeer tegen ADO, in potentie is deze spelers groep goed genoeg, dat weet ik zeker.
(De Zeeuw speelde weer prima evenals de Ceulaar die ook weer scoorde,Babos maakte een mega blunder).

knut

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 11:46u

knudde.........slappe hap.......

Scouten doe je zo

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 11:47u

Makkelijkste excuus: de scheidsrechter en zijn assistenten. Tuurlijk was het een glaszuivere goal en een strafschop. Maar dan nog mag je niet in een counter lopen. We zullen dit seizoen ook wel eens een mazzeltje meekrijgen. Het wordt tijd voor wat zelfkritiek. Waarom ben ik al voor het 3e seizoen hoofdtrainer en waarom zijn, met name de thuiswedstrijden, toch niet om aan te zien? Na 3 jaar moet je toch onderhand een idee hebben hoe je precies wilt spelen.

Dir. ###### bv

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 11:50u

De volgende 2 wedstrijden moeten op papier 6 punten op kunnen leveren. NAC spreekt zich helaas de laatste tijd wat tegen. Ze willen hoog eindigen in de competitie, maar we hebben 8 nieuwe spelers dus als er wordt verloren hebben ze een excuus. Het zijn allemaal redelijk goede voetballers en ze weten alle 8 wat het spelletje inhoud, de voorbereiding lijkt mij dan lang genoeg om op elkaar ingespeeld te zijn. Het is lijkt mij niet onverstandig dat NAC al stilletjes rond gaat kijken naar een nieuwe trainer: Neeskes kan zeker een optie zijn om de boel even wat op te frissen.
En een paar trainingen meer per week kan in het begin ook geen kwaad.

klote van de bok

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 12:36u

aanvallend was het gewoon trist om te zien wat ze allemaal verprutsen. hte is goed dat het nederlands elftal moet voetballen en dat Pierre daardoor een paar wedstrijden minder geblesseerd is.

Bonkie

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 12:58u

Kut met peren inderdaad, goffernondejuuh.

Hoogtepunt van de avond was nog wel het optreden van de politie in rotterdam West die parkeerbonnen uitgeschreven heeft alsof het leven er van af gehangen heeft. Teringzooi, en Jan met de Pet kan weer lappen.

Maar goed, gelukkig vergoedde de hartverwarmende inzet van onze jongens veel

sp de rode tomaat

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 13:15u

Hoop dat Brood zsm komt en gelijk ook een aantal van zijn spelers meeneemt, zag net op sbs 6 dat ze een paar hele goeie aanvallers hebben. Met name de rechtsbuiten, smeekes, zou misschien best een aanwinst kunnen zijn.

Ik denk dat dit elftal ondanks de goede namen nooit een goed geheel zal worden. Het wordt tijd dat er eens naar kwaliteit wordt gekeken en niet alleen maar naar mooie namen. Sikora (bijv.) wordt, ben ik bang, een tweede Helder / Roy. Dat belooft dus niet veel goeds!

Verder was ik ook blij dat Pierre naar Breda kwam, maar het mag natuurlijk niet zo zijn dat we niet meer zonder hem kunnen. De komst van Pierre is leuk maar aan de andere kant staat hij ook de doorbraak van andere spelers in de weg.

Hoop dat er binnenkort eens koppen gaan rollen, en dat we iemand voor de groep krijgen die spelers beter maakt en ook met name het plezier in Breda terugbrengt. Toen HTC trainer was zei hij altijd dat je plezier moet uitstralen in het veld, dit heb ik onder TL nog nooit gemerkt, helaas, terwijl TLtoch bij HTC in de leer was.

bla bla

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 15:31u

lokhoff kan er helemaal niks aan doen hij staat niet op het veld het zijn de spelers die niks presteren er moet gewoon een keer iemand langskomen bij het elftal die ze meer moed geeft waardoor ze misschien beter gana presteren

lokhoff ik sta achter je hoor!

Henri

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 16:58u

Wat er tot nu toe is gebeurd is voor ingewijden geen toeval. Lokhoff
wil tijd hebben, maar al krijgt hij jaren de tijd het zal hem door zijn eigen tekortkomingen als tacticus, manager en sportpsycholoog niet lukken om welk team dan ook aan het draaien te krijgen. Al hetgeen Ten Cate erin had geslepen is nu volledig weg door de veranderde selectie. Ton bewees en bewijst dat hij niet in staat is om een tactisch sterk team op te bouwen met goed positiespel. We zakken al af tot een slecht soort kick en rush voetbal. Jammer dat dit allemaal gebeurd en dat er niemand van bestuur en management durft in te grijpen. Jammer ook van de kapitaalvernietiging die dit
seizoen zal plaatsvinden denk aan Schollen, maar ook Lokhoff want vroeg of laat zal hij worden ontslagen met een vet contract in zijn zak. Chapeau Mommers, hoe moeten we die minimaal 3/4 miljoen euro weer terug zien te verdienen. Trouwens vandaag even gekeken
naar een portret over Ton Boot. dat waws genieten. Wat een klasse hoe deze toptrainer met zijn mannen omgaat. Wat een psycholoog, maar ook wat een resultatenlijst over 20 jaar topbasketbal.
Tja misschien kan TL bij hem in de leer. Maar feit blijft, wat je niet hebt, dat heb je nu eenmaal niet. Niet alles valt te leren, anders zorgde ik er wel voor dat ik de nieuwe Cruyff werd.

Rij12

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 17:13u

Iemand langskomen ..?? :S
Er hoeft helemaal niemand langs te komen om ze moet te geven ..
dat hoort een trainer juist te doen of kunnen
en lokhoff kan het niet of doet het niet ..
Dusjaa .. 2 wedstrijden 6 punten
zoniet kan tie maar beter oprotten!!

Ennudan?

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 17:14u

Ik ben benieuwd wat die lui die een groepje gasten stond uit te kafferen wegens het roepen van "TONNIE LOKHOFF ROT OP OLE" nu denken nu ze nog de enige zijn die oogkleppen op hebben...

Johan

Geplaatst: zondag 28 augustus 2005 om 17:41u

Lokhoff naar atletico Ananas, en Johan Neeskens naar NAC

AT

Geplaatst: maandag 29 augustus 2005 om 6:56u

Ton wilde niet reageren voor Radio 1. Had ie `even geen zin in`. Ook een mooi staaltje vakmanschap van hem. Zal ik vandaag ook eens proberen bij mijn baas. Kijken hoe lang het duurt voor ik eruit vlieg (of een draai om mijn oren krijg).


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven