of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

31 juli 2020
NAC en Van Anholt definitief uit elkaar


Gisterenavond in de uitzending van NACpraat Radio (powered by Fanzine De Rat) op BredaNu, probeerden we nog een lans te breken voor Pele van Anholt. De verdediger zag zijn aflopende contract niet verlengd worden en mocht de afgelopen weken met de selectie mee trainen om een nieuw contract af te dwingen.

We stelden Maurice Steijn de vraag of hij met hem verder wil. Met het antwoord dat hij gaf leek hij al voor te sorteren op een afscheid. Met weinig enthousiasme vertelde hij: “Nou, ja, eeh, we zijn aan het kijken. Je gaat kijken naar wat Pele brengt en wat zijn de andere kandidaten die eventueel ook op die positie kunnen spelen. Dan ga je een afweging maken en kijk je naar leeftijd, zijn restwaarde en dat soort dingen. En het allerbelangrijkste is kwaliteit. Daar gaan we de komende dagen intern wel een ei over pellen/vellen.”

Vandaag is daar dus duidelijkheid over gekomen. De wegen zullen zich gaan scheiden.

In juli 2018 kwam hij over vanuit Amerika waar hij een diensteverband bij LA Galaxy herstelde van een vervelende blessure. Zijn optredens in de beginperiode bij NAC waren niet allemaal heel erg overtuigend. Dat had grotendeels te maken met het moeizame herstel van een zware blessure. Maar met name na het vertrek van Ruud Brood leefde de 29-jarige rechtsback weer op en stond wekelijks in de basis. Afgelopen dinsdag was echter zijn laatste wedstrijd in het shirt van NAC.

Pele, bedankt voor bijdragen en veel succes met de zoektocht naar een nieuwe werkgever!


Bron : De Rat, NACpraat @ BredaNu Radio


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

BarleDuc

Geplaatst: vrijdag 31 juli 2020 om 18:47u

Jammer, maar begrijpelijk. Dit was denk ik nog een betrekkelijk dure jongen. Inmiddels ook 29 jaar, dus zo goed als geen `restwaarde`. Is daarentegen wel een nuttige jongen voor de benjamins in de selectie. Maar met alleen sympathieke jongens worden we geen kampioen. Kwam het afgelopen half jaar goed op stoom, maar de aanloop er naar toe was gewoon niet voldoende.

Ik gun hem een mooie club!

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 1 augustus 2020 om 8:25u

Van Anholt haalde in een aantal wedstrijden, zoals bijvoorbeeld thuis tegen PSV, een behoorlijk niveau. Helaas was hij niet constant. Maar de laatste die we terug zouden moeten willen is Sporkslede zeg. Man man man wat bakte die er bij RKC weinig van.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven