of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 juli 2020
#NACpraat Radio S8 E05 én PODCAST #357: Interview met Maurice Steijn + Mattijs Manders


In deze Podcast aflevering van #NACpraat Radio hebben we een uur lang trainer Maurice Steijn en directeur Mattijs Manders te gast. Maurice vertelt over zijn eerste ervaringen en wat er komend seizoen te verwachten is. Mattijs Manders gaat in op vele beleidsvragen. Er worden wat tipjes van sluiers gelicht over de aanstaande versterkingen die ons de komende dagen te wachten staat.

Kies je favoriete Podcast player:

Ook op iTunes, Apple Podcast te beluisteren via deze link.

En uiteraard ook eentje met beeld er bij!:


Bron : De Rat, NACpraat @ BredaNu Radio


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 31 juli 2020 om 8:39u

Friedrichshafen, Bodensee, vandaag 34 graden verwacht,

Don, Don, Don,

Dan heb je de enige 2 echte baasjes van ons NAC voor je neus zitten en dan krijg je het voorelkaar om nul nieuws te produceren ! Het petje probeerde het wel even door van Aalst aan te halen maar ook hij bleef steken in tandeloos geginnegap. En wat het RvC juichaapje in de show doet blijft een raadsel.

Bon, Steijn "gaat er een ei over vellen" of Hunte een contract moet krijgen. Waarom zegt er niemand dat dit complete tijdsverspilling is ? We gaan het met B-spelers van Almere helemaal niet redden. De tijd dringt enorm en er moet razendsnel geld op tafel. Hebben de 3 bezitters al officieel geweigerd nog 1 cent in ons NAC te steken ? Moet alles uit de begroting cq transfers komen ? Wat is het spelersbudget nu eigenlijk ? Doen we nog aan een technisch directeur of laten we die maar zitten ?

Mensen, de tijd tikt weg en we hebben niks. Twee jaar geleden nog veegde NAC de dorpsclub Heerenveen met 3-0 van het veld. Morgen komt er een reality check aan die zijns gelijke nog moet tegenkomen. En dat, brave mensen, is jammer.

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 31 juli 2020 om 10:14u

Nog even over "de sfeer" in Zundert. Blijkbaar is dat voor bepaalde sfeergevoelige types heel erg belangrijk want dit komt wel 2-3 x ter sprake tijdens de show.

"De sfeer" in Zundert is volkomen onbelangrijk. Werken moeten ze en niet zeuren. Van deze spelersgroep heeft 80% geen enkel recht om zich ergens over te beklagen. Ze kunnen het niveau al nauwelijks aan laat staan dat ze even fluitend de verplichte terugkeer naar de ere gaan regelen. Peter Catweazle Hyballa was een 100% match, dus laten we niet gaan mauwen over sfeer.

Manders zal het wel prima vinden dat de helft van de aandeelhouders en RvC op vakantie is. Even geen gezeik, lekker goed voor de sfeer. Man man man.

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 31 juli 2020 om 13:36u

Bd is hier in het zuiden van Duitsland op een 4 daagstrainingskamp olv een 9-voudig europees kampioene. Gewend om dagelijks 4 tot 5 uur te trainen. Professionaliteit met hoofdletter P.
Peter Freigeist Hyballa, 100% match volgens Haarman en kornuiten, is zich ondertussen op de sociale media stevig aan het profileren. De afgang bij NAC lijkt hem psychisch wel in een dalletje te hebben gestort. Er was wel meer aan de hand dan alleen een niet-functionerende Belg als baasje. Het laatste woord is hierover nog niet gezegd.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven