of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

26 juli 2020
Vloet verdween in fiscale Bermuda-driehoek


Ondanks de belletjes van Goetzee, de dreigbrieven van Smulders en de snoepreisjes van Eisenga naar Milano heeft NAC nog steeds geen cent ontvangen van de transfer van Rai Vloet. Het verhaal is bekend, Vloet vertrok voor 3 ton naar een Zwitserse club op steenworp van de Italiaanse grens, die club verpatste Vloet direct door aan Frosinone, dat toevalligerwijs naar de Serie A gepromoveerd was. Een zogenaamde bridge-transfer, waarbij alle alarmbellen zouden moeten gaan rinkelen als club met een financieel belang.

Menigeen fronste op dat moment al de wenkbrauwen over deze fiscale truc, maar NAC vond het niet nodig om een bankgarantie te vragen van de uiterst betrouwbare koekoeksklokverkopers. Het resultaat tot op heden is dan ook geen verrassing: NAC heeft geen cent ontvangen, FC Chiasso – ondertussen gedegradeerd naar de amateurs – murmelt wat over dat Vloet geblesseerd was en dat er sprake is van een verborgen gebrek, terwijl NAC nu maar naar de FIFA gaat om hun gelijk af te dwingen. Hoofdrolspeler Rai Vloet zelf heeft inmiddels al weer een aantal opvolgende clubs gehad en zal het worst zijn dat zijn oud-werkgever nooit betaald heeft gekregen.

Naar nu blijkt heeft FC Chiasso dit kunstje niet alleen bij Rai Vloet gedaan. Ook de Uruguayaanse spits Joaquin Ardáiz heeft deze route doorlopen. Althans, hij stond wel op de loonlijst bij de Zwitsers en werd uitgeleend aan Frosinone. Slechts 19 minuten speelde de Uruguayaan, terwijl de Italianen 150.000 euro aan huur voor hem betaalden, zo heeft CalcioMercato.com uitgevogeld in de jaarrrekening van Frosinone. Van Vloet daarin geen spoor, hij staat niet bij de binnenkomende of uitgaande transfers en wordt niet als huurspeler genoemd, terwijl hij toch in vijf wedstrijden mee heeft gespeeld. Het lijkt erop dat Frosinone het bestaan van Rai Vloet ontkent. Hebben we het toch niet verkeerd gezien…


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: zondag 26 juli 2020 om 22:16u

Chiasso kon en wilde hem nooit betalen. Du moment dat NAC het contract sloot hadden de Ticinesi nog niet eens de licentie voor het seizoen erop. Die kregen ze pas eind mei, als laatste club van het Zwitserse profvoetbal.

De betaling moest natuurlijk komen van niet gedeclareerd geld op een rekening bij een Zwitserse bank van een aan Frosinone gelieerde partij. Een gevalletje van witwassen.

Dit hele verhaal stinkt en stonk aan alle kanten. Dat Goetzee, Smulders en van Mierlo deze fake transfer niet stopten valt hen zwaar aan te rekenen.

Mieshoop

Geplaatst: maandag 27 juli 2020 om 14:30u

Dat geld komt nooit meer. Mismanagement in de breedste zin van het woord. Er was volop tijd voor bancaire of andere garanties en op het moment dat de naam Chiasso viel gingen de bellen overal al rinkelen.

NAC is gepiepeld, net als destijds met de transfer van Amoah naar een of andere schurkenclub in Turkije.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 27 juli 2020 om 15:30u

Er was er één die van meet af aan de noodklok luidde masr door Jan-en-Alleman werd verguisd. En dat was Hbd. Het zou een aantal lieden passen met terugwerkende kracht hun excuses aan hem aan te bieden.

Jrsz

Geplaatst: maandag 27 juli 2020 om 16:24u

Dat Chiasso is in feite een plof BV. Een kwartiertje Google en alle seinen hadden op rood moeten staan ipv afzien van een bankgarantie. Hier deugt niets van. Hopelijk komt de onderste steen ooit nog eens boven

harry b.d.

Geplaatst: maandag 27 juli 2020 om 17:23u

Portugeesch - exact twee jaar geleden liep bd binnen bij FC Chiasso om bredaas verhaal te halen. Dat hadden ze even niet verwacht.

Caz

Geplaatst: maandag 27 juli 2020 om 17:53u

Ik zie de woorden van Smulders nog zo voor me

"typisch voorbeeld van een speler die we opleiden, beter maken en voor een mooi bedrag doorverkopen"

Zum kotsen

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 28 juli 2020 om 1:01u

@Hbd: niet verwacht, maar heeft dus ook nergens toe geleid.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 28 juli 2020 om 8:57u

Portugeesch - het gedrag van de mensen daar in het Stadio Comunale Riva bevestigde dat er kromme zaken gaande waren. Op dat moment zaten Smulders, van Mierlo en Goetzee nog in de modus dat alles geweldig was en zij een fantastische transfer hadden geregeld. Sterker nog, Goetzee liet weten dat hij de transfer in het Fifa systeempje had ingetypt en daar was uitgekomen dat alles palletti was. De mensen moesten hun muil houden. Op het argument dat het Fifa systeempje niks zegt en kan zeggen over waar het geld precies vandaan moet komen en dat als er niet gedeclareerd geld in het spel is er hele andere processen gaan lopen werd nooit meer iets vernomen. De luiken gingen dicht. Men vertrouwde liever een waardeloze vent als Ploegsma jr dan iemand die pas 20 jaar in het Zwitserse financiele systeem werkt.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 28 juli 2020 om 9:05u

Uiteindelijk betaalt ons NAC de prijs voor de waanzinnige arrogantie en dommigheid bij types als bovengenoemde amateurs. "FC Chiasso" had op voorhand alle alarmbellen al moeten doen afgaan. Maar er waren nog wel tig momenten in het proces waarop ze hadden moeten zeggen: ho even, hier stoppen we ermee. Zij deden dat niet. Sterker nog, achteraf verdedigden ze hun geblunder en Goetzee loofde Smulders voor zijn geweldige werk bij NAC. Idioten klapten later voor zijn afscheidsrondje op het veld.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Rattenvergif

Geplaatst: maandag 27 juli 2020 om 3:38u

Dat Nac gewoon professioneel voetbal mag spelen na al deze shit.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven