of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

29 juni 2020
'NAC bijna rond met Van Ooijen'


Peter van Ooijen wordt de nieuwe 'nummer 10' van NAC als we Vi.nl mogen geloven. De gesprekken met de 28-jarige transfervrije speler zouden al zo vergevorderd zijn dat alleen 'de laatste details nog moeten worden afgerond.'

Van Ooijen debuteerde 7 jaar geleden bij psv. Na een seizoen in de kkd-divisie speelde hij onafgebroken zijn wedstrijden in de eredivisie bij achtereenvolgens go ahead (15 duels), heracles (3 seizoenen, 65 wedstrijden, 3 doelpunten) en vvv (2 seizoenen, 47 duels, 7 doelpunten). Een speler met bagage op niveau dus, waarbij we wel moeten aantekenen dat het hem nergens écht gelukt is een onomstreden basisspeler te worden.

Vorig seizoen draaide hij wel het beste seizoen uit zijn carrière met veruit het hoogste aandeel in wedstrijden, basisplaatsen en zeker ook doelpunten (5 in 22 duels). Toch heeft vvv de middenvelder uit Rosmalen geen verlengde aanbieding gedaan en is er geen concrete interesse getoond uit de eredivisie.

Klinkt als een 'mooie vangst', wordt ongetwijfeld heel snel vervolgd..


Bron : De Rat, VI.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: maandag 29 juni 2020 om 16:38u

Earnie Stewart is daar ooit mee begonnen, met "het licht staat bijna op groen". Dat betekende dat het licht op rood stond.

De van Hecke transfer is wel het grootste debakel van de laatste jaren. Zelfs Manders liet zich al een leugen ontvallen met zijn voetbalpyramide-uitspraak vlak voordat NEC die jongen voor EUR 2.5 mio aan Monaco verkocht.

Enfin, nog altijd geen nieuws over de amateuristische wanpresteerders Hyballa en VDA. Bd onthulde gisteren al dat Hyballa aan het bijbeunen is op dit moment en geen tijd heeft om het VDA probleem op te lossen, maar wel om met de krant te bellen. Contractueel weliswaar verboden, maar de broekschijters van de Stadionstraat staan weer eens met een donut in de bek de andere kant op te kijken.

Brian Westzee

Geplaatst: maandag 29 juni 2020 om 17:10u

Ook in zijn "beste seizoen uit zijn carrière" geen "onomstreden basisspeler" bij (Godbetere) VauVauVau. Dat is voor ons NAC tegenwoordig al een mooie vangst...

Bommelke

Geplaatst: dinsdag 30 juni 2020 om 0:33u

Zolang er geen krabbel van de speler op papier staat, koop je voor `bijna` helemaal niets. Het is ook nooit in het voordeel van de club wanneer er voortijdig zaken gelekt worden. Van Hecke zou Prins Albert II van Monaco al de hand geschud hebben. Het liep even wat anders. Sterke clubs stellen direct de voorwaarde bij de zaakwaarnemer dat wanneer er gelekt wordt er niet meer onderhandeld wordt.

Verder maak ik me meer zorgen over de keeperspositie. Zowel Sparta, Heerenveen, Willem II en zelfs PSV hebben concrete interesse in Olij die voor 2,5 ton weg mag (contractueel). Goede keepers zijn zeldzaam. Voor de Eredivisie, laat staan voor de KKD. Je moet er ook een beetje geluk mee hebben. Of pech zoals met Van Leer. In onze situatie hoop ik voor de keeperspositie op een zekerheidje. Een ervaren keeper. Robbin Ruiter bijvoorbeeld. Conctract tot 2021 met optie tot 2022 bij PSV, dus zou gehuurd kunnen worden. Daar in Eindhoven schijnt er al een tijdje vraag te zijn naar een goede centrale verdediger. Van Hecke voor 1,5 miljoen naar Eindoven met 15% doorverkooppercentage en een jaar gratis huur van Ruiter en eventueel nog een jaar van Hecke bij NAC om te rijpen i.p.v. bij Jong PSV. Doorverkooppercentages zijn bij verkoop aan een topclub vaak belangrijker dan de transfersom zelf, mits van Hecke weet te slagen bij PSV natuurlijk. Dit soort deals moeten het verdienmodel worden bij NAC om er financieel weer bovenop te komen en uiteindelijk een vaste middenmoter te worden in de Ere met pieken naar boven. Die Luckassen heeft aangegeven niet meer terug te willen naar PSV. De prijs voor Anderlecht schijn van 5 mil. gezakt te zijn naar 3 mil. en Vincent Kompany is gecharmeerd van Luckassen. Zodra de deal beklonken is kan de onderhandeling met van Hecke in stroomversnelling geraken. Dan begrijpen jullie gelijk waarom van Hecke `nee` heeft gezegd tegen de Monaca-Utrecht constructie. Het Ruiter verhaal is overigens wishful thinking. Wanneer een combideal met van Hecke concreet wordt zie ik eerder Hidde Jurjus in de deal betrokken worden. Als transfer, dus geen huur. Loopt in 2021 af en is 4e keeper bij PSV achter Lars Unnerstall, Jeroen Zoet en Robbin Ruiter. Jeroen Zoet zal naar Turkije vertrekken, hetgeen ook nog mogelijk maakt dat ook Olij samen met van Hecke naar Eindhoven vertrekt als keeper voor de toekomst achter Understall en een jaartje rijpen bij Jong PSV. Zodra de spelerscarrousel op gang komt gaan we zien dat Bommelke geen onzin verkoopt. Hoop ik....

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 30 juni 2020 om 9:07u

Bommel - een organisatie waarin iedereen met zichzelf bezig is gaat geen mooie transfers opleveren. Zelfs de Hecke transfer voor EUR 2.5 mio is upgefuckt. NEC lukte dat wel, ons NAC niet.

Peli

Geplaatst: dinsdag 30 juni 2020 om 10:16u

Harry - Heb je er ooit aan gedacht dat JP dan kant misschien helemaal niet op wil? De clubs kunnen er dan wel uit zijn maar als hij niet wil houd het ook op. Niet alles is altijd de schuld van NAC.

n@©

Geplaatst: dinsdag 30 juni 2020 om 11:15u

Nederlandse speler, 25+, ik denk dat Hyballa hem wil, ipv TvdA.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven