of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 juni 2020
De Kemphanen terug in het hok geroepen


Soms is er tijd voor een korrel zout. Een korrel zout die door de Ratdaxie niet vaak wordt aangesproken, want nuance is niet ons ding. We gedijen in schoppen, spugen en schelden want we kennen de klappen van de zweep, we zijn gepokt en gemazeld door degradaties, (bijna) faillissementen, mismanagement, afkoopsommen en Davy Schollen.

Onze club vervalt keer op keer in onrust en dat is naast je geboorte en je dood de enige zekerheid in het leven. We zijn inmiddels bestempeld tot laatste rustplaats van het trainersgilde en bij elke noot van onmin gaat de geruchtenmachine lopen.

Vervolgens neem je een Duitse hyperenergieke Duitse oefenmeester, met het hart op de tong, die leeft voor het voetbal. Een man die zegt wat ie denkt en zijn kritiek niet onder stoelen of banken schuift.

De kritiek die hij in de plaatselijke courant heeft laten optekenen is niets nieuws. Deze verschillen hebben ze vanaf aanvang en t is onderdeel van t proces. Waar ze een gemeenschappelijk doel hebben, hebben ze soms tegenstrijdige belangen. Dat is de reden waarom deze rollen gescheiden zijn en hebben we geleerd van de samenvoeging hiervan. Een td moet kijken naar de lange termijn, de transferwaardes en de samenstelling van t team. Een trainer wilt altijd de sterkste elftal en volgend jaar is vaak iemand anders probleem.

Logischerwijs ontstaan er gelijk geruchten en is op papier Tom al begonnen bij Cercle Brugge of heeft Maurice Steijn de plek van Hyballa overgenomen. Er zou een gesprek volgen tot de dood. Slechts de winnaar loopt hier levend naar buiten en voor de verliezer staat de opvolger al klaar.

Niets is minder waar. Er is geen sprake van opvolgers of gesprekken. Wel moeten ze maandag op kantoor beloven voortaan lief te doen tegen elkaar.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 24 juni 2020 om 8:31u

Mooi stukje! Je moet ook echt een masochist zijn als aanhanger van NAC.
Ondertussen: de technisch directeur bij Monaco, Paul Mitchell, heeft een dubbele functie gekregen. Hij is ook meteen technisch directeur bij Cercle. Dus die positie is niet meer vacant. Dun Tomme blijft maar beter waar hij nu zit en verroert zich verder niet. Behalve wanneer hij structurele versterkingen voor het eerste team kan aantrekken.
En trainers als Maurice Steijn kunnen alleen maar verliezen bij een aanstelling bij NAC. Hij zal dat echt nooit doen. Tenzij hij, in plaats van assistenten, zijn eigen technische directeur, algemeen directeur en RvC mag meebrengen.

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 24 juni 2020 om 11:06u

`Nuance is niet ons ding`


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven