of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 maart 2020
#NACpraat Radio S7 E39 én PODCAST #338: Corona, Amphia, NACvoorelkaar.nl


Het wekelijkse radioprogramma van Fanzine De Rat op BredaNu Radio zond donderdagavond gewoon weer uit. Daaruit rolde een radio uitzending én een Podcast opname:

Het wekelijkse radioprogramma van Fanzine De Rat op BredaNu Radio zond donderdagavond gewoon weer uit. Daaruit rolde een radio uitzending én een Podcast opname:
• In deze aflevering van NACpraat op Radio én podcast, het effect van de corona crisis op de voetbalwereld, hoe gaan we de competities afronden. Maar niet alleen de sportieve gevolgen, maar ook de financiele consequenties voor de clubs;
• We hadden een van de makers en overhandigers van het enorme spandoek te gast die afgelopen maandag de zorgverleners van het Amphia Ziekenhuis een hart onder de riem gingen steken. Het hele verhaal uit eerste hand;
• De troubles bij Sporting Lokeren, teken de petitie;
• De voettocht van ex-NAC'er Ronny Goodlass van Den Haag naar Breda is ook geannuleerd;
• Tot slot: NAC lanceert een platform NACvoorelkaar.nl waarmee we elkaar in de samenleving kunnen ondersteunen. En dat kunnen we wel gebruiken in deze rare tijden.

Kies je favoriete Podcast player:

Ook op iTunes, Apple Podcast te spoedig te beluisteren via dit kanaal: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/nacpraat-de-podcast/id1496604910

En uiteraard ook eentje met beeld er bij:


Bron : De Rat, NACpraat @ BredaNu Radio


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 21 maart 2020 om 9:46u

Don, Don, Don, de meligheid overweegt weer. En dat terwijl ons NAC in de diepste crisis sinds de oprichting zit.

Het volgende is er aan de hand:
- in de landen om ons heen wordt de quarantaine periode verlengd
- clubs ontslaan spelers
- in andere sporten zijn de competities definitief afgebroken en zijn er geen promoties/degradaties, men hoopt in augustus/september weer van scratch te kunnen starten

Er gaan enorme gaten vallen in de begroting, lagere SCC kaartverkopen en veel lagere sponsorgelden doordat iedereen failliet aan het gaan is. En lagere TV gelden. Hoezo niks aan de hand ?

harry b.d.

Geplaatst: zondag 22 maart 2020 om 10:36u

Hoogste tijd voor het NAC-corona-journaal mensen.

Ons NAC bevindt zich in een diepe crisis en niemand van de RvC leden durft zijn of haar gezicht te laten zien. Sinds oktober is, behalve het snoepreisje van Haarman naar Portugal naar dat beruchte traininsgkamp, niets meer vernomen van deze mensen.
Een typische juichaapreactie toendertijd:

FES

Geplaatst: vrijdag 13 september 2019 om 18:54u

Heel veel succes gewenst met de besturing van de mooiste club van Nederland. Hopelijk zien we elkaar over `n maand of wat terug op de Grote Markt met een schaal in de handen. In een goede samenspraak met de directie en de aandeelhouders beleid voeren dat tevens gesteund wordt door de supporters. Het is geen erebaantje. Succes!


Niets van dat alles. Nada. RvC leden in de bunker. Aandeelhouders achter de geraniums. En dat terwijl naar schatting ruim de helft van de NAC sponsoren nu al lijdt onder de coronacrisis. Voeg daarbij dat vele supporters nu even geen zin hebben in een nieuwe seizoenkaart en je kunt uittekenen dat we voor volgend seizoen een miljoentje of 2-3 tekort gaan komen. Hoe gaan zij dit oplossen ? Door een nieuwe halvering van de begroting ? Door een nieuwe nepsanering op kantoor en het downgraden van het spelersbudget ?

Bon, het kan altijd nog erger. Bijvoorbeeld in het naburige Italië waar een combinatie van onderschatting, minachting van de regels, arrogantie en domheid heeft geleid tot een armageddon aan besmettingen en doden. De Serie A en B gaan dit seizoen niet meer worden afgemaakt. Inmiddels heeft onderzoeksjournalist Massimo Mazzucco zijn vermakelijke maar bloedserieuze complottheorie "il pipistrello (de vleermuis) " gelanceerd op contro-tv. Het komt erop neer dat wij van de mainstreammedia moeten geloven dat het allemaal door een vleermuis komt terwijl Massimo uiteindelijk uitkomt bij de US Army en Hedgefund Bridgewater Associates die per eind maart een monsterlijke 120 miljard zal innen door genomen (put)opties.

Ja mensen, niemand van de bejaarde aandeelhouders of RvC van ons NAC durft leiderschap te tonen, maar we krijgen wel mee dat er 2 basisspelers mochten vertrekken naar 1 van de grootste coronahaarden van Europa om bij hun ouders, los padres, te gaan zitten. Welke imbeciel heeft dat toegestaan ? Dan heeft België gisteravond een groot aantal grensovergangen met Nederland fysiek afgesloten en zit de technisch manager VDA dus in lockdown achter de grenzen van 1831 ! Dit kan zo echt niet langer.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 23 maart 2020 om 9:21u

Het zou de home-office werkers en weglopers van de Stadionstraat sieren om met een dagelijks corona-Journaal te komen.
Hoeveel aandeelhouders, RvC leden, personeelsleden en selectiespelers, sponsoren en supporters zijn besmet met het corona-virus, hoeveel liggen er op de IC en hoeveel zijn er overleden ?

De KNVB is al redelijk in paniek. Die zijn nu al/pas bij het scenario van het schrappen van bepaalde wedstrijden. Dan trekken ze een streep per de huidige stand en beginnen ze met de nacompetities en play offs. Helaas is ook dat nog allemaal wishfull-thinking. Over 3 weken komt dan het bericht dat dit seizoen de prullenbak ingaat. In Italië en Spanje valt de komende 6 weken nog niet over voetbal te denken en in Engeland moet de piek nog komen.

Voetbalaandelen zijn wereldwijd inmiddels gehalveerd. Het aandeel NAC is volledig door het putje gegaan. want de uitzichten voor de komende maanden zijn dramatisch, dit jaar 2020 is volledig naar de kloten.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven