homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 maart 2020
Club lanceert NACvoorelkaar


Even wat goeds doen voor elkaar. Een klein lichtpuntje in deze tijd van mondmaskers, ziekenhuisdoden en thuisquarantaine. Want er zijn genoeg medesupporters die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Even het voortuintje van de buurvrouw aanharken, een borreltje drinken met de overbuurman of op de 21-jarige dochter van de bovenbuurvrouw passen. Kleine moeite, groot plezier.

NAC is samen met NLvoorelkaar een platform gestart om vraag en aanbod te bundelen. Een mooi initiatief dat al langer op de plank lag, maar nu met bloedspoed is gelanceerd. Lees hieronder de toelichting vanuit de club


NACvoorelkaar

Met de ontwikkelingen rondom het COVID-19-virus is men in onze samenleving meer dan ooit op elkaar aangewezen. NAC komt in actie voor iedereen die hulp kan gebruiken of hulp wil aanbieden! Zo bieden wij samen hulp aan diegene die het nodig hebben.

Oudere en kwetsbare mensen hebben het zwaar, maar ook de mensen die in de zorg, bij de politie of de brandweer werken kunnen extra hulp gebruiken. Om de hulpvragen vanuit de samenleving samen te brengen met mensen die graag een steentje bij willen dragen lanceert NAC Maatschappelijk samen met NLvoorelkaar het platform: NACvoorelkaar.

NAC faciliteert dit platform om de samenleving te ondersteunen. Dit kan zijn door op te passen, boodschappen te doen voor een ander of door eenzame ouderen een hart onder de riem te steken. Mensen kunnen met hun hulpvragen terecht op dit platform, de club activeert mensen om deze hulpvragen te beantwoorden.

Wat jij kunt doen?

In samenwerking met NLvoorelkaar is er een speciale pagina voor NAC-supporters en eigenlijk voor iedereen die wil helpen of hulp nodig heeft ingericht. Hier vind je een overzicht van alle initiatieven in Breda. Een voorbeeld hiervan is het helpen van mensen met het doen van boodschappen, het spelen van spelletjes, koken, oppassen of een kaartje schrijven. Het is niet alleen mogelijk om mensen te helpen, maar jij kan zelf ook om hulp vragen door het doen van een oproep.

Wel willen we meegeven te allen tijde rekening te houden met de getroffen maatregelen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dus kun jij de hulp goed gebruiken? Of wil jij iets voor iemand anders doen? Kijk dan nu op www.nacvoorelkaar.nl en kom in actie!

Zo helpen we elkaar in de tijd waarin dit het hardste nodig is!

Met sportieve groet,
namens NAC Breda,


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

BarleDuc

Geplaatst: vrijdag 20 maart 2020 om 11:45u

Hartverwarmend. Hoop van harte dat dit breed omarmd wordt. Niet onderschatten, hier kunnen veel mensen zeer mee geholpen zijn.

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 21 maart 2020 om 10:30u

De gevluchte Ilic (2x), Nacho en Riera, en VDA geven hier blijkbaar niks om. Gaan we die mensen überhaupt nog terugzien ?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven