homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 maart 2020
IJs en weder dienende: gewoon naar cambuur


De knvb heeft zojuist bekend gemaakt dat er buiten Brabant gewoon gevoetbald wordt dit weekend. Met uitsupporters.

NAC legt de verantwoordelijkheid bij de supporters zelf. Wil je naar Cambuur en hoest en proest je niet en voel je je gewoon goed? Dan hardstikke welkom. In alle andere gevallen: blijf thuis

Er zijn voor vrijdag zo'n 350 kaarten verkocht voor het uitvak in Leeuwarden. We zullen zien hoeveel er daadwerkelijk afreizen. Hoestgrapjes en kuchhumor is hoogstwaarschijnlijk niet gewenst in leeuwarden. Daar gaat ons spreekkoor.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 15:49u

Bd onthulde al eerder vandaag dat de KNVB Cambuur-NAC niet had afgelast en dat daardoor dus voor zowel Cambuur als NAC een dilemma ontstond. Cambuur zit niet te wachten op de mensen uit Breda die met de nek zullen worden aangekeken en behandeld worden als melaatsen.

Het voordeel is nu dat Eisenga geen gezichtsverlies heeft hoeven te lijden ook al gaan er maar 90 man mee.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 15:57u

En omdat Fox eergisteren al bekendmaakte dat de wedstrijd op het open kanaal integraal wordt uitgezonden zullen nog meer mensen thuisblijven.

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 15:59u

Er is stilaan een cordon sanitaire ten aanzien van Brabant en haar bewoners. Voor het volk ten oosten van de umlautgrens en ten westen van hèrrel heb ik daar geen bezwaar tegen, maar wel voor wat betreft het volk uit de Baronie van Breda.

Als wij net zo`n lange tenen hadden als het volk binnen de amsterdamse grachtengordel dan kunnen onze nazaten een flinke schadevergoeding tegemoet zien voor deze politieke separatie in de donkere jaren `20.

Het is prima vol te houden in de brandhaard. Als de medesupporters zich houden aan het aloude adagium `bij twijfel niet oversteken` dan is er niks aan de hand en kan NAC gewoon in leeuwarden voetballen.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 16:07u

Mieshoop - het stigmatiseren van Brabanders door het RIVM, de Nederlandse regering en vele lage voorhoofden uit de Randstad neemt inmiddels groteske vormen aan. De ergste: "de Angel of Death komt dus in boerenkiel met zachte g" .

Beu

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 16:48u

Waanzin dit.

We moeten ons virus niet willen delen met die friezen. Straks gaan ze nog een gunst terug verlenen. Als die friezen corona willen dan moeten ze het zelf maar gaan halen en niet ons Brabanders daarvoor misbruiken. Eng naargeestig koffiemelk volk.

leeuw

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 18:10u

Harry De Rat bd,

Er gaan maar 90 supporters mee naar Cambuur ??
Er zijn al 346 aanmeldingen die meegaan en zeker te weten dat dit 400 gaat worden het maximale aantal.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 20:42u

Het is uit verschillende gezichtspunten, niet in de laatste plaats het medische, volkomen onverantwoord om naar Leeuwarden af te reizen. Je moet wel een enorme randdebiel zijn om dit onder de huidige omstandigheden te willen doen. Dat de huidige algemeen directeur van ons NAC zichzelf bewierookt op twitter en bij "de supporters" een wit voetje wil halen is bizar. De voorzitter van de RvC, van Baal, zou nu in actie moeten komen en deze egotripper onmiddellijk verwijderen uit de club. Waarom blijft het zo daverend stil ?

Bon, dat gezegd hebbende, die paar man zonder verantwoordelijkheidsbesef en solidariteit moeten dan in het uitvak maar zoveel mogelijk herrie maken. De overige 20.000 zien het wel op Fox.

von F

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 20:52u

Wat goed dat onze directeur zijn ervaring, kennis en kunde vanuit z`n studie geneeskunde met specialisatie pandemie toe kan passen.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 23:19u

Ik snap dit niet.
Ik vind dit zelfs hoogst onverantwoord.

Vanuit een van de meest besmette steden in Nederland honderden mensen naar een vrijwel onbesmette stad verschepen. Want het gaat niet om die 98% NAC supporters die zijn gezond verstand gebruikt en inderdaad thuisblijft als ze zich niet kiplekker voelen. Er zitten altijd een paar jokers bij die, bij wijze van spreken, hun longen uit hun lijf hoesten en niet gehinderd door enige kennis zich de mening toe-eigenen "dat het allemaal wel meevalt".

Niemand van ons, incl. KNVB & NAC & Cambuur, is terzake deskundig.

Misschien is het wel typisch Nederlands om je niet aan allerlei `opgelegde` regeltjes te willen houden. Denken dat dat niet hoeft. Denken je ergens een mening over te kunnen aanmeten terwijl je van toeten nog blazen weet. Dan lijd je wel echt aan zelfoverschatting.

Intussen hoor ik op het 8uur journaal het WHO zeggen dat we dit massaal veel teveel bagatelliseren.

Ik kan alleen maar ongelovig mijn hoofd schudden om zoveel domheid.

Moppernac

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 1:13u

Ww@

200% volkomen met jouw eens.
Volkomen onverantwoord om naar Leeuwarden te gaan.
Er zijn wel belangrijkere dingen in de wereld dan voetbal

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 10:32u

Brave mensen,

de afgelopen avond en nacht zijn er vele zeer, zeer afwijzende reacties binnengekomen op de egotrip-tweet van de medewerker van de Friese VVV, die toevallig bij ons NAC algemeen direteur is.

Eigenlijk kun je niet anders meer concluderen dat er onmiddellijk aangifte tegen deze man moet worden gedaan voor het moedwillig schade willen toebrengen aan de gezondheid van tientallen, zoniet honderden mensen. Ook aangifte tegen van Baal vanwege plichtsverzuim. Kijk, dat Manders in dat gesprek met Eisenga zich verschuilt achter de bureaucraten van het Rivm om zijn eigen incompetentie te maskeren is nog tot daaraantoe, maar terwijl de hele wereld in brand staat ga jij nu niet de Corona-Express laten rijden. Dan ben je niet alleen lomp, maar gewoon kwaadaardig.

Eisenga moet als de sodemieter de club verlaten.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 11:18u

Een greep uit de reacties op de wanstaltige tweet van de Friese VVV medewerker die bd gisteren en vandaag mocht ontvangen:

- oefenwedstrijden kan je ook prima zonder publiek spelen
- dit is echt zo dom, wil hij scoren bij de supportertjes ?
- hij is gek
- hij snapt het echt niet hè
- volkomen onverantwoord

Deze actie brengt ook zijn baas en controleur grote reputatieschade toe. Als van Baal dit allemaal toe laat is hij geen knip voor de neus waard en is zijn eigen reputatie zeker ook zwaar beschadigd. Dit kan echt niet. Stop onmiddellijk met deze onzin !

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 11:29u

We moeten er overigens niet van opkijken als de competitie volledig gaat worden afgebroken. Dat is de werkelijke discussie die achter de schermen plaatsvindt en waarover de onbeholpen Friese padvinder zwijgt.

In de verschillende buitenlanden ligt dit scenario al op tafel. Met als grote vervolgvragen: is er een kampioen, is er een bekerwinnaar, zijn er EL kwalificaties en zijn er degradanten en promovendi. Zodra er 1 competitie zijn koers heeft bepaald is de rest al afhankelijk. Vandaar dat hier in Zwitserland vanuit Nyon alles uit de kast wordt getrokken om een coordinatie geregeld te krijgen. Dat is nog niet zo makkelijk omdat allerlei fladrollen en eigenwijze clowns nu nog denken dat het allemaal zo`n Vaart niet gaat lopen, maar zodra steden als Madrid, Barcelona, München en Berlijn dichtgaan is het te laat voor egotrips en asociale ideetjes.

In andere sporten zoals het Ijshockey is de competitie al volledig afgebroken. Het Zwitserse voetbal ligt er al 2 weken volledig uit en er gaan meer landen snel volgen.

In juni staat bd`s jaarlijkse vlucht naar HongKong en Macau gepland. Hopelijk kan het dan weer, maar die datum komt wel met rasse schreden steeds dichterbij, net als de afgelasting en verschuiving van het EK met 1 jaar.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 13:04u

LaLiga decide suspender las dos próximas jornadas del campeonato de fútbol al ponerse el club blanco en cuarentena .

Primera Division ligt er uit, vooralsnog voor 2 weken, daarna definitief. Net als de Serie A.

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 14:48u

Experts hier waarschuwen voor Italiaanse toestanden als wij niet drastisch ingrijpen, zie
https://www.bndestem.nl/dossier-coronavirus/experts-als-we-niet-strenger-ingrijpen-dreigen-italiaanse-toestanden~acab9a42/

`Italiaanse toestanden`? Wat zijn dat dan?
Laten we daar eens op inzoomen. We pakken er de officiele tellingen bij.
En die maken veel duidelijk: in Italie is het aantal overledenen bijna net zo groot als het aantal genezingen, zie https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6
Ronduit schrikbarende statistieken.
In Italie hebben we het dus allang niet meer over slechts een paar procentjes wat komt te overlijden. "Een griepje".

Een laat nu een fors deel van de besmettingen in Nederland zijn oorsprong in Italie vinden.

Maar wij sturen gerust busladingen uit de op 1 na meest besmette stad van Nederland naar een nog onbesmette stad. O ja; dat is hartstikke verantwoord want we doen een beroep op het gezond verstand van de NAC supporter (zouden alle NAC supporters die besmet zijn dat ook zelf door hebben? Als ze al niet denken `het is maar een griep, ik heb zelf weinig last, na mij de zondvloed` - m.a.w. alleen naar zichzelf kijken en geen moment denken aan besmettingsgevaar voor zwakkere groepen).
Daarnaast hebben we nog een extra veiligheidsmaatregel ingebouwd: we behouden ons het recht voor iemand te weigeren in bus of stadion als die persoon symptomen vertoont. Hoe of door wie die controle plaats gaat vinden is totaal onduidelijk, ik kan me niet herinneren dat de NAC stewardorganisatie bekend staat om zijn in medisch opzicht hooggekwalificeerd personeel. https://www.bndestem.nl/dossier-coronavirus-en-sport/vier-vragen-over-de-risicovolle-reis-van-nac-naar-leeuwarden~a4402032/

Jezusmina wat een amateurisme

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 15:01u

Wilbert - dit is al lang geen amateurisme meer maar crimineel gedrag. Eisenga zou na zijn tweet van gisteravond onmiddellijk verwijderd moeten worden. Tekenend voor de puinhoop bij NAC is de afwezigheid van van Baal, in de grootste crisis van de club. Het is weerzinwekkend.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven