homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 maart 2020
Nog meer aasgieren jagen op #Heckie


Jan Paul van Hecke gekte op de nationale transfermarkt. Zo zou je de berichtgeving over de 'nieuwe Neno in spé' kunnen samenvatten. De 19-jarige verdediger begon het seizoen nog als amateur, maar is inmiddels ontegenzeggelijk dé meest begeerde speler uit de kkd-divisie. Zijn beurswaarde is in 3 maanden tijd door het dak geschoten en naar verluidt zou 'grofweg' iedere eredivisieclub, op ajax en psv na, de zelfverzekerde Zeeuw met de zwiepende ledematen hoog op het lijstje hebben staan.

Zondag zagen de hoofdscouts van feyenoord en utrecht #Heckie NAC vanaf 11 meter op 1-0 schieten. Ook zou az al geïnformeerd hebben naar de speler bij zijn zaakwaarnemer Louis Laros.

Dat zou niet zo'n fraaie handelswijze zijn van de kaasjes, die zich bovenal en allereerst tot NAC zouden moeten wenden. Van Hecke ligt vast tot medio 2022 en er is geen gelimiteerde transfersom in zijn contract opgenomen. NAC kan in theorie dus vragen wat het wil.

Hoe gaat NAC deze in de schoot geworpen weelde uitspelen? Zelfs al dwingen Hyballa en co. promotie af zal het behouden van de 19-jarige Golden Boy vrijwel onbegonnen werk worden. Moet je het überhaupt wel willen? Iets met ijzer smeden zolang het het heet is..

Zeker en vast is dat de Belg met de Zeeuw een onverwacht mooi cadeau op een presenteerblaadje gekregen heeft met Van Hecke. De vraag is of en hoe hij het uit gaat pakken!


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Jan-Paul van Hecke

26-feb-2020
Aasgieren jagen op #Heckie...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 11:00u

Bd meldde al een maand geleden dat Hecke en Verschueren bij non promotie zullen vertrekken.

De enige vraag die rest is: wat gebeurt er met de opbrengst voor van Hecke (een geschatte kleine 8 ton bruto) ? Gaat de directie daar dan eerst weer over liegen ? Komt het bevel alle meevallers in de gaten van Goetzee, Edelenbos en Eisenga te gooien ? De budgethalveerders hebben ons NAC een stevig oor aangenaaid afgelopen zomer.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 11:09u

Overigens waar blijft het geld van de Vloet transfer ? Frosinone heeft inmiddels bevestigd dat Vloet meer tijd bij de fysiotherapeut en op de massagebank heeft doorgebracht dan op het veld in zijn tijd in Latium. Blijkbaar is dit een geldig excuus en zit de zaak toch niet zoals Goetzee en co en nu Eisenga hebben willen doen voorgoochelen. Frosinone was toch geen partij ? Het ging toch allemaal om de nummer laatst van de Zwitserse Keukendivisie, die overigens geen cent te makken had en helemaal geen transfersom KON betalen !? Eisenga blafte tijdens de forumavond over zijn bezoek aan Milaan. Of was het een kuchje ? Geld is er in ieder geval niet. En dat gaat ook niet komen, brave mensen.

danny b

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 12:04u

Zowel Van Hecke als Verschueren zullen ook weg zijn als NAC wel promoveert. Nou vind ik het bij Van Hecke een beetje prematuur allemaal. Ja zijn eerste maanden als prof zijn zeer indrukwekkend. Alleszeggend is dat hij als broekie de strafschoppen durft op te eisen, er zonder discussie mee weg komt en ze ook nog eens feilloos binnen schiet. Maar, hij komt echt pas net kijken. Het `miljoenenbedrag` van bn/destem kan ik dan ook moeilijk geloven. Acht ton lijkt me idd realistischer.

Verschueren daarentegen ontwikkelt zich al een paar jaar en het laatste seizoen echt stormachtig. Die is ruimschoots het kkd-niveau en imo dat van een eredivsieploeg die strijdt tegen degradatie ontstegen en onhoudbaar geworden voor NAC. Het is hem van harte gegund ook. Heeft de laatste jaren al meerdere gifbekers leeg gedronken en nooit een onvertogen woord laten vallen of openlijk gesolliciteerd bij of geflirt met andere clubs. Altijd hard blijven werken aan en voor zichzelf en NAC.

Met beide spelers heeft NAC iig een zak potentiële euro`s voor het grijpen. Ik heb alleen nul vertrouwen in de persoon bij NAC die deze buitenkansjes moet gaan verzilveren. Hopelijk word ik positief verrast.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 12:53u

Danny -

Wat je nu -zelfs nog in bedekte termen zegt- is helaas niet toegestaan op alle NAC gerelateerde websites. Bd kreeg de opmerking van een anonieme redacteur van de BSR dat ze de indruk hadden dat bd hem wilde beschadigen. Wie er nu beschadigd is laat zich niet langer raden, ons NAC is de pineut.

Overigens hier nog een sneak peak van wat er nog aan zit te komen qua online crisis (en dit komt dan binnen van het Bsiderats emailadres van lui die zonder aanhef, zonder ondertekening maar een email uitdoen):

"Wat je over NAC, de directie of de aandeelhouders zegt boeit ons niet, je lijkt goed ingevoerd en zegt vaak zinnige dingen. We vinden je alleen een naar persoon door de manier waarop je ons en anderen bejegend. Je luistert niet naar anderen, je voert monologen, je beweert dingen over ons en de site die pertinent onwaar zijn. Je slaat om je heen als je tegengas krijgt. Door jouw constant negatieve in herhaling vallende hetze tegen alles wat niet in "jouw" kamp zit ontneemt dat ons plezier in het runnen van de site. En daar passen we voor. We denken dat je beter bij de Rat past.

Excuses naar jou? In nog geen 100.000 jaar. Wij zijn jouw aanvallen op onze redactieleden zat en wat ons betreft is de ban permament. Veel plezier op de Rat. "

Paranoia, slechte schrijfstijl inclusief fouten, grote ego`tjes, man man man.

Danny, Leon, hoe moet dit verder ? Blijven we in de achterban zo met elkaar omgaan ? Blijven we zo verdeeld ?

De lachende derde zit nu sniffend in zijn home office in Teteringen !

drs Marcellus

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 13:41u

Zelfs al zou NAC promoveren lijkt van Hecke niet te houden voor NAC. Het zou mooi zijn als hij nog wat langer blijft om zo de garantie op speelminuten te hebben, dat is namelijk bij een AZ of een Feyenoord natuurlijk nog maar afwachten.

Maar eerlijk gezegd denk ik dat hij bezig is aan zijn laatste wedstrijden in het geel/zwart. Laten we er dan maar op hopen dat er een paar clubs zijn die tegen elkaar willen opbieden om de prijs wat op te drijven maar in principe gaat NAC hier nooit meer dan 1 miljoen aan overhouden (en dan ben ik nog positief qua hoogte van het bedrag).

drs Marcellus

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 13:45u

Danny, we zullen inderdaad moeten afwachten of de Belg hier een slaatje uit kan slaan (lees: zoveel mogelijk eruit weten te slepen).

Iets zegt me dat Verschueren straks geen strobreed in de weg wordt gelegd en een mooie transfer kan maken tegen een minimale vergoeding onder het mom: hij heeft zoveel goeds gedaan voor NAC dat we hem deze kans van harte gunnen.

Het lijkt wel of er bij NAC steevast wordt vergeten dat het hedendaagse voetbal draait om de keiharde kNACen en niks anders.

Moppernac

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 13:48u

Voor minder dan €1.500.000,00 met doorverkooppremie contract niet verkopen. Laat hem dan nog maar 2jaar ballen bij NAC.
Contract is contract.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 13:54u

Hecke heeft 1 van de kleinste en meest bescheiden contractjes bij ons NAC. De helft van Riera. Normaal gesproken is de transfersom een factor van het salaris maal het aantal uitstaande maanden. Dan kom je bij van Hecke gewoon uit op een habbekrats. Juridisch wordt het dan een hele toer om een slavenhandelbedrag te vragen. De speler kan dan ook gaan dreigen met een rechtszaak tegen NAC als ze zijn positieverbetering onrealistisch tegenhouden. In dit geval staat NAC er dus slecht voor, het contract is niet opgewaardeerd. Met die fout zullen we moeten leven en hopen dat de afnemer een normale vergoeding wil betalen. Anderhalf miljoen vragen zou crimineel zijn en dat gebeurt helaas niet, met dank aan de geweldige proactiviteit van de directie voor wie de juichaapjes alweer staan te dansen.

Joop Klepzeiker

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 16:40u

@Harry

De suggestie dat je beter bij De Rat zou passen klopt wel hoor. Nochtans; het met de grond gelijk maken van aandeelhouders, directie, spelers, supporters en nu zelfs websites gebeurt hier eerder dan op BSR. Het enige verschil is; de Ratdaxie doet het met onderbouwing en op getimede momenten. Jij doet het onder elk bericht, waardoor ik de afgelopen twee maanden toch zeker een keer of 40 iets over Rai Vloet heb kunnen lezen, maar vanzelfsprekend steeds bij de tweede zin gestopt ben. De oprechte vraag die ik mezelf intussen wel stel is: Wat hoop je ooit, in een boze droom, nog eens te bereiken met de relazen waarvoor je klaarblijkelijk de nodige tijd vrij kunt maken, maar waar eigenlijk niemand beter van wordt?

Moppernac

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 17:02u

Harry wat valt er nu door v Hecke te dreigen, contract is contract en NAC kan hem daar nog 2jaar aan houden.

Joop@

Ik ben het helemaal met je eens over Harry

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 17:06u

@Mopper

er zijn disputen genoeg geweest over spelers die ivm positieverbetering weg wilden en uiteindelijk bij de rechter hun zin kregen. Daarom breken grote clubs altijd tijdig het contract van de speler open om zo de multiplier te activeren.

Zolang NAC aan dit soort gasten salarissen van nog geen ton gaat betalen dan is de maximale transferwaarde hooguit een factor vijf. Denk daarbij aan de twee meest lucratieve transfers uit het verleden: Gudelj en Tighadouini.

Ik breek daarbij geen lans om elke minkukel en Mashart een driejarig contract te geven, maar in dit geval waar de speler gruwelijk hot is past maatwerk en vooral snelheid.

Anders wil ik zelf nog wel een aandeeltje Heckie kopen hoor. Sure bet!

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 20:47u

Joop - dat de frequentie en de tonaliteit van de boodschappen je niet aanstaan is nog wel te begrijpen. Waar het om gaat is dat ons NAC nog iedere dag op de verkeerde weg is. Bijna wekelijks zijn er misstanden en idiote optredens en beslissingen. Met als resultaat dat dezelfde mensen ons NAC nog dagelijks het ravijn inrijden. Dat is wat er aan de hand is, waarom zouden zij wel dagelijks de boel mogen verkloten en niemand daar iets van mogen zeggen ? Voor die posse, voor die houding, is een andere site. Daar waar een nepsfeer hangt en waar webmastertjes faciliteren dat anonieme types losgaan op bezorgde NACmensen.

Vandaag feliciteert Eisenga zichzelf op twitter dat hij zo geweldig vergadert heeft en dat de Corona express gewoon naar Leeuwarden mag afreizen. Wat voor reacties denk je dat daar op gekomen zijn ?

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 20:52u

vergaderd heeft

Gerrie de B.

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 8:28u

Praag, strak blauw, graad of 12.

@ Harry,

De Corona Express, mooi verwoord en onbegrijpelijk dat dit nog gewoon doorgaat. Hier in Tsjechië hebben ze na het 40e geval van COVID-19 drastische maatregelen genomen. Alle basis- en middelbarescholen dicht, alle evenementen van 100+ man zijn per direct verboden tot nader order. De eerste twee voetbalrondes worden zonder publiek gespeeld en daarna wordt gekeken wat ze verder gaan doen. Er is nu zelfs spraken van dat bepaalde winkels en winkelcentra gesloten gaan worden om het virus verder in te dammen. Grenscontroles zijn opnieuw ingevoerd en bij elke mogelijke verdenking kom je het land niet in. En wat doet Nederland....

We gaan gewoon in polonaise door en brengen het virus lachend en met een slok met alle pezier naar het hoge noorden.

Ik kan het even niet meer volgen.

NAC do toho!!!

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 10:39u

Ger - het is hier in Zwitserland stralend weer na 2 dagen van sneeuwval, pistes zijn leeg.


Cambuur-NAC zou zonder publiek moeten worden gespeeld als het al gespeeld moet worden. Per uur kondigen allerlei overheden nu draconische maatregelen af, Zwitserland heeft lang geaarzeld, Maar nu is de grens met Italie dan eindelijk dicht (uitzondering voor de 70.000 frontalieri die dagelijks op en neer gaan voor het werk en voor wie een home office oplossing wordt gezocht). De Bahnhofstrasse in Zürich is erg rustig, nog niet uitgestorven.

Gladbach-Köln, de Derby, was gisteren een Geisterspiel. De melige commentator van dienst meende even de overleden HJ Criens en Hennes Weisweiler over het veld zien lopen. Duitse humor.

Nu naar Friesland gaan en de gezondheid van tientallen, zo niet honderden mensen op het spel zetten is gewoon crimineel.

Joop Klepzeiker

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 12:06u

@ Har,

Dank voor je terugkoppeling. Echter, je geeft geen antwoord op mijn vraag. Dat het allemaal k*t is en alle lieden met een vooraanstaande positie binnen onze club er niks van kunnen, weet ik nu wel. Maar wat hoop je te bereiken met je eindeloze statements, die een tropische cocktail vormen van inside information en jouw lichtelijk genuanceerde kijk op het geheel? Wat levert het jou, en wellicht vooral de club, in jouw ogen uiteindelijk op? Als het de bedoeling is dat iedereen opstapt, vrees ik dat je opnieuw teleurgesteld gaat worden. Dus; waar blijf je de energie vandaan halen om steeds maar weer alles en iedereen met de grond gelijk te maken? Ik ben oprecht benieuwd.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 12:42u

Joop - NAC dat is de glorie. Een glorie die de afgelopen jaren volledig naar de ratsmodee is gegaan. Verliezen van de kruiken, om te kotsen. Gesteund door de nieuwe generatie Vak E-havistjes die zich nog steeds de B-side(rats) durven noemen menen de huidige directie en bezitters dat ze maar alles met de club kunnen uitvreten. Met als laatste dieptepunt het in gevaar brengen van de gezondheid van honderden mensen.

Wat is er nou belangrijker dan NAC ? Er zijn zat ideeën om ons NAC uit de drek te tillen en er echt iets van te maken. Wat denk je dat er in de regio gaat gebeuren als het echt gaat lopen met het eerste elftal ? Waar zijn de plannen voor een stadion met 25.000 man ? Ze zitten er al 7 jaar en waren vooral bezig met kleine politiek en het behouden van hun eigen posities. En het aanstellen van allerlei vreselijke mensen. Van die Woenselse frietbakker tot de Belg met bijwagen bijvoorbeeld. Ook Goetzee was een drama, die gast heeft een paar gaten achtergelaten, man man man. Ons NAC is van al die middelmaat niet beter van geworden. Ja, ze moeten zeker ophoepelen, en bd zal niet rusten voordat de club in handen is van mensen die er wel iets van kunnen en willen maken. De huidige kliek kan niets, hebben zelfs een zeer negatieve impact op het geheel.

Joop Klepzeiker

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 13:06u

Har,

Kijk, hier kan ik iets mee. Ik ken je niet persoonlijk en kan derhalve niets zeggen hoe reëel het is dat jij ook maar in enige vorm invloed uit kunt oefenen op de door jou voorgestelde ontwikkelingen, maar je doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig. Nog even los van of supporterssites het juiste podium zijn. Maar als gezegd, misschien beweeg je je ook wel op of tussen het pluche.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 12 maart 2020 om 13:55u

Joop - ga er maar vanuit dat er ontzettend veel kinnesinne is. Ja er is diepgelaagde haat, intense walging en woede. Iedere partij voelt zich slachtoffer. De ander heeft het gedaan. Zo`n Gielen is (terecht overigens) volledig uitgekotst, maar veel te laat. Dat zo`n Eisenga zich nu weer onbespied voelt en er geen enkele controle over het gedrag van deze gevaarlijke clown is doet veel mensen opnieuw pijn. Het is en blijft met deze lieden in deze constellatie gewoon ondoenlijk om er iets van te maken. Alle alternatieve scenario`s wijzen zij af. Zij lullen zelfs af en toe braaf mee, maar zodra je een bod op tafel legt verandert de hele toon en de discussie.

Plofkuiken

Geplaatst: zaterdag 14 maart 2020 om 0:15u

Wat Harry b.d. zegt, kan niet anders dan juist zijn. Door al het vliegen afvangen en gekissebis, is er geen eenduidige strategie. Dat breekt de club steeds op. Het interesseert me spreekwoordelijk geen hol of NAC zich voortaan richt op Portugese albino’s of op Thaise lilliputters, als er maar richting is, en die richting ontbreekt al jaren totaal. Wij als supporters laten het ook maar gebeuren, daar heb ik eerder al over geschreven. Die column was wellicht wat agressief (wmb niet onterecht, maar toch), maar ik kom spoedig met iets meer opbouwends. Hoe dan ook: als we onze mening niet meer mogen geven, dooft het licht...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven