homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 maart 2020
Mogen we vrijdag nog wel naar Leeuwarden? Update


Sneeuwkettingen, ijsberen, wakken en omgevallen naaldbomen. De gebruikelijke helletocht naar het noorden krijgt mogelijk nóg een horde: het coronavirus. Bij de KNVB is er momenteel een crisisoverleg, omdat er talloze clubs uit en noorden en zuiden dit weekend elkaars tegenstander zijn. Half brabant is aan het thuiswerken en zijn boven de rivieren vaak niet eens meer welkom. Kunnen de voetbalclubs dan nog wel gewoon bij elkaar op bezoek?

De vertegenwoordigers van de clubs uit de Ere- en Eerste Divisie komen morgen in Zeist bijeen om te bespreken welke maatregelen noodzakelijk worden geacht. Uitstel, of zonder publiek spelen? Een scenario bestaat dat de bezoekers van de uitspelende ploeg niet welkom zijn en derhalve hun club op een andere manier moeten volgen. Wat dat betreft zouden de NAC supporters geluk hebben dat we tegen de koploper spelen. Dan komen we in ieder geval live op tv.

Wedstrijden die door het coronavirus bij de KNVB onder een vergrootglas liggen: willem ie ie – heerenveen, psv – fc emmen, rkc waalwijk – fc groningen, cambuur – NAC en in mindere mate az – vvv venlo.

De clubs en KNVB zullen zich laten leiden door het advies van het RIVM en de lokale driehoek. Veel Brabantse clubs hebben zelf al maatregelen genomen, door personeel thuis te laten werken en het aantal directe perscontacten zoveel mogelijk te mijden en vooral telefonisch te laten plaatsvinden. Aangezien NAC al geďsoleerd traint in Zundert, lijken maatregelen niet meer noodzakelijk. Daar kun je naar verluidt alleen maar met een boot komen.

We houden de KNVB telex in de gaten.


Bron : De Rat, KNVB, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 10 maart 2020 om 14:07u

Wij gaan daar gewoon naar toe!
Als de tegenstander niet wilt of niet durft, wordt het gewoon een reglementaire 0-3 overwinning.

danny b

Geplaatst: dinsdag 10 maart 2020 om 14:21u

"De clubs en KNVB zullen zich laten leiden door het advies van het RIVM"

Ok dat wordt dus uitstel of zonder publiek

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 10 maart 2020 om 14:27u

Hoeveel mensen zijn n.a.v. NAC-Roda met corona besmet geraakt en hoeveel daarvan overleden ?

BarleDuc

Geplaatst: dinsdag 10 maart 2020 om 16:52u

@harry
incubatietijd van drie weken, voordat ze ziek worden. Dat weten we pas rond Pasen dan dus.

WW

Geplaatst: dinsdag 10 maart 2020 om 22:41u

NAC kan zoveel willen.
Als zelfs Bayern München - Chelsea zonder publiek gespeeld wordt, groot podium, veel supporters, dan gaat de KNVB zeggen "NAC, pech gehad".

WW

Geplaatst: dinsdag 10 maart 2020 om 22:41u

Maar je kan het als NAC zijnde altijd proberen natuurlijk.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 9:28u

De totale grounding van dit voetbalseizoen komt dichter bij dan menigeen nu nog denkt. De KNVB kan dan de actuele standen nemen voor het bepalen van promotie/degradatie of besluiten dat de huidige competities intact blijven en zo weer van start gaan in augustus.

Horen wij daar al iemand kuchen in Teteringen ?

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 9:47u

Vroeger had je in de winter steevast een griepepidemie. Dan werd er gezegd: het heerst. Sommigen maakten daar dan handig gebruik van door bij de minste of geringste "rillerigheid" af te bellen voor school of werk. Bd is eind jaren 80 gestopt met het vieren van Carnaval omdat je na een avond en nacht hossen in de Bommel onder een enorme berg jassen je jack niet meer kon vinden en bezweet moest terugfietsen naar Heusdenhout. Met iedere jaar het zelfde liedje: griep na de carnaval.
Griep, the flu, influenza bestaat niet meer. Het is corona. Het is de dood. Het is erger dan de zwarte pest uit de Middeleeuwen. Het is magere Hein hoogstpersoonlijk.

Het C-woord bepaalt het openbare leven van de goedgelovigen. De apostelen in Zeist volgen de warrige en diverse statements van virologen, epidemologen en taralogen.

Voetbal is geen oorlog meer, voetbal is een chinese vleermuisgriep.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 13:24u

Cambuur-NAC niet afgelast. Cambuur wil liever geen mensen uit Breda op bezoek, daar zitten ze niet op te wachten. Van de KNVB mag Cambuur het bezoek van de NAC fans niet zomaar verbieden. Ze zijn er nog steeds niet uit !

NAC kan overigens niet gaan dreigen om niet te komen, want dan draait de KNVB als een blad aan de boom en zal NAC hard straffen.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 11 maart 2020 om 13:35u

De enige faire oplossing zou zijn "zonder publiek spelen" . Maar dat wil Cambuur niet, die willen gewoon geen NAC supporters. Eisenga is helaas een rode lap daar want ze associeren hem met Heerenveen. Och och och. Wat niet kan en mag gebeuren is dat de wedstrijd doorgaat en de mensen uit Breda niet mogen komen. Dan moet je Eisenga op staande voet ontslaan als dat de uitkomst is.

Om gezichtsverlies te vermijden zou een algehele afgelasting een aantal mensen goed uitkomen. Maar dat is ook een slechte oplossing.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven