homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 februari 2020
Bizarre stoelendans aan het trainersfront


Awel...

Op oudjaarsdag ontsla je na fiat van de aandeelhouders de hoofdtrainer. Je gaat op zoek naar een vervanger, reeds op 2 januari hang bij Peter Hyballa aan de lijn.

Op 4 januari promoveer je je jeugdtrainer Rogier Molhoek tot assistent. Gabor Horvath schuift een plaatsje door bij de onder 17. Robert Braber wordt aangetrokken als assistent van de onder 17.
Willem Weijs schuift door van assistent naar hoofdtrainer.

Half januari blijkt dat Hyballa zijn eigen assistent meeneemt, vier is teveel, dus schop je Willem Weijs van hoofdtrainer naar het uitgeklede Jong NAC.

Half december blijkt Molhoek het niet zo op zijn Duitse baas te hebben en zet je hem, met een verbeterd contract, weer terug naar de onder 17. De net gepromoveerde Gabor Horvath moet weer terug in zijn oude rol.

Per saldo heb je dan een jeugdtrainer een duurder contract gegeven, een jeugdtrainer teruggezet, een jeugdtrainer zonder functie, een talent weggepromoveerd en kom je nog een assistent tekort. En dan vragen wij ons af waar het geld in de begroting aan op gaat?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Sjak

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 18:10u

Ach het zijn de stuiptrekkingen van een club in verval, over een paar jaar wordt het licht gedoofd en zijn we klaar met professioneel voetbal in Breda. De gemeente schrijft het stadion af en zet er wat woningen en winkels neer. Ik schrik wel over de snelheid. En wij supporters, wij zien het gebeuren en kunnen er helemaal niks aan doen..

RIP

Beu

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 18:11u

Dit is geen soap meer, dit is een bruteske groepsverkrachting door de Belg.
Die man kost ons elke dag meer geld. En ondertussen zijn zakken vullen met z`n bijbaantje.
Wie verlost ons van deze malloot?

BarleDuc

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 18:17u

Gevalletje goeie scout, maar slechte manager?

harry b.d.

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 18:17u

Is er eigenlijk een agenda voor het van Aalstloze forum van morgen ? Komt de Vlaming alleen liegen of lult Eisenga een potje mee ?

Ze zullen geen argumenten hebben waarom ze ex-NAC captain Ruud Bruud (al 14 jaar in de picture om trainer te worden van ons NAC) op deze miserabele wijze hebben weggestuurd. Het is wel hun enige uitvlucht waarom NAC dit jaar niet promoveert. En volgend jaar met een nog jonger en goedkoper elftal helemaal niet.

n@©

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 19:23u

In alle ellende van afgelopen seizoen was de jeugdopleiding nog het enige onderdeel waar bij onze club iets opgebouwd werd. Het gaf nog iets van hoop dat het ooit nog goed zou komen.

Ook dat moet blijkbaar om zeep geholpen worden. Je gaat bijna denken dat TvdA de Mol is.

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 19:28u

En wat als Gillisen nou gewoon TD was geworden?

Rizu

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 21:00u

Ik las net iets en dat was zo gek nog niet. NAC fialiet en dan de zaak afbreken en er huizen weg zetten zo hebben de aandeel houders toch weer hun geld terug verdient met misschien nog winst ook. En daar gaat het bij zaken mensen toch altijd om.

Mieshoop

Geplaatst: maandag 10 februari 2020 om 21:30u

@Rizu

dan zou NAC eigenaar moeten zijn, dat is nu niet het geval, dus kan niet de bedoeling van de heren zijn.

Het verwijt is vaker gemaakt: de grote drie stellen keer op keer de verkeerde mensen aan. De Fries en de Belg werken ongetwijfeld naar hun vermogen, maar gaan niet slagen. Komende zomer worden ze vervangen door weer een paar nieuwe jaknikkers. Gedoemd om te mislukken.

We gaan grote clubs achterna en dat is te verwijten aan de happy after all achterban die het woord cultuurbewakers hebben besmet. Stukje bij beetje werd de club ons afgenomen. Nu staan ze te huilen bij het graf, als een vreemdgaande weduwe bij de resten van haar overspelige echtgenoot.

WW

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 5:43u

Als NAC een land waa, hadden we gesproken over een bananenrepubliek.

10diego

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 7:57u

Lees net BN Destem. Die Weijs is wel heel erg in zichzelf gaan geloven. 32 jaar, geen spelerscarriere, geen diploma, geen prestaties in de 6 weken als hoofdtrainer, geen dragende jeugdspelers afgeleverd in zijn vorige job, nog een contract van een paar maanden en meneer wil dat de hele club naar zijn pijpen danst.

Deze man heeft de directe promotie verkloot.
Die heeft natuurlijk iets achter de hand, dat heeft hij namelijk nodig om zijn opleiding af te ronden.

De Belg, De Fries en de bende van elllende laten het allemaal gebeuren.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Ruiteneruit

Geplaatst: maandag 10 februari 2020om 19:31u

Waar is morgen die forumavond? Hoog tijd om weer eens ouderwets te laten horen dat we deze amateurs niet moeten :N

Las

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020om 11:27u

De soap goes on. En erger nog, zal niet stoppen.
Incompetente leiders die liegen en bedriegen en tot overmaat van ramp een bondgenoot hebben gevonden bij het plaatselijke sufferdje. Maar ja wat moet YB, eerst RB afgebrand en moest dus de kant kiezen van hem die hem hebben weggejaagd.
Maar deze ellende steunen kan hij met goed fatsoen natuurlijk ook niet lang volhouden.
Meerdere malen heb ik op de fora gelezen dat al zou je van Gaal voor deze groep zetten hij er ook niets van zou kunnen maken.
Dat zegt dus alles over de groep en met name ook over de samenstellers van deze groep.Tommetje en Peter, 4 maanden de tijd gehad om met een behoorlijk budget een groep samen te stellen om direct te promoveren. Toen dit tegenviel lag het aan Brood en werd direct promoveren getransformeerd naar duurzaam promoveren. En zo is het altijd wat, indekken, liegen en bedriegen. Peter , die liefst op het veld staat of zich naast RvC en directie profileert op het ere terras heeft net zo hard gefaald als zijn baas.
Onze nieuwe grote baas, via LinkedIn! gevonden en benaderd duikt weg als het moeilijk wordt zoals ook de RvC en derhalve zal deze kliek elkaar blijven beschermen. Inmiddels wordt er in den lande om onze club harder gelachen dan om RJC.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven