homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

31 januari 2020
Blessuregolfje effent pad voor Haye (+ verzoekje van huishoudelijke aard*)


Net als afgelopen zondag in deventer moet NAC het vanavond in kralingen weer stellen zonder Othmane Boussaïd en Ivan Ilic. Een tegenvaller voor Weijs, die vanwege de medische censuurwet, geen details over de aard van de blessures mag weggeven. Wel verklapte hij dat het herstel waarschijnlijk enkele weken gaat duren.

Tegen go ahead werd de afwezigheid van dit duo nog opgevangen door Jordan van der Gaag en Yassine Azzagari. Vanavond heeft de interimmer er in Thom Haye een optie bij. Het nieuwe 'verbindingsstuk' op het middenveld heeft dit seizoen slechts 299 minuten voetbal 'voor het echie' in de benen, maar is naar eigen zeggen fit genoeg om 90 minuten te spelen. Dat laatste zal hij vermoedelijk niet doen en de verwachting is dat Weijs een keuze zal maken tussen Haye en Azzagari in het basiselftal.

Verder nog nieuws uit de ziekenboeg? Jazeker, Colin Rösler, Javier Noblejas en Nacho Monsalve zijn dan nog wel geblesseerd, maar die laatste begint vandaag tegen excelsior wel op de bank. Monsalve, die nog altijd eerste aanvoerder van NAC is, maakt voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie bij een officieel duel sinds jong az – NAC (16 september j.l.).

Vanavond wordt de defensie in ieder geval nog dicht getimmerd door Riera en Van Hecke, die er wel een heel erg potje van moeten maken wil NAC de 3 punten niet mee naar Breda nemen. NAC heeft namelijk een surplus aan aanvallers dat zij weerga niet kent. Zo legt Willem Weijs uit: 'Wij hebben drie hele goede spitsen, een luxeprobleem.'
Uiteraard doelende op het Gouden Trio Dogan-Sidney-Stokkers dat onder zijn bewind in 4 wedstrijden tijd samen al goed is voor 1 doelpunt.

Vier honderd meereizende NACsupporters gaan vanavond live zien hoe Willem dit luxeprobleem gaat uitbuiten om de kopgroep in de kkd-divisie weer in het vizier te krijgen.

* Wij roepen jullie overigens met klem op om deze voorkennis NIET te gebruiken bij het invullen van je prognose voor excelsior – NAC.

Bij voorbaat dank en tot vanavond!


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31

Relaties

Thom Haye
Othmane Boussaid
Ivan Ilić

31-jan-2020 EXC-NAC (2-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 31 januari 2020 om 11:17u

Noem het ironie, noem het bredaas cynisme. DeRat houdt er in ieder geval de moed in. En dat kan van velen niet meer gezegd worden. Bezitters, RvC en directie hebben dit seizoen al lang opgegeven. Er komt nog een geforceerd gehypede nacompetitie en dat was het dan met FC Nachtkaars, terwijl Seuntjens wordt gejonast in Doetinchem.

Groesman

Geplaatst: vrijdag 31 januari 2020 om 12:07u

ik blijf bij mijn voorspellingen van het begin van het seizoen allemaal glazenbol werk. 5e plek tot nut toe

hopelijk Haye i.c.m. Azzagari in ieder geval. En ben ook zeer benieuwd naar de keuze voor de spits.

Dat seuntjes gemekker word ik moe van, ja hij rendeert goed dit seizoen, en ja de actieve lobby van de seuntjes-fanclub was zeer actief deze zomer en daarna. Maar zou hij ook zo renderen met de eindeloze dribbelaars achter hem uit dit team? Ik blijf het vooral een zelfingenomen vent vinden, dat was hij al vanaf zijn tijd bij Boeimeer.

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 31 januari 2020 om 13:44u

Misschien een stomme vraag hoor, maar: hebben we al een nieuwe kootsj?

chiel

Geplaatst: vrijdag 31 januari 2020 om 14:02u

Zou het zo zijn dat een Georgische club met het verlengen van Sprangers` stage onbedoeld de komst van Hyballa dwarsboomt? Want die heeft minstens een tweede aankoop geëist?

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 31 januari 2020 om 14:29u

ICE Hamburg Altona - Chur, zonnig aan de Zurichsee.

Portugeesch - we 3 geweldige spitsen en 3 geniale figuren als bezitters, waar hebben nog een trainer coach voor nodig ? Die wordt toch alleen maar afgezeken, belazerd, voor de gek gehouden en uiteindelijk ontslagen of weggepest.

Bd was in Zunfthaus Zimmerleuten voor de lunch met investeerders, volgende week is bd in Lugano (bd zit op B2 level italiaans) en opnieuw in Zurich.
Ja wat we dan ook horen is de onvrede over Eisenga en tegelijkertijd dat steeds meer mensen van Aalst liever vandaag dan morgen kwijt zijn. Maar dankzij van Mierlo en de Kort gaat dit niet gebeuren, we zitten vast aan deze clubwurgers. Net zolang tot zij hun bezit van de hand doen, geen seconde eerder. En dat, brave mensen, is verdomde jammer.

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 31 januari 2020 om 14:56u

Groesman - als een bredase speler van dit kaliber zichzelf komt aanbieden en je stuurt hem op nogal arrogante wijze weg, komt zelf aanzetten met Kudimbana, Sjokkers en Filipovic, waar ben je dan mee bezig ? Iedereen die het wil kan zien dat de Belg hopeloos aan het falen is . Haarmannetje had hem in oktober meteen moeten lozen in plaats van politiek te gaan bedrijven over de rug van Ruud Brood. Die hele RvC is een stelletje bokhonden dat de boel gierend uit de klauw heeft laten lopen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven