homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 januari 2020
Hyballa nieuwe topkandidaat


NAC wil de Duitse drillkaiser Peter Hyballa aanstellen als trainer. Althans, zo meldt BN de Stem vanmorgen. De energieke Hyballa wordt gezien als een beschaafde versie van uberheld Stijn Vreven en past perfect in het profiel waar dorpspastoor Kees van Wonderen na drie weken toch niet in bleek te passen.

Er schijnt inmiddels tweemaal gesproken te zijn met de Duitser, die eerder bij NEC en in Slowakije zijn laarzen aan deed.

NAC wil onder geen beding Eric Hellemons als stroman op de positie naast Weijs zetten, omdat Weijs, de winnaar van psv, te licht bevonden wordt.

Los geht's!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 24 januari 2020 om 10:36u

Als je na 6 jaar beleid voeren met deze in Duitsland volslagen onbekende Vreven-light versie aankomt dan ben je niet goed weijs. Sorry hoor, maar dit slaat helemaal nergens op. Het is wel duidelijk wat ze willen: een buitenstaander zonder lijntjes binnen de club, de aandeelhouders. Een onbekende die orders aanneemt van de Belg, die geen statutair directeur is (lazen wij vanochtend in Blanco`s artikeltje - dat wisten we nog niet, kuch). Een gehoorzame jongen die zich niet met de club bemoeit.

leeuw

Geplaatst: vrijdag 24 januari 2020 om 11:12u

Hans, lees de reactie van Cris W.M. eens op B-Side Rats

ennaajseejer

Geplaatst: vrijdag 24 januari 2020 om 13:35u

Volgens BN deStem:
Vanuit de club wordt zoals te doen gebruikelijk niet gereageerd op namen van kandidaten. Pas als een akkoord is bereikt met een trainer volgt een toelichting. Volgens ingewijden hebben er echter `twee goede en constructieve gesprekken plaatsgevonden` met Hyballa. Het goede gevoel is daarin alleen maar gegroeid, terwijl bij de introverte en bedachtzame vakman Van Wonderen het omgekeerde gebeurde. Hoofd opleidingen Eric Hellemons is totaal niet in beeld om het seizoen af te maken als trainer van NAC.

Aan de zoektocht naar de nieuwe trainer komt snel een einde als het aan de betrokken partijen ligt. De beleidsmakers bij NAC en Hyballa zijn er op hoofdlijnen al uit. Voor hem ligt een contract voor anderhalf jaar klaar. In de geest van Stijn Vreven, de bij de Bredase supporters mateloos populaire trainer, is Hyballa een gepassioneerd mens, communicatief vaardig, expressief in zijn verbale en non-verbale communicatie en ambitieus. Dat in combinatie met zijn werkervaring op allerlei niveaus in verschillende landen, heeft ertoe geleid dat hij de absolute nummer één is geworden voor NAC.

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 24 januari 2020 om 15:19u

In Duitsland onbekend, overal jaartje hier jaartje daar. Jobhopper, past bij de houdbaarheid van een NAC trainer. Oh, en op bol.com kun je zijn boekje kopen. Hoe vaak is hij tegen de stroom in gepromoveerd ?

BarleDuc

Geplaatst: vrijdag 24 januari 2020 om 15:24u

Interessant. Op zich kan ik me wel vinden in de beschrijving van BNDestem.

De invloed van de trainer op het team is hooguit 5%, tenzij je Verschueren in de goal gaat zetten. Belangrijkste is dat er spoedig een trainer voor de groep komt te staan met body en kunde. Dat vind ik die duitser ginne verkeerde.

Mieshoop

Geplaatst: vrijdag 24 januari 2020 om 19:33u

Als er dan toch een nieuwe trainer moet komen dan graag eentje die wat onverzettelijkheid uitstraalt. Dorpspastoren en ideale schoonvaders hebben we genoeg gehad, dat experiment is allang mislukt.

Dus laat dan Hyballa maar komen, hebben we in ieder geval nog wat randvermaak


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Koos en Lef

Geplaatst: vrijdag 24 januari 2020om 17:57u

Nou, prima keus hoor. Hyballa is een trainer met een visie. En net zoveel Duitser als Nederlander.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven