homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 januari 2020
NAC en Bruns zetten elkaar in de wachtkamer


Gisteren maakte de gewezen pec-middenvelder Thomas Bruns wereldkundig dat NAC een dikke week geleden heeft geïnformeerd naar 'zijn situatie'. Na deze kortstondige kennismakingsflirt heeft NAC het contact min of meer bevroren, omdat er eerst een “speler uit moet voordat er ruimte is voor een nieuwe.”

Eerst maar eens over de situatie van Bruns (28). Die doorbrak bij heracles en in de eerste 7 seizoenen van zijn profloopbaan liefst 179 wedstrijden speelde waarin hij ook nog 26 keer wist te scoren. Zijn trouwe dienst werd beloond met een transfer naar vitesse, maar daar stagneerde zijn ontwikkeling. Vorige seizoen verloor Bruns zijn basisplaats en werd hij in de winter verhuurd aan fc groningen. Ook toen trok NAC in de persoon van Hans Smulders bij hem aan de bel, maar koos de spelverdeler voor het hoge noorden. Aangezien zijn rol in arnhem definitief uitgespeeld is, terwijl zijn contract nog doorloopt tot medio 2021, werd hij dit seizoen verhuurd aan pec zwolle. Ook daar is zijn rol na 8 wedstrijden helemaal uitgespeeld en moet Bruns vertrekken.

Volgens eigen zeggen heeft hij aan opties geen gebrek. Meerdere clubs uit de ere en eerste divisie zouden hun interesse kenbaar hebben gemaakt. Dat NAC op het tweede plan speelt hoeft geen struikelblok te zijn. 'NAC is een mooie club. Voor nu heb ik nog geen besluit genomen. Dat zal ik waarschijnlijk doen na het weekend in de laatste week dat de transfermarkt open is. Wat mij betreft zal het dan gaan om een huurovereenkomst.'

Ok, het moet uit zijn tenen komen, maar gezien de ervaring, leeftijd en positie/rol in het veld zou Thomas Bruns weleens heel goed in staat kunnen zijn het slappe zooitje op het middenveld 'nieuw elan' te geven. In een hogere categorie gaat onze Belze speurneus, gezien trackrecord en de 'niet zo fraaie staat' van onze club, ze vermoedelijk niet vinden.

Maar goed, niet alleen NAC zit in de wachtkamer bij Bruns, ook NAC zelf heeft de gesprekken vooralsnog dus opgeschort wegens 'gebrek aan ruimte'. Gegokt wordt op een vertrek van Kudimbana, Filipovic, Reuvers en/of Carolina. En lukt dat niet? Ach dan sukkelen we het jaar gewoon met dit materiaal uit.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 22 januari 2020 om 9:26u

Allereerst dank voor de vele reacties en telefoontjes de afgelopen dagen uit binnen- en buitenland. U heeft geen enkel vertrouwen Meer in het gedrag van de 3 bezitters van ons NAC. Ondanks de laf toegepaste censuur door de site met de minderwaardigheidscomplexjes is het onbehagen alleen nog maar gegroeid. De RvC heeft zich horig verklaard aan de aandeelhouders en nieuwkomer Haarmannetje doet nu heel stoer dat VDA niks Meer mag uitgeven omdat hij de hele pot al verteerd blijkt te hebben, en dus niets gespaard. Ook is een groot aantal spelers die VDA gehaald heeft zwaar geflopt: Kudimbana, Filipovic en Sjokkers (bekend van de Old Dutch Show), Nacho en dan had hij ook nog Kapuadi willen injecteren. Toch heeft oud NAC aanvoerder Ruud Brood de schuld van het hele verhaal gekregen. Eisenga haalt geen extra geld binnen en loog zelfs over de inkomsten boven de 10K.

Ondertussen wachten van Aalst, van Weelde en Burema nog altijd op de Redder uit Rusland, op Godot, op de man die nooit zal komen. Geen enkel project wordt vlotgetrokken, alles ligt stil, de club is tot aan de rand van de afgrond gereden door halsstarrigheid bij de bazen en dommigheid en incompetentie bij het personeel. En dat, brave mensen, is jammer.

BarleDuc

Geplaatst: woensdag 22 januari 2020 om 10:16u

Ik wil liever weten, waaróm hij bij Vitesse, Groningen en Zwolle niet aan de bak kwam. Is dit een vervelend jong of zo? Want voetballen kon hij toch wel?

En voor een speler van zijn `kaliber` is een vertrek van alleen Reuvers niet voldoende om salaris voor hem vrij te maken, mag ik aannemen?

chiel

Geplaatst: woensdag 22 januari 2020 om 16:53u

De aal houdt NAC in een wurggreep. Uiteindelijk leidt die tot verstikking. Wim, neem je verlies en geef ruimte aan mensen die wel willen bouwen.

Optimist

Geplaatst: woensdag 22 januari 2020 om 20:55u

Natuurlijk moet je op de centen passen, maar in het betaald voetbal geldt dat de kost voor de baat uitgaat. Nu niet de broodnodige routine erbij halen is enorm pennywise poundfoolish.

Zelf had ik er niet over willen beginnen, maar Harry B.D. benoemt de kern van het probleem van NAC, ongeacht wie het voor het zeggen heeft. Breda heeft een collectief minderwaardigheidscomplex, niet alleen in het voetbal, en de corretjes van deze wereld maken dat alleen maar erger.

Het tweede bijna onoverkomelijke probleem dat die hebben veroorzaakt is de breuk tussen de spelers en de supporters dankzij het lulverhaal dat spelers hun best niet zouden doen, waar bsr mee wegliep, gevolgd door vele supporters.
Sindsdien is de sfeer en ons thuisvoordeel verdwenen en worden alle spelers vroeg of laat met de grond gelijk gemaakt, waardoor ze allemaal weg willen.
Logisch dat je dan degradeert of niet promoveert.

Dankzij deze problemen heeft NAC de aandeelhouders die het heeft, anders hadden we al lang in het linker rijtje van de ere gestaan.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 23 januari 2020 om 9:07u

Onder druk en dreiging van boete en of puntenaftrek moet de komende week een trainer worden aangetrokken. De dispensatietermijn van Weijs loopt af. Als ze Brood hadden weggestuurd du moment dat ze dat al wisten, dan was die termijn nu al lang en breed verlopen geweest. Grote klasse, zo komen ze zelfs nog weg met traagheid en besluiteloosheid. Versterkingen voor het elftal is geen prioriteit en ook de deal met ManCity is morsdood, ondanks de juichverhalen over de presentatie van dat mannetje uit het 3e echelon van City toen op dat forum.

BSR kan weer opgelucht ademhalen, hun helden zijn geweldig bezig, critici bannen, het mag, het kan.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 23 januari 2020 om 9:47u

Zelf hebben zij het over "doorschakelen" voor wat in feite een chaotische zoektocht naar een gehoorzamende nobody is. NAC iconen vernederen en ingehuurde studentjes bestraffen, daar zijn ze geweldig goed. Het is gewoon om te vomeren wat Eisenga en VDA allemaal mogen verkloten.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 23 januari 2020 om 11:35u

Bel Hasani mag ook al weer weg. Bruns en Bel Hasani willen samenspelen. Dus die komen niet naar NAC. Volgende sof soap. Ondertussen tikt de tijd weg en is er na zoveel secuur en gedegen werk plotseling geen tijd en geen geld meer. En daar zitten ze dan allemaal omheen te koekeloeren die aandeelhouders en hun commissarisjes. Het is onvoorstelbaar wat deze kneuzen er nu weer van bakken. Ben dan gewoon eerlijk tegen de mensen en zeg dat je gefaald hebt en er geen promotie komt.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bikse Baos

Geplaatst: woensdag 22 januari 2020om 11:05u

Er moet duidelijk meer routine en ervaring bij komen, maar ik denk niet dat deze jongen het aanzien heeft van iemand waar een heel team meteen blind achter aan zou lopen.

Maar ja, Alfred Schreuder laat zich niet zo eenvoudig klonen!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven