of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 januari 2020
Ook Filipovic op de transferlijst gezet


Afgelopen vrijdag zat hij al naast Boris Kudimbana op de tribune, en nu weten we ook dat hij dezelfde status als zijn buurman heeft. Willem Weijs heeft van dn Tomme te horen gekregen dat hij de Kroaat niet meer op het wedstrijdformulier hoeft te zetten, omdat hij inmiddels op de transferlijst staat. Filipovic zal de komende weken alle tijd krijgen om elders te gaan solliciteren.

Afgelopen zomer werd de 22-jarige aanvaller nog met een hoop tamboer samen met Finn Stokkers in The Old Dutch gepresenteerd als een van de grote aanwinsten voor de nieuwe selectie. Van de 23 wedstrijden (competitie + beker) stond hij er 4 in de basis, is hij 13x ingevallen, 3x bleef hij op de bank en nam hij 3x op de tribune plaats. In de wedstrijden die hij wel speelde leverde hij 4 assists en scoorde hij zelf 1x.

Aangezien NAC, met name de TD, grote moeite heeft om de andere ‘overbodigen’ als Kudimbana, Carolina en Reuvers aan een andere club te slijten, zal hij moeten kiezen voor een speler die recentelijk nog wedstrijden in het eerste heeft gespeeld. Pas als we afscheid van een speler hebben genomen, kan NAC zich weer gaan roeren op de transfermarkt.


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Andrija Filipovic


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

BarleDuc

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 16:22u

Kan niet zeggen dat ik die niet zag aankomen..

De sympathieke kerel heeft prima intenties en wil graag zijn best doen voor NAC. Maar bracht sportief niet wat er van hem verwacht werd. Missertje van Tom.

Mieshoop

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 16:37u

Op een voetstuk geplaatst bij zijn presentatie. Net als Stokkers.

Spelers in een café presenteren, afgelopen zomer al een boek over volgeschreven. Niemand die daar de clubleiding van heeft willen weerhouden.

Daar ging dit seizoen al mis

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 16:59u

Dit seizoen ging vorig seizoen al mis.
En het komt ook niet meer goed.

ennaajseejer

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 17:29u

Wie gelooft er nu nog in de database van TvdA? Die statistieken kunnen linea recta de frituur in, en tegelijkertijd TvdA door de poort naar buiten. 4 spitsen in de selectie maar nauwelijks een buitenspeler. Zetten we toch gewoon een spits of ElA weg? Wat een stel ontzettende prutsers bij NAC.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 19:46u

Steeds meer mensen realiseren zich dat de achterban keihard belazerd en voorgelogen is door de 3 bezitters met hun steeds wisselende knechtjes, lakeien, paljassen, hofnarren en buklaven.

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 19:57u

Vooropgesteld: ik vind Filipovic zelf niets te verwijten. Deed hard zijn best en zijn en zijn pit zou velen tot voorbeeld kunnen dienen.

Maar man, man, man. De wijze waarop hij met veel bombarie werd gebracht en wat het uiteindelijk bleek te zijn.

Zegt denk ik genoeg over de database van VdA.

Mieshoop

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 20:12u

Het met bombarie brengen van Stokkers en Filipovic is alles wat NAC niet is.

Een spandoek moeten de spelers verdienen, de echte groten krijgen een megavlag of een shirtjesactie. Het huidige NAC presenteert matige spelers alsof stuk voor stuk een verbeterde uitvoering van Zlatan en Messi zijn.

Met je Filipovic...

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 20:19u

Bd heeft zojuist in een vlaag van onverklaarbaar sadomasochisme nog even de beelden teruggezien van de presentatie in de Old Dutch. Na 2 minuten even een teiltje erbij gepakt.

PS - wie zijn die Hekkings die we in het begin rechts in beeld zien....

ECG

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 21:40u

Waarom niet de directeuren op de transferlijst gezet.Kunnen ze plaats maken voor mannen met voetbalverstand zoals Ajax en Willem II hebben gedaan.Ik gun die clubs niks, maar ze hebben wel gedaan wat NAC heeft nagelaten.

n@©

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 21:56u

En wat als hij voor 1 februari geen andere club vindt?

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 22:11u

Begrijp / interpreteer ik het dus goed dat omdat we de echte bagger als Kudimbana, Carolina en Reuvers aan de straatstenen niet kwijt raken, we dan maar gaan proberen een iets betere categorie te slijten? De categorie die sporadisch nog wat liet zien?

Mijn god, wat een armoe....

Want Filipovic had als invaller nog een beetje gif en af & toe een leuke actie. Herinner me dat doelpunt vlak voor tijd bij Oss.

En beste Ratdaxie, kunnen we stoppen met het gebruik van termen als TD wanneer het om Van den Abbeele gaat? Ik zie jullie dat doen in je laatste alinea in je nieuwsbericht. Hij wordt weliswaar graag Directeur genoemd, maar dat is hij helemaal niet. Hij is manager. Hem directeur noemen doet me iets teveel aan het sprookje "De nieuwe kleren van de keizer" denken. Of wethouder Hekking van Juinen.

10diego

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 22:26u

Het zit Tommie niet mee. Allemaal de schuld van Brood.

10diego

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 22:26u

Het zit Tommie niet mee. Allemaal de schuld van Brood.

10diego

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 22:26u

Het zit Tommie niet mee. Allemaal de schuld van Brood.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 22:40u

Maradona - kwalijke zaak. Clubraad en Supportersvertegenwoordiger in de RvC, die voormalig Uniekaasverkoper, plus Haarman en VDA hebben Brood snoeihard laten vallen. De supporters en de spelers zouden allemaal van Brood afwillen. Een eenvoudige beslissing dus om deze clubman te lozen. Zonder te evalueren of de Belg misschien een hele sliert waardeloze spelers had binnengereden en het budget compleet verbrast.

Overigens is die hagiografie op Haarman waar Blanco zo mee dweept zo doorzichtig als wat. Alsof het een prestatie is om VDA kort te houden en hij geen cent meer mag uitgeven. Bah bah. Naar boven likken en naar onder trappen, die indruk wekken ze. VDA heeft rommel ingekocht en nu willen ze geen boter bij de vis meer doen en geveb ze niet thuis. De hele club staat op het punt naar de ratsmodee te gaan en een boekhoudertje uit de RvC zegt dat we geen versterkingen meer mogen halen. Klasse.

charelli

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 23:24u

bd et all,

Jullie kunnen nog eeuwig blijven discussiëren over de wanprestaties en slechte keuzes maar de afgelopen jaren is er niets mee bereikt. Als je uit dit dal wil komen moet er actie worden genomen. Zolang de aandelen een waarde blijven houden gaan deze grote drie, die allemaal quoters zijn, hun aandelen niet weggeven of tegen minder dan de aankoopwaarde verkopen, daar zijn ze trots en teveel ondernemer voor. Daarnaast vinden ze het wel leuk om baasje te spelen voor een habbekrats en lekker in de belangstelling te staan en ook deze site wordt gevolgd geloof me maar. Je zit dus gewoon in een patstelling waar je niet uitkomt want ze zijn er ook niet in geïnteresseerd om de club uit de stront te trekken met het gigantische kapitaal wat deze drie ter beschikking hebben.
Enige oplossing is dus om de aandelen waardeloos te maken. Hoe doe je dat? Mijns inziens is dat om ervoor te zorgen dat er geen supporters inkomsten meer zijn, dus volgend seizoen geen seizoenkaarten meer kopen en het stadion leeg laten staan. Dan gaat de club failliet, maar zou je met andere sponsoren of of crowdfunding een doorstart kunnen maken. Dit is de enige manier om druk te zetten op deze heren.Boycotten die hap en overnemen. Dit vereist inzicht, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Niets doen is geen optie dan blijven we nog jaren op deze manier door etteren tot we op een bepaald moment toch in de kelder van de KKD terechtkomen en alsnog failliet gaan. Misschien alvast eens een keer proberen gewoon allemaal weg te blijven. Helaas moeten we soms harde beslissingen nemen die ook mij moeilijk zouden vallen. BD klusje voor jou?

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 15 januari 2020 om 8:58u

Café Charelli - VDA is bezig spelers weg te doen waar ze nog iets van een transferwaarde uit verwachten (veel zal dat nooit zijn, de heren hebben niks laten zien). Bovendien wil een aantal spelers zelf weg. De houding van de 3 eigenaren en hun Haarmannetje (eerst verkopen dan pas kopen) lijkt stoer en flink, maar is gewoon killing. Promotie is daarmee van de baan, dat vergeten de heren even te melden. Ben dan gewoon eerlijk en zeg dat je gefaald hebt en de consequenties van dit falen (afschrijvingen, extra geld nodig) niet wilt nemen. Want dat is het uiteindelijk: falen heeft gevolgen. En die komen nu alleen neer op de sponsoren (NAC is nauwelijks meer in beeld op TV) en de supporters. Het is dan ook schandalig om te zien hoe de supportersvertegenwordiger in de RvC kruipt voor de heren en er van dit figuur niets activistisch uitgaat. De Goetzee-generatie op de tribunes lijkt het allemaal best te vinden. Schelden op mede-supporters, gefaciliteerd door een setje webmasters van gelijke signatuur, het verraden van de clubwaarden dor degenen die er voor zitten die te bewaken en het liegen en bedriegen door de bazen. Het houdt voorlopig niet op.

ennaajseejer

Geplaatst: woensdag 15 januari 2020 om 11:19u

@Charelli
Is een optie, maar hoe dacht je dat te bereiken? De helft van de tribunes zitten nu al vol met studenten, interessant-doeners, hype-surfers, beroepsdrinkers, gezeligheids-zoekers etc die werkelijk geen ene flikker met NAC hebben (met dank aan Goetzee en de publiciteits-machine). Die krijg je echt iet overstag IMHO.

ennaajseejer

Geplaatst: woensdag 15 januari 2020 om 11:21u

En El Allouchi mag ook alweer weg? Gaan we 2e divisie spelen volgens jaar ofzo?

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 15 januari 2020 om 11:25u

Ennaajetc - zeg maar het Bsideratspubliek. Meelopers. Kontkloppers. Oppervlakkige laagschedelige types. Mensen die onder toezicht van die webmastertjes mogen losgaan op critici zodra tonaliteit en frequentie van de eloquent opposition hen niet bevalt. Dan springen de narcistjes uit hun vel. Ze vinden zich studenten, maar Breda heeft alleen een Volksuni voor NLP! Het zijn scholiertjes uit de Youtube generatie, verwijfd en gedegeneerd. Het bastion NAC staat op instorten met deze barbaren ante portas !

Bertus Baklip

Geplaatst: woensdag 15 januari 2020 om 13:52u

@ennaajseejer

En de andere helft kan dus wel wat doen, ontwijken en excuses zoeken kunnen we allemaal.

charelli

Geplaatst: woensdag 15 januari 2020 om 21:05u

@ennaajseejer

Je hebt gelijk de ene helft doet niet mee. Maar die lopen vanzelf weg als de echte supporters wegblijven. Echt... door blijven gaan in dit gijzelingsdrama heeft geen enkele zin of ze investeren vorstelijk of ze doen een stap terug. We dwingen ze daartoe door gewoon weg te blijven. Ze hebben wat mij betreft de kans tot 1 juni als er dan geen investeringen of verandering is dan is er voor mij volgend jaar geen seizoenkaart. Nog een jaar zelfkastijding is voor mij teveel. Als we dat met 5000 man doen zakt de waarde van de aandelen vanzelf en is het baasje spelen ook niet meer zo leuk dus .... investeren of opzouten.

ennaajseejer

Geplaatst: donderdag 16 januari 2020 om 16:18u

@charelli
Klopt inderdaad. Die liften allemaal mee op de golf van de fanatieke supporters. Als die zouden wegblijven is er geen enkele sfeer meer in het stadion, en haken zij ook af.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven