of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 januari 2020
Hoofdsponsor verlengt met een jaar


Vanavond is de altijd spannende nieuwjaarsbijeenkomst bij NAC. Niet te verwarren met de goednieuwsbijeenkomst, die is de andere 364 dagen. Dit keer geen voorzitters die stoere uitspraken doen die hij later niet nakomt, ook geen duivelse dilemma’s en zelfs geen trainerpresentaties. Wat dan wel? Goed nieuws natuurlijk.

Zo verlengt hoofdsponsor OK de verbintenis met NAC voor een jaar met een optie voor nog een jaar. Of de drie ton die de olieboer nu betaalt voor de shirtreclame op een ander niveau verhoogd wordt laat NAC in het midden. Wat zou het trouwens mooi zijn als de hoofdsponsor, gevestigd langs de zuidelijke rondweg, ook op haar hoofdkantoor laat zien dat het NAC steunt. Of zouden ze zich stiekem een beetje schamen?

Verder laat de Belg weten dat er binnen vier weken vanaf afgelopen vrijdag een nieuwe trainer voor de groep staat. Naast Kees van Wonderen zijn er nog gesprekken met twee andere kandidaten. De nieuwe trainer hoeft niet zoals de opvolger van Vreven destijds het intern management naar een higher level brengen, maar moet gewoon met de jonge ploeg aan de slag kunnen gaan. We gaan het zien.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: maandag 13 januari 2020 om 22:33u

Ze weten nu al ruim anderhalve maand dat ze van Brood af wilden, het is bijna 14 januari en ze hebben niks niemand nada. Niet eens versterkingen. Het uis godgeklaagd.

Moppernac

Geplaatst: maandag 13 januari 2020 om 23:35u

Ok

Moppernac

Geplaatst: maandag 13 januari 2020 om 23:36u

Nu nog de juiste brandstof voor de spelers

Mieshoop

Geplaatst: maandag 13 januari 2020 om 23:46u

Drie ton zou een prima prijs zijn voor het hoofdsponsorschap, dat is gelijk aan wat de onderkant eredivisie ontvangt.
Desondanks heeft OK nog niets extra`s gebracht. CM deed meer met het partnership, Into Telecom hees de NAC-vlag hoog in de stokken, terwijl voorganger Sunweb veel aan supportersinitiatieven bijdroeg.

OK is wat mij betreft veel te onzichtbaar.

Peli

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 0:31u

Enige wat ze doen is dat je met je scc korting krijgt bij een OK pompstation. Alleen moet je er wel eerst een zien te vinden. Kom ze eigenlijk nooit tegen, al let ik er ook niet echt op.

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 7:33u

Ik ben allang blij dat we überhaupt een hoofdsponsor hebben. En als we een bedrag krijgen wat matcht met de onderkant eredivisie, zijn wmb alle overige beschouwingen irrelevant.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 8:49u

Als die 3 tnn inclusief box is, dan is het schraal allemaal.

BarleDuc

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 11:36u

`Binnen vier weken een nieuwe trainer`. Is dat een zelf opgelegde deadline, of gekoppeld aan de geldende regelgeving? Ik vind het nogal een opmerkelijke gang van zaken. In een fatsoenlijk functionerend voetbalbedrijf met een eenvoudige organisatiestructuur zou dit veel vlotter gaan.
Maar nee, dit ontslag moet weer over de Kerst getild worden omdat het nog vanaf een golfterrein ergens op de wereld een fiat moet krijgen. Waar in andere voetbalbedrijven weken vooruit kan worden gekeken en naar gehandeld kan worden, moeten we in Breda eerst wachten op het instemmende knikje van de grote leiders. Met als gevolg (met in het achterhoofd vorig seizoen een half jaar TD- en AD-loos) dat we weer weken aan het verspillen zijn met de aanstelling van een nieuwe trainer. En omdat die aanstelling zo lang op zich laat wachten, zijn de openstaande assistent plekken al weer ingevuld. Waardoor onderhandelingen met potentiële trainers extra moeilijk verlopen.

Geeft te denken. Ik vraag me af in hoeverre de Grote Drie zich momenteel weer bemoeien met de aanstelling van de trainer. Wordt daar weer druk uitgevoerd? Is dat de reden dat Molhoek zo snel is doorgeschoven naar assistent, om deze druk een hak te zetten? Ik kan er niets aan doen, maar ik begin overal iets achter te zien. Bij NAC is nou eenmaal niets wat het lijkt.

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 13:36u

Volgens het lokale sufferdje waren die twee andere kandidaten Brys en Koeman. Niculleke zet alle troeven op van Wonderen.
Met John Lammers daarentegen is nog helemaal niet gesproken. Merkwaardig.
Wat als Van Wonderen gewoon NEE zegt?
Gaan ze dan gewoon weer verder met Koeman of Brys?
Die mannen zien Niculleke al komen.
Dan ben ik toch benieuwd hoe John Lammers zijn voordeur open doet als Niculleke alsnog aan de bel hangt!

Luister, ik heb niets tegen de persoon Van Wonderen. Maar ik ga nu al over mijn nek over de manier waarop gecommuniceerd wordt over de kandidaat trainers en de hele verdere gang van zaken. Bah, bah!

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 13:59u

Hugh - bd onthulde vorige week, ruim een week voor Blanco, al dat ze van Wonderen en Koeman hadden gepolst. Maar voordat er beslissingen genomen kunnen worden moet er wel eerst met Zuid-Afrika gebeld worden en bovendien wil iedere trainer bepaalde garanties. En dat is natuurlijk wel te begrijpen met zulke onbetrouwbare machthebbers.

ennaajseejer

Geplaatst: dinsdag 14 januari 2020 om 14:44u

Filipovic weg? Kan de vuilnisman dan meteen TvdA en Eisinga ook meenemen? Was werkelijk de enige met een beetje peper in zijn reet. Niet dat hij geweldig voetbalde, maar er zat tenminste wat vuur in. Wat een fiasco. Het gaat van kwaad naar erger


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven