of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 januari 2020
Het Grote Vraagstuk van de 2e seizoenshelft


Genoeg over bijzaken als wie de nieuwe nieuwe hoofdtrainer wordt, hoe het kan dat NAC 11 trainers in 10 jaar heeft versleten, of en zo ja wie van de directie het schavot op moet, de 'tot op het bot verdeelde achterban', huilende clubiconen en de nabije toekomst van de club op sportief, financieel en bestuurlijk vlak.

De meest prangende vraag van de tweede seizoenshelft is ontegenzeggelijk wie Winterkampioen Erik1970 van de winst van de Prognosecompetitie 2019/2020 gaat afhouden.

Erik (die 3 was toen NAC de beker won) kwam dit seizoen maar langzaampjes op gang, maar nadat hij in het vervolg van de competitie liefst 5 exacte scores juist voorspelde staat hij een straatlengte los op zijn naaste belagers.

Kijk maar eens mee naar de tussenstand van de Prognosecompetitie 2019/2020.

Erik heeft een gat geslagen van 13 punten op sjorro en Mieshoop, die de 'poursuivants-groupe' van in totaal 9 PrognoseRatten aanvoeren! De geschiedenis van deze roemruchte competitie heeft echter uitgewezen dat een tweede seizoenshelft alles op zun kop kan zetten. Sterker nog, al heb je nog niet meegedaan en op “0” staat maak je nog kans in de prijzen te vallen aan het einde van het seizoen. Kijk maar naar Erik, die heeft zijn puntenkapitaal voornamelijk met enkele voltreffers bij elkaar gesprokkeld.

Je hebt nog een dikke 2 dagen om je prognose voor helmond sport – NAC in te voeren, maar je kunt ook vooruit werken tot aan de laatste speelronde en later je keuzes eventueel nog aanpassen aan de realiteit van de dag.

Ge mot maar kijken, maar laten we dit afspreken: Eerst even vullen en dan weer over tot de bijzaken!

Succes!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


Site van:
Prognosecompetitie 2019/2020


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 8 januari 2020 om 12:19u

Bd was afgelopen juni in HongKong en Macau (en komende juni opnieuw). De Macause Consensus liet zien dat we 3e worden. Ruud Brood, de man die niet geloofde in statistieken, liep op een gegeven moment wel 6 punten achter op de MC en dan kann het kritisch worden natuurlijk. Nu voor het eerst de nummers 1 en 2 rechtstreeks promoveren worden wij 3e.

BarleDuc

Geplaatst: woensdag 8 januari 2020 om 12:27u

16 punten uit 14 prognoses. Het is dus vrij duidelijk niet geworden wat ik er vooraf van verwacht had.. En eerlijk gezegd durf ik er nu ook geen enkele cent op te zetten waar dit de komende maanden toe moet leiden.

De huidige interim heeft weliswaar een voorzichtig positief effect. Maar ligt dit aan de nieuwe oefenstof van de tijdelijke trainer, of enkel en alleen het feit dat de oude de deur uit is, waardoor spelers weer vrijuit durven te denken en te spelen?

Helmond Sport staat een-na-laatste, met een hoop (ex-)NAC`ers in de gelederen. Daar zullen we dus wel weer een hele kluif aan gaan hebben.

sjorro

Geplaatst: woensdag 8 januari 2020 om 12:46u

Ik ben op vakantie geweest, ga me er vanavond weer eens over buigen

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 8 januari 2020 om 15:42u

Prima, die Macause consensus. Jong Ajax wordt 1e of 2e, dus als 3e promoveren we gewoon. Duurzaam genoeg voor je, Harry?

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 8 januari 2020 om 16:27u

Hmm, op gelijke hoogte met sjorro. Ik zal er meer voor moeten doen :N

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 8 januari 2020 om 23:04u

Macau > Portugese belchinezen...

Harry > Du must ja ab und zu die Deutsche spellungskorrektie abzetzen...

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 9 januari 2020 om 8:55u

Misselijkmakend stukje van Blanco weer vanochtend. Nog even natrappen op Brood. Bah bah bah. Het mannetje in de grijze huurtoyota heeft zich weer eens ingelikt tijdens het trainingskamp.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 9 januari 2020 om 9:44u

Gisteravond heeft de voormalige held van Bsiderats, Justin Goetzee, zijn cursusje NLP "aan de Volksuni Breda" afgerond. Na NAC kom je dus in het gesticht terecht, of om dat te vermijden ga je neurolinguistisch programmeren. Een giller. Mommers en Goetzee tabee.

Swieber

Geplaatst: donderdag 9 januari 2020 om 12:11u

7e in de winterstop bij de prognosecompetitie 2019/2020 van de Rat, eindelijk wat bereikt in m’n leven!

Optimist

Geplaatst: donderdag 9 januari 2020 om 13:20u

Die MC is toch waarop het meeste gegokt wordt?
Das een redelijk goede indicatie bij verkiezingen bij voorbeeld, maar bij obscure voetbalcompetities toch een stuk minder.

Een veel betere indicatie is wat supporters zelf geloven, hoe meer er denken dat we derde worden hoe groter de kans daarop. We zouden er daarom beter vanuit kunnen gaan dat we eerste of tweede worden, als je in statistiek gelooft.

Of in NLP nu we het er toch over hebben, daar kun je lacherig over doen, maar het werkt wel. Waarom doen zo veel spelers het minder bij NAC dan bij andere clubs?

Sjak

Geplaatst: donderdag 9 januari 2020 om 14:17u

@Harry

Ik snap dat jij geen fan bent van NLP:

Wikipedia: doel 3:
Communicatietechnieken - manieren om harmonieuze relaties op te bouwen en boodschappen te verhelderen en te versterken.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 9 januari 2020 om 15:41u

Mommers kreeg een burn-out en leed aan depressies. Dat heb je dan in huis als algemeen directeur. Een niet belastbare vent die met een carte blanche rondrent gekregen van de luie en onervaren prutsers VDH en van B. Hij liet een boekje schrjven waarin hij probeerde de geschiedenis te herschrijven en nogal wat weg liet. Ons NAC was failliet maar Theo ging NLP-en. Goetzee veroorzaakte 2 degradaties in zijn rol als algemeen directeur en probeerde daar die Woenselse frietbakker voor te laten opdraaien. Nadat hij was gevlucht met achterlating van een reusachtige puinhoop monsterde hij aan bij een bedrijf dat wel een topsportmentaliteit kent. Daar viel hij als lichtgewicht al snel door de mand. Justin ging NLP-en.

In de NLP-shop zitten voornamelijk losers en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe religie. Naar zingeving. Zo maken zij zich wijs dat ze in deze uit de USA overgevlogen consultancy methode mensen kunnen laten geloven in hun heilzame werking. Een aanpak gestoeld op geldklopperij en het verkopen van bullshit.

VDA en Eisenga kunnen zich alvast aanmelden, want de houdbaarheid van deze NACkers zal de 120 dagen niet gaan overschrijden.

Optimist

Geplaatst: donderdag 9 januari 2020 om 17:29u

NLP is precies niet besteed aan losers. Zoals Goetzee en Eisenga als geen ander zullen weten kun je van een ezel geen renpaard maken.

Je moet NLP niet ingewikkelder maken als het is.
Vroeger liet ik mijn personeel elke ochtend “you`re gonna be a winner” horen van mijn Tilburgse maat Bertus Borgers en uiteindelijk werden het ook allemaal winnaars.

Dat het tegenwoordig geldklopperij en bullshit is zou me niets verbazen, overal wordt misbruik van gemaakt, vooral van genoemde losers die toch niet beter weten.

Maar NLP is wel belangrijk, vorig jaar rond deze tijd was degradatie vrijwel onontkoombaar, omdat iedereen ervan uit ging dat we gingen degraderen.
Wat nergens voor nodig was! Nu gaan de meesten ervan uit dat we niet promoveren en dat wordt dan ook een stuk moeilijker.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven