of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 januari 2020
'Agressief' en 'gretig' NAC wint dik van Portugese amateurs


NAC heeft gisterenavond het kalenderjaar 2020 officieus geopend met een klinkende 1-6 overwinning op FC Ferreiras. De tegenstander was van het niveau Sparta Nijkerk, net als de Portugezen eveneens koploper van het vierde niveau van het land. Toch was volgens de 'overlevering', in de persoon van stemreporter Yadran, het spelbeeld een verschil van dag en nacht.

NAC speelde vrij vertaald met de mouwen opgestroopt en was geil op de bal en het resultaat. Debuterend hoofdtrainer Willem Weijs liet een jeugdig NAC aantreden in een 4-2-3-1-systeem met Van Hooijdonk als diepe spits. Toch zou Sidney zijn naam niet op het scorebord werken. De 6 doelpunten, netjes verdeeld over de 2 helften, werden gemaakt door El Allouchi (2), Boussaid gevolgd door een zuivere hattrick in de 2e helft van Husyin Dogan.

Meer over het spel van NAC volgt. Hier alvast de belangrijkste Ratistiekjes:

FC Ferreiras – NAC 1-6
Doelpuntenmakers:
'1 El Allouchi 0-1, '34 Boussaid 0-2, '43 El Allouchi 0-3, '67 Dogan 0-4, '79 Oliveira 1-4, '82 Dogan 1-5, '85 Dogan 1-6

Opstelling NAC
Eerste helft:
 Olij; Schouten, Van Hecke, Riera, Mashart; Azzagari, Van der Gaag; Filipovic, El Allouchi, Boussaid; Van Hooijdonk.
Tweede helft: Kramer; Van Anholt, Siereveld, Vanacker, Noblejas; Azzagari ('70. Mashart), Filipovic; Stokkers, El Allouchi ('70. Van Hecke), Bohui; Dogan.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 9:24u

Het volkomen mislukte trainingskamp heeft veel duidelijk gemaakt. Namelijk dat de achterban stevig is belazerd door de 3 eigenaren met het meerderheidsbelang. Eisenga mocht het vuile werk opknappen en in het openbaar liegen. Want er komt geen promotie, daar is deze selectie veel te zwak voor. Bd constateerde dit al op 8 juli in Oudenbosch. Er is nadrukkelijk verkeerd ingekocht en spelers die van zichzelf vinden dat ze geweldig bezig zijn hebben veel te weinig laten zien. Almere-uit, Volendam-uit en DenBosch thuis waren dieptepunten die de hondstrouwe supporters niet verdienen.

Hun analyse ? Allemaal de schuld van Ruud Brood !

Ontbijt op de naya, 15 gr, zon, nauwelijks wind.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 10:03u

Zoals bd al onthulde 3 dagen geleden, is het trainingskamp afgesloten met een juichbericht van Blanco dat ze allemaal zo gretig en wel bezig waren. Tegen amateurs. Haarman heeft zich vastgelegd op VDA en Brood laten vallen. Redelijk misselijkmakend. En het gaat ons ook niet helpen. Het allerergste is dat de budgethalveerders en gatendichters blijkbaar al het geld al opgemaakt hadden en niks achter de hand om in de winterstop 2 belangrijke versterkingen te halen. Dat is mismanagement in zijn zuiverste vorm.

Dat hele budgetdenken en binnen-de-lijntjes-kleuren leidt tot een cultuur van buklaven en jaknikkers. We hoeven geen nieuwe Mommers die met zijn carte blanche van VDH en Basje van B. het geld met bakken het raam uitsmeet, maar dit is het andere uiterste. Dit is ronduit zwak.

10diego

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 10:38u

@hbd: je ziet het helemaal fout. Er is gewonnen, er waait een frisse wind, er wordt gelachen. Precies, zelfde verhaal als bij de start van het seizoen na overwinningen op Schubbekutteveen.

We hebben een geweldige selectie, TVA heeft parels gevonden. Mannen die door muren lopen, straatvechters. Spelers waar we geld aan gaan verdienen. Maar ja, Ruud Brood he. Die haalde er niet uit wat er in zat. Oude trainingsmethoden, geen arm om de jongetjes heen, te weinig liefde. Die spits en controlerende middenvelder zijn niet nodig. Willem Weijs past jeugd in, het nieuwe excuus om niet te promoveren. We gaan bouwen, met de jeugd en de geweldige scouting van Tommie.

Waar we eerst 6 mnd zonder TD en 3 mnd zonder AD zaten, zitten we nu zonder trainer. Er is dus wederom iets beslist zonder vervolgplan. Gelukkig staat de knvb dit maar 6 weken toe. Dan is er nog iets van tijdsdruk.

De gemiddelde kringloopwinkel wordt beter gemanaged.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 11:01u

Maradona - Gudelj, Maaskantje, Dijkhuizen, van der Gaag, Brood, Weijs, zij blikten allemaal terug op een succesvol trainingskamp. Of het nou in Oudenbosch of El Saler, in La Manga of Reetkeverpikkemeschans was, altijd waren de trainingskampen succesvol. Niet 1 trainer wilde eerlijk zijn en zeggen: zo gaan we het niet redden, er moet asap een scorende spits of buitenspeler, een dynamische middenvelder en een fatsoenlijke linksback bij. Geen van allen durfde dat voor de camera te zeggen. En zo kreeg de achterban weer bogus voorgeschoteld. We hebben geen flauw idee waar we staan, vrijdag in Helmond zal het moeten blijken.

Ze doen het blijkbaar allemaal in de broek voor grootaandeelhouder van Aalst. Niemand durft nog om 1 cent te vragen bang als ze zijn om afgeserveerd te worden. Bang voor hun baantje. Liever gehoorzamen en leven met de zelfveroorzaakte blunders dan aan de boom schudden en het belang van NAC vooropstellen.

Zeven maanden moesten we wachten op de Fries en de Belg. Zwaargewichten. Bedank maar weer.

leeuw

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 11:19u

Mag ik ff kotsen...?

Van dergelijke bezoekers van deze RAT moet ons NAC het dus hebben, nou nou nou.

Beste Ratdaxie met deze stokers in zee gaan zal even de bezoekers aantallen een beetje toenemen, maar het zal niet lang duren, dit is écht niet te pruimen en leest als ondermijning, stoken en rotzooi trappen tegen de leiding en ook richting de eenheid van de supporters.Maar het zal deze lieden niet lukken om NAC naar de afgrond te brengen, mocht NAC promoveren dan zullen we deze anti NACCERS hier niet meer zien, ojala heb ik gelijk.

10diego

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 12:11u

Dank je Leeuw. We zijn natuurlijk kritisch omdat het al jaren zo goed gaat, het een goed en professioneel geleid bedrijf is waar vanuit een succesvolle visie gewerkt wordt.


Moraal van mijn verhaal is dat het vervangen vd trainer niet de oplossing is. Dat er nu van een 4e klasser uit Portugal is gewonnen en dat de sfeer zo leutig is, leidt af van de werkelijke problemen. Dat deed de eerste periode overigens ook.

Ik zou me in jouw geval pas zorgen maken als er geen kritische opmerkingen meer komen. We staan weer waar we 12 mnd geleden ook stonden: geen trainer, een klote selectie en op een vervelende plaats op de ranglijst. Mooier kan ik het niet maken.

10diego

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 12:11u

Dank je Leeuw. We zijn natuurlijk kritisch omdat het al jaren zo goed gaat, het een goed en professioneel geleid bedrijf is waar vanuit een succesvolle visie gewerkt wordt.


Moraal van mijn verhaal is dat het vervangen vd trainer niet de oplossing is. Dat er nu van een 4e klasser uit Portugal is gewonnen en dat de sfeer zo leutig is, leidt af van de werkelijke problemen. Dat deed de eerste periode overigens ook.

Ik zou me in jouw geval pas zorgen maken als er geen kritische opmerkingen meer komen. We staan weer waar we 12 mnd geleden ook stonden: geen trainer, een klote selectie en op een vervelende plaats op de ranglijst. Mooier kan ik het niet maken.

leeuw

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 12:42u

1X is genoeg hoor Diego 10

10diego

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 12:43u

Leeuw, jij bent inhoudelijk erg sterk.

leeuw

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 13:05u

Altijd al geweest joh, bedankt hé.

ennaajseejer

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 13:16u

@leeuw
Voor de goednieuws show en hallelujah verhalen moet je op bsiderats zijn :-)

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 13:37u

@leeuw

Nadat het volgens De Grote Drie de schuld van Brood was en het volgens Brood de schuld van Edelenbosch was en het volgens weet ik veel wie nog weer de schuld van nog weer een ander was is het nu de dus de schuld van "dergelijke bezoekers van deze RAT", deze "stokers" etc.

Hier past maar één reactie: "Don`t shoot the Messenger!".

"Een" Hbd, 10diego, Hugh Hefner, Naxioma en noem ze maar op heeft nog geen seconde beleid bij NAC gemaakt. Zij constateren slechts en geven daar op een fansite hun mening over en commentaar op.

En het gaat gewoon k*t met peren. En dat mag gewoon gezegd worden.

leeuw

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 14:18u

Oké, dan hebben we maar een Halleluja én een Depri - zwartkijkers(makers)side.
Laten zij dan ook eens positief zijn bij een positief gebeuren als NAC promoveert b.v.
Maar dan is het oorverdovend stil !!!

De Generaal

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 14:25u

Kan de redactie deze Harry b.d. niet van de site verwijderen?
Deze man heeft geen mening, hij lult maar wat.
Staat de b.d. voor BIJNA DEBIEL?

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 16:03u

@leeuw

Wat een ongelofelijk geouwehoer ….

Waarom nou niet gewoon accepteren dat ook de door jou als "zwartkijkers" aangeduide personen NAC-supporters in hart en nieren zijn die het allerbeste met NAC voor hebben?

Die soms dag en nacht met het wel en wee van NAC bezig zijn? En sommigen al tientallen jaren op deze site terugkomen om te kijken hoe het gaat met hun cluppie en daar hun mening over geven?

En alleen maar hopen dat NAC gewoon een stabiele middenmotor / sub-topper in de Eredivisie wordt, wat gewoon moet kunnen, maar waar ze (en ik schaar me daar ook maar onder) jaar in jaar uit in teleurgesteld worden?

Want - ben nou gewoon reëel - de plaats die NAC nu inneemt is gewoon te treurig voor woorden. Echt schandalig zelfs.

Moet je dan maar alles met de mantel der liefde blijven bedekken en blijven geloven dat zomaar op een mooie dag in januari na een mager 1-6 tegen een Portugeese 4e klasser alles in kannen en kruiken is?

Hou toch op. Het is een teringzooi, iedereen weet dat en dat moet benoemd worden. Zachte heelmeesters maken al decennia lang rottende wonden bij NAC.

drs Marcellus

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 16:19u

@pn,

Sommige mensen zien het gewoonweg niet of willen het niet zien. Die zijn al tevreden als ze eens per twee weken naar het stadion kunnen met hun maatjes en bier kunnen drinken.

10diego

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 16:24u

@sjefvakg, jij vindt dat er sprake is van een duidelijke visie, goed beleid, hebt er vertrouwen in dat we met deze selectie promoveren en dat als dat niet lukt het met deze mensen aan het roer allemaal goed komt?

Of sluit je gewoon je ogen, stopt er tijdens de wedstrijd 20 bier in, zingt een paar liederen, accepteert winst of verlies en gaat lekker de stad in. Is slechts een aanname van mij. Maar de polonaise lopen als het bergafwaarts gaat is iets waar ik niet aan mee doen.

Als ik ip twitter zie dat ook mensen als Peek, Mossou en V Nijnatten zich ernstig zorgen maken en zelfs schamen dan denk ik niet dat we goed bezig zijn bij NAC.

BarleDuc

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 16:36u

Een 1-6 overwinning op een dag-ervoor-opgetrommelde amateur, zegt natuurlijk niet veel. Gelukkig weten ze dit zelf ook op waarde te schatten . ,,De weerstand viel misschien wat tegen. Lastig om te zeggen of zij zoveel minder waren of wij zoveel beter. Nog niet alles gaat goed, maar over het algemeen vind ik wel dat wij echt een goede indruk hebben gemaakt.” zegt onze interim.

In alle oefenwedstrijd tussen de competitiewedstrijden door dit seizoen, hebben we `een goede indruk achtergelaten` en de intentie was goed. We wonnen van de ene na de andere Belgische topclub. Een week later voor `t echie, was het weer ouderwets harken en huilen met de pet op. Ik maak me dus geen enkele illusie voor komende vrijdag bij FC Tuinset op het Schuurdak.

En dan dat gezever over de zogenaamde stemmingmakers..
Het zijn niet de reacties op de sites die mijn stemming bepalen. Het is de blik op de ranglijst, een zesde plaats in de Eerste Divisie in combinatie met de totale apathie onder de lui die moreel verheven mij de les menen te lezen dat ik niet achter mijn club zou staan als ik kritiek heb. En het is de blik om mij heen op de tribunes, als ik zie dat de `sfeer` bepaald wordt door studentjes die NAC als leuke tweede club zien en doorgaans eigenlijk het hardst voor Ajax en PSV juichen. Normaal gesproken moesten dat soort lui heel stilletjes aan de zijkant op het vak zitten, als ze er al gedoogd werden. Nu staan ze midden op de B-side en Vak G en zijn juist diegenen die jou staan aan te staren alsof je een clown bent als je jezelf even helemaal vol passie laat leeglopen omdat je je club weer eens vernederd ziet worden. Ik zie te weinig mensen om mij heen die er nog echt helemaal voor gaan. Dat was ‘vroeger’ volgens mij heel normaal. Toen werd er zo nu en dan nog eens wat zinvol geweld toegepast als je niet in de maat mee liep. Zo ben ik in ieder geval op mijn tribune opgevoed. Verwacht maar niet dat ik hulpeloos ga staan toekijken hoe we in alle opzichten aftakelen, omdat een of andere snowflake roept dat we niet zo negatief moeten gaan doen. Kijk eens om je heen man.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 18:03u

Naast de onmiskenbare sportieve (bijzonder matige selectie) en bestuurlijke crisis (windvanen en jokkebrokken als directie en facade voor 3 bezitters) openbaarde zich de afgelopen maanden ook een online crisis, die zijns gelijke nog moet tegenkomen.

Het is een generatieconflict. De millennials met hun cultuur van dickpics, instant satisfaction en douchen in zwembroek reageren zich af op de bezorgde bourgondisch-tegendraadse NAC achterban die baalt van de hele situatie. Het internet als afspiegeling van de ontwikkeling op de tribunes waar diverse groepjes op elkaar afgeven. In plaats van een bemiddelende rol te spelen heeft de redactie van de parallelsite zich achter de agressors geschaard en faciliteren zij vriendjespolitiek en online aanvallen op mensen die hun mening geven over NAC. En steeds weer diezelfde reflex, dan bevalt hen de tonaliteit niet en dan is de frequentie niet naar hun zin. Ze noemen zichzelf nieuwssite maar brengen al maanden geen nieuws, kritiek wordt weggegumd. Nieuw dieptepunt het kritiekloos laten leeglopen van de Friese volkszanger vandaag. Ze hebben zich ontwikkeld tot verlengstuk van nac.nl en daar past natuurlijk geen kritische houding bij, hoe bescheten het ook met ons NAC gaat. En daarnaast hoopt een aantal van die jongetjes op een baantje bij NAC.

Het einde van de tunnel is nog niet in zicht.

leeuw

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 18:31u

Ik moet er echt even om lachen.
Ik krijg nogal wat reacties om mijn reactie die alleen een reactie is op de eerste 4 reacties van Hansje Deelen en 10 Diego. De reacties na die van mij zijn niet goed geadresseerd beste supporters, wat jullie aanhalen staat niet in mijn reactie.

Ga zo door kregen we vroeger in ons schrift van de leraar van de basisschool, en dat geef ik nu aan jullie door, doe je best en allemaal nog een heel Gelukkig Nieuwjaar!

BarleDuc

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 18:32u

@ Sjef VAKG, ouwe amateurpsycholoog

Wat schets jij een aantal opmerkelijk kromme tegenstellingen.

“Natuurlijk gaat het niet zoals het moet gaan, maar dat is al decennia zo.”
Wil je hiermee iets verklaren? Of bagatelliseren? Een reden geven dat we ons er dus bij neer moeten leggen dat de club er nu zo bij hangt?

Deze instelling schetst misschien wel het hele probleem. Het ‘we zijn maar NAC’ argument. We zijn notabene de supporters. Als de directie deze ‘we zijn maar NAC’ ambitie had uitgesproken, dan hadden we ze zonder discussie met rieken de stad uit gejaagd.

Sommige mensen lijken niet te kunnen rijmen dat iemand op de tribune 90 minuten lang Hup NAC roept, en daarbuiten kritisch is op de organisatie. Dat heet: ‘Voor NAC, Tegen Wanbeleid’. Zodra we het idee hebben dat er iemand in de club er een zooitje van maakt, dan zorgen we dat ie op tijd gewieperd is, voordat ie nog meer schade aan onze club kan aanrichten.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 18:48u

Baarle Hertog - de stemming bij veel thuiswedstrijden is opmerkelijk mat. Minutenlang geroezemoes. Dit is er gekomen sinds de 1e degradatie. Dan kijk je links en rechts van je op de tribune en zie je allerlei vage figuren waarvoor NAC een introotje is van de avond en uitgaansnacht die zij nog gaan beleven....

De omvolking op de tribune is door oa Goetzee in de hand gewerkt met zijn acties. Zo hoeft het stadion natuurlijk niet vol te zitten. We lijken wel AZ of Heerenveen. Vreselijk.

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 19:09u

@Sjef VakG. Lachen hé, en ook stoer, een beetje anoniem zowat de enige die de guts heeft hier niet-anoniem zijn gepeperde mening te geven aan te spreken met “Hansje”. Lulletje Rozenwater.

10diego

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 19:10u

@sjak, klinkt als: het is thuis kut, gelukkig heb je NAC als lichtpuntje in je leven en heb je je erbij neergelegd dat een club met deze potentie naar de kloten wordt geholpen. Onder het mom: alles beter dan thuis. Sterkte kerel.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 8 januari 2020 om 9:29u

Er is zelfs sprake van een regelrechte hosanna stemming. Willem Weijs was jarenlang aanvoerder van NAC1, scoorde daarin regelmatig, heeft een grafhekel aan de kruiken, is al 15 jaar trainer en promoveerde met verschillende clubs naar de eredivisie, ook schafte hij binnen 1 week het Nederlands af binnen de selectie. Kortom een logische keuze die Willem.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 8 januari 2020 om 11:39u

@Hbd

Ik denk dat het weinig tot geen zin heeft je nu "a ce moment" op welke manier dan ook (negatief) uit te laten over speulers en trainers.

Zij zijn ook maar geconfronteerd met deze situatie, zullen het zonder enige twijfel ook heel anders hebben verwacht en gewild en wat mij betreft gun ik hen allen (en hopelijk daarmee ons) een prachtige 2e seizoenshelft: laat het maar zien, zou ik zeggen.

Laat overlet dat de leiding (lees: directie en aandeelhouders) de teringzooi nog op geen enkele wijze ten goede heeft gekeerd. Geen nieuwe coach, geen nieuwe spelers en nog steeds de alles verstikkende macht van De Grote Drie.

En zolang die wurggreep van De Grote Drie allesoverheersend blijft, wordt het - zo ben ik bang - echt niets.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 8 januari 2020 om 12:14u

Portugeesch - het staat vast dat de rituele dans die Eisenga, VDA, Haarman en van Poppel de afgelopen weken hebben opgevoerd natuurlijk alleen maar hun gehoorzaamheid aan de 3 bezitters van Aalst, van Weelde en Burema weerspiegelt. Wat Eisenga gisteren aan wolligheid, platitudes, gemeenplaatsen en bogus te berde bracht illustreert prima dat zij nergens mee zullen komen waar ons NAC beter van wordt. Niet op korte termijn in ieder geval. Opvallend overigens dat de onderdanige interviewer Eisenga niet vroeg naar zijn relatie met Jan Ulrich uit zijn Telekomtijd en hem ook niet herinnerde aan zijn 10K+ SCC opbrengst-leugen. Wat dat betreft is het best schraal allemaal.

Toch hoeven we niet alles maar te accepteren wat bepaalde spelers en/of trainer laten zien. Bd is al lang geen groot fan meer van wat een aantal heren zoals L.Ilic, Sjokkers en Boussaid hebben laten zien. Ook Dogan heeft bd nog niet kunnen overtuigen. Maar je zit er wel mee opgescheept.

Enfin, in deze regio zijn ongeveer 10 betaald voetbalclubs bezig aan hun voorbereiding op de 2e seizenshelft. Iedere dag dus wel ergens een potje mee te pakken, vrijdag bijvoorbeeld FC Köln-Racing Genk en AZ-KV Mechelen. Om het dan des avonds te moeten doen met Lul76Radio (als je dat nog nooit hebt geluisterd moet je dat een keer doen, voor de gein, dan denk je dat NAC slecht is, maar dit….) en FOX schakel. Vinden de sponsoren dat ook allemaal prima ? Nauwelijks nog exposure, maar wel moeten betalen ?

14 graden aan het Mare Nostrum.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 8 januari 2020 om 15:40u

@ PN 13:37

De messenger die niet "beschoten" moet worden, is hij die feiten brengt, zonder eigen belang en rancuneuze boodschap. Ik wil heel graag accepteren dat `de depri club` niet alleen maar een zwart hart heeft, maar dat er ook ergens een sprankje geel gloort. Alleen maken sommigen dat gewoonweg niet zo gemakkelijk, om dat te geloven. Hans heeft zich nog NOOIT positief uitgelaten over wie dan ook bij NAC, doet verwoede pogingen om IEDEREEN in een slecht daglicht te plaatsen (eerst waren het de mensen van DROL, toen de Clubraad, toen elke directie/trainer/TD/willekeurige werknemer van NAC, toen Blanco en nu zijn het vooral BSR, AD & TM en aandeelhouders.

Sorry hoor, als ik gewoon niet geloof dat dit simpelweg een uiting van `teleurstelling` is.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Sjef VAKG

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 11:18u

JA, DROL is helemaal terug! Volle bak reacties weer op de artikel... Ohnee. Ze zijn allemaal van beroepscriticus en man zonder leven Hansje Deelen. Rare meneer...

Sjef VAKG

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2020 om 17:06u

10Diego of je zorgt dat je eens je negatieve bril af zet en eens beseft dat er NIET alleen iets negatiefs te janken is over . Omdat meneer Hansje Deelen hier elke keer een Epos wegknalt in plaats van op BSR na herhaaldelijk mekkeren via de mail zonder in te gaan op interview aanvragen waar hij in 1 keer uitgebreid zijn verhaal kan doen is niet DROL weer levendig. Get A Fucking Life. Al men hier nog steeds denkt dat NAC zomaar mee kan in de ED, maar tegelijkertijd alles wilt weten op kort termijn kon je van een koude kermis thuis. Natuurlijk gaat het niet zoals het moet gaan, maar dat is al decennia zo. Pak je vrouw eens stevig vast en zet een goede film op of lees een boek in plaats van altijd maar te zeiken op bestuur, trainers, spelers. WANT het is TOCH nooit goed. En omdat men onderbouwde artikelen schrijven omdat men misschien alle tijd van de wereld heeft maakt het nog steeds geen toffe website. Welkom in 2020. Dat heeft niks te maken met "het niet willen zien" en alleen maar naar NAC gaan omdat je een leuke avond hebt met je vrienden en daarvan geniet in plaats van zuur op de tribune gaat zitten klagen omdat men thuis geen ene reet te zeggen heeft. Dat heeft te maken met alleen maar het negatieve willen zien. Veel succes hier op de Statler en Waldorf website.

Jammer

Geplaatst: woensdag 8 januari 2020 om 11:37u

@Sjef VAKG

Hoewel ik uit je antwoord denk te kunnen opmaken dat je niet meer op dit forum gaat acteren, toch een advies:
Maak korte zinnen en let op je zinsbouw. Dat maakt je argumentatie niet sterker maar wel leesbaar.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven