of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

5 januari 2020
Trainer niet bekend, wel zijn tweede assistent


NAC spot graag met de wetten der logica. Normale clubs stellen hun sleutelfiguren top down aan. NAC doet dat net effe anders. Zo werd begin vorig jaar eerst trainer Ruud Brood aangesteld, vervolgens zijn baas Tom Vanden Abbeele en uiteindelijk RVC-lid Mark Haarman. Het resultaat is inmiddels bekend.

Gelukkig stoot een ezel zich niet twee keer aan een steen. Nu zal NAC toch wel wachten met het aanstellen van de staf, totdat het moment dat de trainer bekend is?

Niets is minder waar. Naast Willem Weijs en Jelle ten Rouwelaar is inmiddels ook onder-17 trainer Rogier Molhoek als vaste assistent aan het eerste toegevoegd. Daarmee zijn alle stoeltjes naast de trainer vergeven en kan een nieuwe trainer dus geen eigen assistent meenemen.

Dat Molhoek wordt toegevoegd biedt kansen voor Gabor Horvath. De oud-speler van NAC is nu assistent bij de onder-17 en schuift door als hoofdtrainer. Daarmee lijkt het voor Molhoek ‘up or out’ te gaan worden.

Inmiddels is ook bekend dat Robert Braber, NAC supporter met een dubieuze club op zijn palmares, bij de jeugdopleiding betrokken gaat worden. Braber deed iets in de commercie bij NEC RKC, maar dat is veel te veel een kantoorbaantje voor de grasvreter. Hij gaat de jeugd trainen en scoutingswerkzaamheden verrichten voor zijn eerste liefde.


Bron : De Rat, BN/De Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 5 januari 2020 om 9:13u

Braber komt van RKC, waar hij teammanager was, maar ach...

harry b.d.

Geplaatst: zondag 5 januari 2020 om 9:20u

Is het geld van Vloet al binnen ? Die transfer waarmee de onervaren lichtgewicht Goetzee en die morsige frietbakker uit Woensel ons het imago van meewerkers aan witwassen hebben gegeven ?

harry b.d.

Geplaatst: zondag 5 januari 2020 om 9:43u

Een jaar geleden wilde het technisch hart Thomas Bruns naar NAC halen. Maar hij koos uiteindelijk voor zijn oude Heracles maten Te Wierik en Belhassani bij FC Groningen. Nu hij ook bij PEC geflopt is kan NAC hem zo ophalen bij Vitesse.

Of moeten we nog 3 weken wachten tot er een vage Congolees uit Belgie wordt ingevlogen ?

10diego

Geplaatst: zondag 5 januari 2020 om 12:07u

@ratredactie: exact dit dus. Alle stoelen worden weer gevuld zonder dat hij die straks afgerekend wordt heeft kunnen meebeslissen. Van de gekke!

portugeese naccer

Geplaatst: zondag 5 januari 2020 om 14:33u

En zo staat er zonder twijfel ook nog iemand op die het heeft “verdiend” een baantje te krijgen. Die dan vervolgens een half jaar later met behoud van salaris aan de kant wordt gezet. Kut.

De Generaal

Geplaatst: zondag 5 januari 2020 om 17:59u

Wat een "gezeik" weer!

naxioma

Geplaatst: zondag 5 januari 2020 om 21:23u

https://www.vi.nl/pro/het-enige-echte-trainerskerkhof-ligt-in-breda

“Vaak schieten de wenkbrauwen in een fronsstand als er een buitenlandse of Nederlandse eigenaar genoemd wordt. En toch zou juist dat kunnen helpen in Breda. Een eigenaar, een alleenheerser zou waarschijnlijk nog gepruimd worden ook. Als hij maar een duidelijk idee heeft over hoe NAC weer NAC kan worden. Een allesbepalende eigenaar die de beslissingen neemt en uitvoert zou beter werken dan een directeur die de besluiten van zich schuil houdende aandeelhouders moet uitleggen.“

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 5 januari 2020 om 22:05u

Peter Hyballa is al onderweg. Hij is ontslagen (vanwege goede resultaten!) bij FC (Bal op) DAC.

harry b.d.

Geplaatst: zondag 5 januari 2020 om 22:14u

Nax - we staan in Nederland al een tijd voor schut door het gedrag van de bezitters. Maar vanuit het buitenland, Belgie en Duitsland, heeft bd al een paar keer een vraag gekregen in de trant van "was ist das fuer ein Verein ? ".
Ondertussen zit die opgedirkte griet uit het diversiteitscircuit naast de telefoon te wachten op een telefoontje van voetbalclubmakelaars. Wellicht kan deRat even het "fact sheet" opvragen waarmee ons NAC wordt aangeboden. Je lacht je dood man.

W

Geplaatst: zondag 5 januari 2020 om 22:15u

Of Weijs blijft hoofdtrainer en heeft hiermee zijn staf rond.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 6 januari 2020 om 9:29u

Ze weten al ruim een maand dat ze van Brood afwillen, maar op 6 januari is er geen vervanger. Net zo min als versterkingen.

Ondertussen genieten zij van het snoepreisje naar de Algarve. Dat laten ze zich niet ontgaan. Eisenga was in de tussentijd zelfs nog in Japan.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 6 januari 2020 om 10:10u

De foto vanochtend in de Stem van VDA met een telefoon aan het oor moet de indruk wekken dat de Held VDA het allemaal aan het fixen is.

Niets is minder waar. Het is een soort "pfeifen im Walde" zoals de Oosterbuur het pleegt te zeggen.

Opa

Geplaatst: maandag 6 januari 2020 om 16:07u

Is er niemand die de directiekneuzen buiten zet, dan kan NAC het de komende jaren vergeten. Wat een ellende voor ons supporters..


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven