of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 december 2019
En oe was't bij NAC?


Kutwedstrijd, koud, geen sfeer, zakkenvullers, waardeloze trainer, kutmiddenvelders, luie spitsen, zwakke verdedigers, geen looplijnen, geen passie, volgende week ben ik er niet, ik ga gauw piesen en kom niet meer terug. Houdoeeej

Tot volgende week!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


13-dec-2019 NAC-DBS (1-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 13 december 2019 om 22:40u

Vreselijk.

Mieshoop

Geplaatst: vrijdag 13 december 2019 om 22:54u

Los zand, prima donna`s.
Wie staat er na de winter voor de groep?

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 13 december 2019 om 23:23u

twaswirniks...

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 14 december 2019 om 8:59u

De anti-Ruud Broodcampagne is al een tijdje aan de gang. Eerst gedoogd en nu openlijk aangewakkerd door die hypocriete lui van de parallelsite. Brood wordt slap gelul, tactische blunders en weinig gedrevenheid verweten. Regilio Vrede, zijn knecht, wordt door de spelers al helemaal niet meer serieus genomen.

Maar even serieus, waar blijft de kritiek op van Aalst, van Weelde en Burema, de budgethalveerders die ons NAC nu al jarenlang gijzelen met hun onkunde en waardeloos bestuur. Het is ongelooflijk, maar deze nepredders hebben ons NAC naar de ratsmodee geleid. Hoogste tijd dat zij opbokken.

Geplaatst: zaterdag 14 december 2019 om 17:58u

Eens met Harry b.d.

Al jarenlang roepen we ergens in december om de kop van de trainer van dienst. Van der Gaag moest begin van dit jaar van velen ook weg; gebruikte (non-) argumentatie: onbegrijpelijke wissels, laf voetbal, slechte opstelling & tactiek, oogt niet fanatiek/gepassioneerd genoeg. Allemaal gelul. Kijk eens waar Van der Gaag nu staat met Jong Ajax.

De grote 3 hebben er nogal een handje van structureel de verkeerde personen aan te stellen. Edelenbos, via haar Eisenga en tom@gtsports.be
Allemaal lichtgewichten die NAC niet uit de put gaan trekken.

Geplaatst: zondag 15 december 2019 om 13:49u

De `root cause` overigens is m.i. dat we allang geen rauwe volksclub meer zijn.
En dat komt m.i. weer hierdoor:

Niemand is accountable. Iedereen voelt zich slachtoffer.

Er heerst bij NAC een giftige, dodelijke cultuur dat we MAAR NAC zijn, en in het impliciete verlengde daarvan dat dan dus alles maar moet kunnen.

Passanten binnen en buiten het veld hebben structureel een vrijbrief om onze club ongehinderd naar de ratsmodee te helpen. Wij mogen alleen blijven klappen, zingen en aanmoedigen en moeten verder ons kop houden, niet te veel klagen want `wij zijn MAAR NAC`. Geloof me: Rat Verlegh draait zich om in zijn graf.

In plaats dat alles & iedereen uit liefde voor de club een houding zou hebben dat alles wat minder is dan puur perfectionisme niet goed genoeg is voor NAC, is het bij ons volledig het tegenovergestelde.

En dat uit zich in letterlijk (van)alles. Bij het lekker fris voetballende Volendam is ene Wim Jonk de grote technische meneer. En wij vinden dat we de bij zijn Belse club op een zijspoor gerangeerde (zou dat toeval geweest zijn?) tom@gtsports.be `een eerlijke kans moeten geven`.

Tel uit je winst.

Ik geloof oprecht dat de aandeelhouders ook willen dat het NAC goed gaat, maar ze hebben er nogal een hand van totaal de verkeerde personen aan te stellen in de top van de clubleiding (en voelen ze zichzelf daar accountable voor?).

Eisenga is uitgelachen en weggepest bij Heerenveen, en tom@gtsports.be op een zijspoor gerangeerd bij zijn Belse club. En die moeten NAC uit de stront gaan trekken? Wie verzint zoiets? Waarom verzint iemand zoiets en waarom gaat iedereen daar maar mee akkoord? Waarom zijn wij al vele jaren altijd maar een soort sociale werkplaats voor managers?

Ik word op een klus gevraagd omdat ik op basis van mijn CV bewezen heb zulke klussen te kunnen klaren. Hoort het zeker voor de top van een BVO niet ook gewoon zo te werken?

Daarover gesproken: als er 1 iemand binnen de club is die ik op basis van zijn CV 100% vertrouw, is het bij uitstek Ruud Brood. Die promoveerde verdeeld over RKC en NEC in totaal 3x. Philip Cocu had het in het begin lastig bij PSV, de ervaren Brood werd erbij gezet en PSV werd kampioen in 2016 en 2018. Roda stond op een veilige plaats (onder)in de eredivisie, Brood werd ontslagen en opgevolgd door Jon Dahl Tomasson en Roda degradeerde.

<cynische modus aan>
Maar laten we inderdaad Ruud Brood ontslaan, dat lost alle miserie op, er staat afgezien van deze ene rotte appel immers werkelijk een pracht van een organisatie met louter toptalenten waarmee we met vertrouwen lachend en optimistisch de rooskleurige toekomst tegemoet kunnen gaan.

harry b.d.

Geplaatst: zondag 15 december 2019 om 18:17u

Wilbert ziet het uitstekend. De anti-Brood campagne, gefaciliteerd door de site die wel wekeljks met Ruud Brood TV komt, is een liederlijke schande en weerzinwekkend.

Ze presenteren een winstje maar vergeten er even bij te zeggen dat ze net voor 4 miljoen kapitaal hebben vernietigd en het spelersbudget gehalveerd hebben. Er komt een vent van het vierde echelon uit Manchester een praatje houden en iedereen is weer tevreden over het samenwerkingsverband met City dat al 2 jaar lang een farce is. Eisenga loopt rond op een school in Japan en VDA haalt een dataclubje binnen (wat kost die licentie ?) alsof alle TD`s voor hem hebben zitten slapen, want dit is het gouden ei. Schei toch uit zeg, het is een doffe ellende. Bij iedere club waren de eigenaren al lmng en breed in hun stoelen aangesproken op deze wantoestanden. Maar bij ons NAC komen ze steeds minder vaak opdagen en houden ze zich het liefst schuil. En als je een afspraak wit maken moet je 3 weken wachten. Gaat toch allemaal nergens meer over met deze krukken aan het roer.

BarleDuc

Geplaatst: maandag 16 december 2019 om 10:52u

Voor of tegen Brood. Er is een situatie ontstaan, wat we ook al rond zijn contractverlenging zagen, dat Brood zich kan bewegen op de manier zoals hij nu doet. Zich onaantastbaar wanend. Dat uit zich ook in de amoureuze escapades van de beste man. En dat alles is niet perse in het belang van de club. Onvrede bij een aantal spelers over de trainer. Maar wat terecht wordt gezegd, er zijn een aantal lichtgewichten in de toplaag verantwoordelijk voor dit ontstane vacuüm.

Hoe laat begint het rellen?

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 16 december 2019 om 22:04u

WW > "Ik word op een klus gevraagd omdat ik op basis van mijn CV bewezen heb zulke klussen te kunnen klaren. Hoort het zeker voor de top van een BVO niet ook gewoon zo te werken?"
Wat als je wel geschikte kandidaten hebt, maar niemand zich interesseert in de ontstane vacature?
Ik heb het al eens proberen uit te leggen, maar ik denk dat onze toenmalige troubleshooter Nicole Edelenbos uberhaupt blij was dat ze twee kandidaten voor de twee gemelde functies had.
Sollicitatiegesprek ging ongeveer als volgt:
"Heeft u het makkelijk kunnen vinden?"
"Wel ja, wij in België hebben tegenwoordig ook navigatie in de wagen."
"Wat heeft u tot dusver gedaan om uw sollicitatie te rechtvaardigen?"
"Wel, ik heb bij Sint Truiden tegen de bierkaai gevochten..."
"Oh, dat is goed. Wat weet u allemaal van NAC?"
De kandidaat twijfelt even, maar besluit dan zijn voordeel te pakken door de waarheid te zeggen.
"Eigenlijk niet veel. Ik..."
"Da`s precies genoeg. Gefeliciteerd, u bent aangenomen!"

Edelenbos wist natuurlijk in wat voor beerput de kandidaat zijn hoofd moest gaan steken en wilde er liever niet al te veel woorden aan vuil maken.
Zoals gezegd, ze was geschrokken van het feit dat er vanuit Nederland helemaal geen kandidaten voor de positie van technisch directeur waren. Die kenden de beerput namelijk wel.
Het is daarom dat ik zei dat je dun Tomme het voordeel van de twijfel moet geven.
En wat voor de technisch directeur gold, gold ook voor de spelers. Er waren maar bitter weinig speulers uit de Nederlandse competitie die bij NAC wilden komen voetballen. Dogan, Stokkers en na lang aandringen ook Boussaid (op huurbasis). Maar dat was het dan. We moesten terugvallen op het netwerk van dun Tomme.
Kwalitatief hebben we zeker niet de minste selectie van de KKD. Maar we gaan er ook niet kampioen mee worden. Misschien dat we in de winterstop een aantal versterkingen kunnen aantrekken (centrale verdediger, organiserende middenvelder en een scorende aanvaller). Om te promoveren hoeven we maar vier wedstrijden te winnen: die in de nacompetitie. Maar of het nut heeft om dat te doen? Je moet namelijk je selectie dan tenminste op elf plekken versterken, want anders sta je volgend jaar waar RKC nu staat. En dat willen we niet, toch?
Brood zou gewoon eerlijk naar zijn spelers, naar ons en naar zichzelf moeten zijn: met deze spelers gaat het dit jaar niet lukken. Zorg er nu eens voor dat we een elftal krijgen dat met plezier loopt te voetballen. Af en toe een zeperd zoals tegen Den Bosch is dan helemaal niet erg. Jong Ajax werd in het begin van het seizoen ook af en toe volledig van de mat gespeeld. Maar die gasten tonen wel NOAD. En dat kun je van onze spelers niet zeggen. En dat, zou Harry zeggen, is jammer...

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 17 december 2019 om 12:24u

Dat is allemaal wel erg makkelijk gezegd.

Hun hele positie bij ons NAC is gebaseerd op het neerzetten van een stabiele middenmoter binnen 5 jaar.

Dat is gierend mislukt. Twee degradaties later is er niets meer over van de plannen, maar zitten zij nog altijd aan de knoppen van ons NAC. Sterker nog, zij breidden hun belang verder uit.

Daar klopt iets niet natuurlijk. Van Aalst, die met zijn Afrika-Business verre van transparant is en van Weelde baggeren maar wat door het voetballandschap en bakken er niks van. Deze lieden moeten gewoon weg, ons NAC is niet gebaat bij hun aanwezigheid.

VDA hoeft geen voordeel van de twijfel te krijgen, zeker niet na zo`n desastreus verlopen eerste half jaar waarin het verval onacceptabel groot werd. Zijn CV was al waardeloos, hij loog tegen de achterban over zijn bijwagen en nu zijn ook de prestaties kansloos. Dat is normaal gesproken maar goed voor 1 beslissing: wegwezen. Ook Eisenga heeft overigens nog helemaal niets laten zien.

We zitten bovendien opgescheept met een laffe RvC die in het diepst van de crisis zwijgt en zich niet laat zien. Van Baal en Haarman lijken met andere dingen bezig dan het oplossen van de chaos en het maken van een einde aan het wanpresteren. Verder is het vlaggenschip van de jeugd is ten onder gegaan ondanks 4 contractspelers en wordt er blijkbaar helemaal niet gewerkt aan het Project Nieuw Stadion.

Weerzinwekkend slecht is het allemaal.

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 17 december 2019 om 18:19u

Sjefke van As is weer beschikbaar!

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 18 december 2019 om 10:50u

Het artikeltje van vandaag bij Blanco doet de deur helemaal dicht. Alle communicatie schijnt via Ruud Brood TV te lopen. Van Aalst, van Baal, Haarman, en de vederlichtgewichten Eisenga en VDA houden zich al ruim een maand schuil. Brood springt maar eens in dit vacuum en eist versterkingen. De huidige spelersgroep zal dit niet leuk vinden, maar het is wel keihard nodig, VDA heeft namelijk keihard gefaald in de zomer, en dat moet nu dringend gerepareerd worden.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 20 december 2019 om 16:42u

Tja WW , is Hans Smulders niet gehaald omdat ie bij FC Eindhoven bewezen had het bovengemiddeld te doen met een beperkt budget....?
Als je het ergens anders goed doet betekend het dus niet automatisch dat he het bij NAC ook kan laten zien blijkt.

Wanneer gaan beleidbepalers (lees geldschieters) niet eens in de keuken kijken bij een club waar het al jaren wel goed gaat kwa continuïteit ..... , az.....?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 20 december 2019 om 16:55u

Ik had een visioen .....
NAC werd door Man City overgenomen en helemaal organisatorisch doorgelicht , ze namen ook de ‘verlepte’ praxis over ‘waar sinds de Hornbach er is toch geen mens meer komt’ om er een trainingscomplex te bouwen waar onze ‘ouwevandagen’ (waar ik straks gewoon bij hoor....) lekker kunnen meekijken met de trainingen van een trainer van een Alfred Schreuder/Arne Slot niveau , waar een technisch directeur van het niveau Robbert Eenhoorn/Toon Gerbrands tevreden diezelfde trainingen met een glimlach bekijken terwijl hun iPhone’s onophoudelijk trillen in hun broekzak van de scouts die steeds over de hele aardkloot nieuwe talenten zien en er rapport over willen uitbrengen .......

Maar morgen (Zaterdag) naar NAC-Dort ‘s ook leutig.....


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven