of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 december 2019
NAC-jeugd: Spannende week voor de Onder 19


Ook bij de jeugd komt de winterstop eraan. Alleen staan er bij deze teams meer op het spel als alleen het winterkampioenschap. Als je op de juiste plaatsen staat, speel je na de winterstop voor promotie. Sta je aan de verkeerde kant van de streep dan speel je tegen degradatie. Elk half jaar speel je dus ergens voor.

In dit item kijken we even specifiek naar de Onder 19, het team wat in de eredivisie wil blijven en zo de beste speler direct kan afleveren bij het eerste elftal. Hiermee zijn ze op de goede weg. Tot vorig jaar speelde Jethro Mashart, Marwin Reuvers, Bart Verbruggen, Jan-Paul van Hecke, Yassine Azzagari, Jordan van der Gaag, Sydney van Hooijdonk en Sabir Agougil. Sterker nog Bart Verbruggen, Yassine Azzagari en Sabir Agougil spelen nog steeds in de onder 19 maar trainen en spelen toch ook al mee met het eerste en bij Jong NAC mee.

Tuurlijk zullen niet alle talenten doorstromen naar het eerste maar vergeet niet dat die talenten ook bijdragen in de ontwikkeling van het eerste elftal. Volgens ons moet je toch 22 spelers hebben om 11 tegen 11 te spelen. Om dit hoge niveau vol te houden moeten onze jongens wel op het hoogste podium blijven spelen. Hiervoor moeten ze voor de winterstop bij de beste 8 staan in de eredivisie.

Als je naar de stand kijkt heeft NAC nog een flinke kluif in dit voor elkaar te krijgen.

 Stand onder 19

Gelukkig hebben de jongens afgelopen zaterdag goede zakengedaan. In de wedstrijd in nijmegen tegen nec hebben de jongens het heel goed gedaan. In de 18de minuut maakte Sil van Doorn, die de in de warming-up geblesseerd geraakte Boris van Schuppen verving, er 0-1 van. Hierna bleef de wedstrijd op en neer gaan. Zoals wel vaker bleef NAC goed verzorgt voetbal spelen alleen gaat het te vaak voor de goal net fout.

Gelukkig hebben we aan het begin van het seizoen Milan Vanacker en Pjotr Kestens uit belgië opgepikt. Dit doen het verrassend goed en hebben van begin af aan al de NOAD-mentaliteit in zich. Dankzij de laatste genoemde komt NAC in de 82ste minuut op een 0-2 voorsprong en kunnen de jongens de wedstrijd makkelijk uitspelen. Hiermee is weer een belangrijke tegenstander verslagen en staan ze op de ranglijst weer onder NAC. NAC staat nu elfde en moet over twee weken op de 8ste plaatst staan.
Opstelling:
Bart Verbruggen, Milan Vanacker, Rico van Nielen, Gylermo Misaine, Assim Said (59’ Sven van Est), Yassine Azzagari, Mathijs Bel, Sil van Doorn (59’ Boris van Schuppen), Sabir Agougil, Dailon Rocha Livramento (80’ Mostapha Rached (vanuit de onder 15) en Pjotr Kestens.
Doelpunten:
Sil van Doorn (0-1, 15’) en Pjotr Kestens (0-2, 82’).

Aanstaande dinsdag staat er nog een inhaalronde op het programma. Hieraan doen alleen de club mee die nog maar tien wedstrijden gespeeld hebben in plaats van elf, op zich logisch maar toch. Als we naar de programma’s kijken zijn er zoveel scenario’s mogelijk dat we maar gewoon de programma’s erbij zetten.

 Programma onder 19

Na dinsdag zal duidelijk zijn hoe reëel de kans in dat NAC bij de eerste acht eindigt. Eigenlijk heeft trainer Michael Dingsdag samen met zijn staf en team maar een taak. Allebei de wedstrijden winnen. De eerste wedstrijd is tegen PSV en die spelen we gewoon thuis in Breda. Hoe vet zou het zijn als de spelers aantreden op een volgepakt heksenwiel? Zoals altijd gaan wij ons best doen om ze naar de overwinning te helpen, doen jullie mee?


Bron : NAC, de Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: maandag 2 december 2019 om 10:38u

Zuid-Oost Spanje, regenbui,

Hahaha, niet eens een verslag van NAC-MVV meer op de site. En terecht. Mensen hebben onderhand wel genoeg van Mounir TV of de volgende lulverhalen van de zoveelste gelegenheidsaanvoerder.

B.d. was door de vertraagde vlucht veroordeeld om 076Radio in de auto op weg naar Villa B.d. te moeten luisteren. Wat is erger, kijken naar Rosheuvel en Kastaneer of Lul76Radio moeten aanhoren ? Echt mensen, wat een horror. NAC krijgt een penalty na een Schwalbe van Mounir, Dogan schiet m redelijk lucky binnen en wat roept die gast van 076Radio ? "Mashart duikt over de bal heen". Wat ? Ja. "Mashart duikt over de bal heen". Echt mensen, Bertrams en Mashart verwisselen als er een penalty voor NAC is, waar gaat dit nog over ?
Tijdens de rust komt er dan een vent aan het woord die eigenlijk ondertiteld moet worden, maar het bleek een soort reclamespot. Vervolgens komt er een blijkbaar vaste rubriek met een gast van de hypocriete parallelsite. Ene Robert wordt daar opgevoerd als expert omdat hij het woord "restverdediging" zonder fouten kan uitspreken, ten opzichte van Radio Spraakgebrek is dat al heel wat. Robert ziet NAC wel eventjes met 2 vingers in de neus uitlopen naar 3-0, dus gewoon doorgaan met Sjokkers, geen wissels nodig. Dat niveau.

Enfin, b.d. arriveerde een half uur voor tijd in het restaurant aan zee en keek daar voor het slot naar het Fox schakelprogramma. Billenknijpen tot de verlossende 2-0. Typisch ons NAC.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven