of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

25 november 2019
NAC-jeugd: Zwaar weekend.


Dit weekend is er veel gescoord maar heeft NAC helaas niet alles gewonnen. We hebben nog niet alle gegevens maar zodra deze beschikbaar zijn vullen we het artikel aan.

Onder 11 en 12
Op zaterdag speelde de onder 11 een toernooi tegen ado den haag, vitesse en vvv venlo. In dit toernooi werden ze derde, diep van binnen hadden we beter verwacht of misschien wel gehoopt. De spelers die een jaartje ouder zijn hebben een wedstrijd gespeeld tegen psv, de zoveelste. Ook deze keer werd er verloren al wordt de uitslag steeds kleine. Ditmaal was psv met 6-17 te sterk voor onze jongens.

Onder 13
Op sportpark heksenwiel kwam fc volendam langs. Vooraf was al bekend dat het een spannende wedstrijd kon gaan worden. Met maar twee punten verschil kon er een grote stap gezet worden. Helaas ging het niet zo. Onze jongens kwamen wel eerst op voorsprong maar helaas stonden ze bij de rust achter met 1-2. Nog net voor tijd wist Gabriel Sarfo voor NAC nog een puntje veilig te stellen.
Doelpunten:
Daniel Alexandrov (1-0, 12’), Rik Schilder (1-1, 15’), Mark Schilder (1-2, 25’) en Gabriel Sarfo (2-2, 70’).

Onder 14
Ook deze jongens speelde een thuiswedstrijd op sportpark heksenwiel. Dit keer was pec zwolle aan de beurt. Het ging moeizaam maar uiteindelijk hebben de jongens toch de drie punten hier kunnen houden. Hiermee doen ze weer volop mee om de hoogste plekken. Met als eventuele prijs een plekje bij sterkere ploegen na de winter.
Opstelling:
Noah Frey, Kwame Tabiri, Gijs van den Berg, Joris Hellemons, Ninho Gerardo-Felicia, Camiel Wagemakers, Djiraimo Grootfaam, Mohammad el Yafati (65’ Ismail Bachaou), Sam Vrancken (55’ Moos Berben), Sam Rienks en Ilyas Mtazi (45’ Karim Mperanti).
Doelpunten:
Thuto Mojanaga (0-1, 30’) en Camiel Wagemakers (1-1 en 2-1, 45’ en 68’).

Onder 15
Daar zit je dan om 7:00 uur in de bus om in heerenveen een wedstrijd te spelen. Ik heb mijn zaterdag weleens beter besteed maar het moet toch gebeuren. NAC kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong maar de friezen wisten binnen drie minuten alweer gelijk te maken. In de tweede helft kwam NAC weer op voorsprong maar ook deze wist heerenveen weer gelijk te maken. De eindstand is dan ook niet verder gekomen dan 2-2. Hiermee is NAC nog steeds koploper maar zijn de alphense boys wel een puntje ingelopen op ons NAC.
Opstelling:
Jim van der Weegen, Sam Bielok (62’ Sabri Azarkane), Omar Mekkaoui, Tymen van Ramshorst, Wouter Wermenbol, Jaydino Jacobus, Mostapha Rached, Jevon Simons (76’ Finn Schoeters), Ezechiel Banzuzi, Yannick Thiese (51’ Cherrion Valerius) en Kay Jansen (51’ Deante van der Kust).
Doelpunten:
Mostapha Rached (0-1, 13’), Jimte Scholten (1-1, 16’), Ezechiel Banzuzi (1-2, 68’) en Finn van den Berg (2-2, 78’).

Onder 17
Voor deze jongens ook een uitwedstrijd maar dan het verre zuiden van het land. Hier stond roda jc te wachten om een wedstrijdje te spelen. Dit is NAC heel goed bevallen, na 14 minuten stond NAV al met 0-1 voor. Helaas wisten ze er voor rust geen meer te maken Echter hebben ze na de rust nog drie keer gescoord. Hiermee staat ze nu op een derde plaats en hebben ze twee punten meer als de wijze uit het oosten. Met die derde plaats maken ze goede kans om bij de promotiepoule te zitten.
Opstelling:
Dave Lameir, Luc Marijnissen, Bram Hesselberth, Achilles Joannes, Stef de Wijs, Awale Ismali Mahamed, Tika de Jonge, Jayden Mendes Delgado, Rowan Besselink, Aïmane Jaddi en Dion Jochems. De wissels zijn helaas nog onbekend.

Onder 19
Op sportpark heksenwiel kwam nummer elf feyenoord langs om een wedstrijdje te spelen. De jongens ging heel voortvarend van start. Al binnen 13 minuten stond de 1-0 op het scorebord door Pjotr Kestens. NAC bleef doorgaan met druk zetten op de verdediging van feyenoord en kwam er diverse malen goed uit. Helaas konden ze de gelijkmaker voor rust niet voorkomen. Een eenvoudig gegeven strafschop waar Bart Verbruggen nog wel aanzat maar dat mocht niet baten. In de tweede helft ging de hoofdrol naar eigenlijk meer een persoon op het veld, de scheidsrechter. Het is heel makkelijk om hem de schuld te geven maar van 75% van de beslissingen snapte ik, de trainers en de spelers helemaal niks.

Dit wekte veel frustratie op aan beide kanten, waardoor de scheidsrechter nog gekker ging doen. Zelf de aanwijzingen van de grensrechters volgde hij niet op. Ondanks dat kreeg feyenoord nog wel een rode kaart. Feyenoord mocht vervolgens een vrije trap nemen terwijl de speler die rood had nog in het veld stond. Hier kwam hij na het nemen van de vrije trap ook achter, Kon weer alles opnieuw. Hierdoor heeft NAC zaterdag eigenlijk twee keer verloren, zowel van de scheids als van feyenoord. Hierdoor is de kans om de kampioenspoule te halen kleiner geworden maar nog altijd haalbaar. We zullen het zien.
Opstelling:
Bart Verbruggen, Assim Said, Gylermo Misaine, Rico van Nielen, Mathijs Bel, Sabir Agougil, Dailon Rocha Livramento (84’ Sil van Doorn), Boris van Schuppen (89’ Martijn Brandt), Pjotr Kestens (76’ Beslan Sagov), Yassin Azzagari (73’ Jim Verburgt) en Milan Vanacker.
Doelpunten:
Pjotr Kestens (1-0, 13’), Naoufal Bannis (strafschop, 1-1, 39’) en Denzel Hall (2-1, 57’).
Bijzonderheden:
In de 59ste minuut kreeg Marouan Azarkan zijn tweede gele dus een rode kaart.


Bron : NAC, de Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 26 november 2019 om 10:18u

Na de beschamende nederlaag tegen de Junioren van Ajax was het voor veel echte NACmensen ook een zwaar weekend. Op de parallelsite waar lieden roepen dat je Jong Ajax altijd beter op vrijdag kunt treffen en waar gemarchandeerd, gelogen en bedrogen wordt, gaat de sfeerverziekende meute gewoon door. Want het lek is natuurlijk boven na gisteravond.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hertog-076

Geplaatst: dinsdag 26 november 2019 om 13:40u

Siemen Mulder intussen al zo ver gedegradeerd, dat hij wedstrijden van de O19 moet gaan fluiten, zo te zien?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven