of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 november 2019
Glansloos verloren


Met een trainer die de opstelling met bingoballem maakt wint NAC dit soort potjes gewoon niet. Kansloos naar de achtste plaats. En maandag mogen we weer!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


22-nov-2019 NAC-JAJ (1-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

sjorro

Geplaatst: vrijdag 22 november 2019 om 23:18u

Iedereen lijkt de weg kwijt te zijn, en niet in de laatste plaats onze trainert....met nog 10 minuten te gaan, 1-1 stand en dan van Anholt erin brengen is raar. En kap nou eens met Verschuren in de laatste linie te zetten, heeft ie niets te zoeken.

BATI

Geplaatst: zaterdag 23 november 2019 om 7:57u

We staan gewoon op de juiste plek gezien de kwaliteit die deze selectie heeft. Ajax was op alle fronten beter. Heb het ook liever anders maar dit is nu eenmaal de realiteit. Waar Verschueren ook staat.

In al die wedstrijden die je in het begin won was de tegenstander vaak ook gelijkwaardig of voetballend beter.

En ik gun Sydney alles en vind het leuk dat een speler uit de jeugd en regio doorbreekt maar je speelt gewoon met 10 man al wedstrijden achter elkaar. Geef nu Stokkers maar eens 5 wedstrijden achter elkaar een kans.

Swieber

Geplaatst: zaterdag 23 november 2019 om 8:12u

Wat mij vooral opviel is dat het leek of er geen plan was.
Moest vooral van slalommende Boussaid (wie ik overigens geen enkele eindpass of opbouwende pass goed heb zien spelen) en Illic (wat daar nog van te zeggen, het woord aandoenlijk is het eerste wat in me opkomt).

Ben nooit een voorstander van coach wisselen, maar begin me nu toch wel beetje te storen aan opstellingen en wissels. Natuurlijk, wij zien de heren niet elke dag voetballen en daarom kunnen we er geen mening over hebben etc etc. Maar toch.
Als je vindt dat van Aanholt niet goed genoeg en daardoor Verschueren rechts zet, en vervolgens van Aanholt inbrengen om....wat exact nog te doen? Boussaid speelde een zeer matige wedstrijd (leek allemaal heel frivool maar rendement was nihil) en had er begin 2e helft gewoon uit gemoeten. Het combineren leverde toen al niets meer op en de paar “lichtpuntjes” kwamen voornamelijk uit opportunistisch voetbal (een voor alle kleinigheden fluitende scheids hielp hier overigens niet bij).
Persoonlijk had ik dan van Aanholt op rechts gezet, Verschueren als slot op de deur en zonder echt middenveld gaan spelen. Puur ballen naar voren pompen en hopen op een misser in de ajax verdediging of een NAC speler die de bal toevallig goed raakt. Combinerend lukte het toch niet omdat de passing niet snel en precies genoeg was (verdomd weinig persoonlijke duels gewonnen ook tegen fysiek sterk spelende amsterdammers).
Of het nu aan de spelers lag (geen opdrachten uitvoeren) of aan de coach, ik zie al een paar wedstrijden voetbal dat gebaseerd is op solo’s. Niet op een plan.

Afijn, stuurlui en de wal. Wat duidelijk is dat we volgend jaar de vrijdagavonden ook vrij kunnen houden.

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 23 november 2019 om 10:34u

Huisalp, harde windstoten, 4 graden, restsneeuw,

Ja brave mensen, we zitten in een financiele, sportieve en online crisis. Het is 1 grote puinhoop. Financieel zitten we volledig klem, TV & sponsorgelden zijn teruggelopen, de aandeelhouders blijven volharden in het aanstellen van onbekwaam en duur personeel, de fouten van Smulders en Goetzee (denk aan Vloet) slaan dit seizoen gaten in de boeken en als klap op de vuurpijl eisen de bezitters nog altijd een volkomen onrealistisch bedrag voor hun aandelen. De opgeschreven waardering van die aandelen is kunstmatig, niet transparant en op geen enkele wijze te rechtvaardigen. Hier ligt de sleutel naar een betere toekomst, maar helaas doen zij er alles aan die zo ver mogelijk weg te begraven. Ons NAC is slachtoffer van een cynisch spelletje koehandel door de kleine Rotterdamse Dalton en zijn entourage.

De sportieve crisis is het gevolg van het financiele wanbeleid. Wie het spelersbudget halveert en beschouwt als sluitpost op de begroting heeft niet het beste met ons NAC voor. De selectie is totaal niet in balans, bovendien zijn er weer de oude fouten gemaakt van het halen van gasten die de intensiteit van het betaalde voetbal niet aankunnen. Dan raken ze oververmoeid of geblesseerd. Alle ogen zijn nu gericht op commissaris Mark Haarman. Wat vindt hij van de lulverhalen van de Belg met bijwagen ? Was hij onder de indruk van de fabeltjes uit Bobbejaanland ? Was hij overtuigd van de klasse van het manneke pis onder de TD`s ? Hoe kan dit allemaal ? Waarom horen we niets, is er geen enkel leiderschap, geen plan ? We hebben alleen Ruud Brood en zijn knecht. En daar gaat het nu week-in, week-uit de verkeerde kant op. Wie stopt de waanzin van binnenuit ?

Dan de online crisis. Op de parallelsite is de situatie zelfs gespannen en agressief. Daar waar allerlei webmastertjes met grote egootjes en lange tenen alles doen om het klassiek-bourgondisch-tegendraadse geluid te bannen. Aan NAC DNA hebben de createurs van Mounir TV een gruwelijke hekel. Een haatdragend hipstertje, een hondsbrutale gingerhead, allen zingen zij de gospel van het nieuwe geloof van het evenementenpubliek: avondje NAC 2.0 met supportertjes die het verschil niet kennen tussen van Anholt en van Aanholt.

Ons NAC duikt op in het rood bij Roda en zij zwijgen. Een Uniekaasverkopertje van de Clubraad neemt zitting in de RvC en zij vinden kritiek daarop ongepast. Diezelfde Clubraad die jarenlang niet 1 kritisch woord opnam in de notulen over de lieden die ons NAC de afgrond in dreven. De bangevers, de klungelaars met hun Cloudflare tooltje vol met bugs zijn diep geraakt door de kritiek op hun gedrag, schenden afspraken en laten vriendjes van de site anoniem schelden op NACmensen. Zogenaamd om de sfeer te bewaken. Hypocrieter is niet mogelijk.

Het hart voor NAC initiatief dat de deur werd gewezen door de eigenaren was een laatste signaal van hoop op een betere tijd. Maar die hoop vervloog toen zij alles op alles zetten om aan de macht te blijven en die zelfs uit te breiden. De lafaards van de Stichting NOAD hielpen daarbij.

De hele boel moet op de schop, te beginnen bij het verdwijnen van de bezitters. Niemand pruimt ze nog.

Swieber

Geplaatst: zaterdag 23 november 2019 om 11:11u

Op basis van correcte opmerking Hbd, in mijn betoog is v Aanholt = v Anholt (overigens Aanholt in autocorrectie).

tonnekebreda

Geplaatst: zaterdag 23 november 2019 om 13:14u

We gaan weer terug naar die ellendig slechte wedstrijden van vorig seizoen en dat in de keukenkelder......het verval is wederom groot en iedereen is de weg kwijt. Zelfs Brood weet niet meer waar hij mee bezig is, Verschueren weer op rechtsachter (moet echt op t middenveld!) en als toppunt van de avond de wissel 5 minuten voor tijd van Van Anholt voor Allouchi terwijl je een doelpunt moet maken om de wedstrijd alsnog te winnen......maar nee dat schijnt niet echt belangrijk te zijn want we blijven lekker balletje breed, terug, breed, terug, keepertje, en ga zo maar door......er is maar 1 woord voor......DRAMA!!

Mieshoop

Geplaatst: zaterdag 23 november 2019 om 18:31u

Haalt Brood de kerst?

harry b.d.

Geplaatst: zondag 24 november 2019 om 10:14u

Ruud Brood haalt zeker de Kerst als trainer van ons NAC. Bd vertikt het mee te gaan met de op een parallelsite opgestarte anti-Brood campagne.

We hebben alleen Ruud Brood. Je kunt je vraagtekens stellen bij zijn assistent, en verl spelers doen dat ook, maar Brood moet blijven. Wel moet je kijken naar het functioneren van de Friese volkszanger en de Belg. Zeven maanden moesten we wachten op de komst van deze pseudo zwaargewichten en ze hebben er niets van gebakken.

shady85

Geplaatst: zondag 24 november 2019 om 17:39u

Je ziet duidelijk in de loop der jaren dat het publiek steeds meer passief wordt.
Het ligt niet alleen aan de slechte resultaten want heb genoeg wedstrijden gezien die kansloos werden verloren maar het dak eraf ging.
Mensen worden gewoon steeds luier en willen vermaakt worden in deze maakbare samenleving.
Ik heb er ook geen zin meer in als het zo`n dooie boel is.
Zeker als ik samen met m`n maat wel vol gas wil inzetten met onze stembanden maar vervolgens van alle kanten worden aangekeken of ik een debiel ben......
Blijkbaar is dit het nieuwe NAC.......

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 24 november 2019 om 21:32u

Tja, ik heb het al eerder aangegeven dat de selectie niet toereikend is om mee te doen om de directe promotieplaatsen. Ik snap ook niet waarom mensen vinden dat we daar echt serieus kans op maken. Met deze selectie heb je hoe dan ook niets te zoeken in de eredivisie.
Ik geloof ook niet dat onze TD iets te verwijten valt. Hij moest eerst een mand vol met rotte appelen zien te lozen. Vervolgens een nagenoeg compleet nieuwe selectie moeten samenstellen. Hij koos daarbij een duidelijke lijn: jonge spelers die kunnen doorgroeien en die te zijner tijd een toegevoegde waarde kunnen hebben. Geen speulers met een deukje dus. Ook geen uitgerangeerde spelers die de sfeer komen verzieken met hun sterallures. Hij had ook de moeilijkheid dat niet iedereen zo maar bij NAC wilde komen voetballen. Hij had een heel andere vijver waaruit hij moest vissen. Met MCI zijn eindelijk eens goede afspraken gemaakt.
Brood moest er vervolgens een team van maken. Behalve in de thuiswedstrijd tegen Helmond heb ik NAC geen enkele keer overtuigend zien voetballen. In het begin hadden we regelmatig het geluk aan onze zijde, maar tegenwoordig valt het kwartje vaker de andere kant uit. Moet daarom Brood eruit? Zou een andere trainer het beter doen met dit materiaal? En zo ja, wie moet dat dan zijn?
De Lampjes wonnen vanmiddag voor het eerst sinds begin oktober. Er was geen sprake van eventueel ontslag van Van Bommel. NAC won in dezelfde periode van Emmen in de beker en overtuigend tegen Club Brugge. Klaarblijkelijk kunnen onze jongens nog niet echt met druk omgaan. Tegen Emmen calculeer je een nederlaag in, niemand had vreemd gekeken als we met 4-0 op de ballen hadden gekregen van Club Brugge. Voor mij is er nog geen crisis.
In de winterstop een centrale verdediger erbij en iemand op het middenveld om de lijnen uit te zetten. Kijken of we Affelay kunnen huren van de Lampjes?
Het is en blijft een tussenjaar. Je moet nu blijven bouwen aan een hechte selectie. Ik heb geen zin om weer met veel geluk in de nacompetitie te promoveren en dan weer met paniekaankopen je selectie te moeten versterken.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 25 november 2019 om 9:10u

Tussenjaar. Overbruggen. Nog niet klaar voor het grote werk. Aan Team bouwen.

Gadverdamme mensen. We dolen rond in de krochten van het betaalde voetbal, 6 jaar nadat de achterban een stabiele middenmoter was toegezegd door de huidige eigenaren die op die Basis mochten bij-investeren en de meerderheid pakken.

Zes jaar later is alles anders: de club ligt op alle fronten achter, geen nieuw stadion project, een jeugdopleiding die geen progressie boekt en een eerste elftal dat de ene vernedering na de andere oploopt.

Van Aalst, van Weelde en Burema moeten zo spoedig mogelijk hun aandelen inleveren en vertrekken voordat ook de hondstrouwe achterban er de brui aan geeft en niet meer komt opdagen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hertog-076

Geplaatst: zaterdag 23 november 2019 om 17:06u

Ondanks de nederlaag vond ik NAC beter dan in de voorgaande wedstrijden.

Des te teleurstellender vond ik het NAC publiek zelf. Beetje zielloos toekijkend, geen initiatef tonend. Once famous for helping the ploeg over het dode punt. Maar gaf in die moelijke slotfase ook niet thuis. Oh ja, nog wel de moeite kunnen nemen om twee vingers in de mond te nemen voor een fluitconcertje. Applaus voor jezelf. Blijf voortaan thuis joh. Allemaal leuk en aardig, dik 18.000 toeschouwers, maar het helpt ons geen ene flikker verder.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven