of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 november 2019
NAC-jeugd: Topper voor de onder 19


Onder 11
Dit weekend staat er een toernooi op het programma. Op sportpark de aftrap spelen ze tegen ado den haag, vitesse en vvv venlo. Eens kijken hoe die mix uitpakt qua scores.

Onder 12
Deze jongens spelen wederom een wedstrijd tegen psv. NAC lijkt hier wel een abonnement op te hebben. Hopelijk kunne de jongens de score beperkt houden. Kijken kan trouwens op sportpark heksenwiel om 10:00 uur.

Onder 13
Dit kan voor NAC nog wel eens een hele belangrijke wedstrijd worden. Op sportpark heksenwiel komt fc volendam op bezoek die de derde plaats bezet. NAC heeft twee punten minder en staat daarmee op een vijfde plaats. Als er gewonnen wordt is er weer aansluiting met de top en is er kans op een promotie.

Onder 14
De wedstrijd van afgelopen dinsdag werd met 1-0 gewonnen van de graafschap. Die overwinning was ook hard nodig. Hiermee staat NAC op de vierde plaats en heeft het weer zicht op promotie. Tegenstander pec zwolle staat met zes punten minder op een zevende plaats. Volop kansen dus om weer punten te pakken, dit moet om 12:15 uur gaan gebeuren op sportpark heksenwiel.

Onder 15
Er staat weer een lange busreis op het programma. Dit keer naar sportpark skoatterwâld om tegen heerenveen te spelen. Met andere woorden de nummer één, NAC, tegen de nummer twee, heerenveen. NAC heeft vier punten mee dus bij een overwinning heb je voor jezelf een buffer opgebouwd dat je nog een foutje in het slot van de competitie kan veroorloven. Ook deze jongens spelen gewoon voor een promotie. Belangrijke wedstrijd dus die om 11:00 uur begint, ze moeten dus al om 7:00 uur vertrekken met de bus om op tijd aan te komen. Kan dit nou niet iets vriendelijker?

Onder 17
Ook hier staat een lange busreis op het programma. Dit keer niet naar het noorden maar naar het zuiden van het land. Op sportpark seghemanstraat staat de wedstrijd tegen roda jc op het programma. Met een derde plaats en vijftien punten staat NAC er goed voor, roda daarentegen iets minder. Met vier punten staan die op een twaalfde plaats. De eerste vier gaan spelen voor promotie zou mooi zijn als NAC nog een plaatsje weet te stijgen.

Onder 19
Voor veel jeugdspelers staat er dit weekend een belangrijke wedstrijd op het programma. Ook een wedstrijd waar velen op weken naar uitkijken. Op sportpark heksenwiel wordt om 14:45 uur afgetrapt tegen feyenoord. Die zijn dit seizoen niet zo sterk begonnen als vorig jaar, een vijfde plaats en twee punten minder als NAC. Voor NAC dus zaak om hier punten te pakken die zo nodig zijn om bij de beste 8 te komen zodat je naar de kampioenspoule gaat. Als feyenoord een keer te kloppen is, is het nu wel. Kom dus zaterdag lekker kijken en aanmoedigen.


Bron : NAC, de Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven