homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 november 2019
NAC houdt huis tegen reserves aa gent


In een besloten duel voor supporters én pers heeft NAC de nummer 2 van de Eerste Klasse, aa gent, met 4-0 terug naar Bels gestuurd. Niet onbelangrijke kanttekening daarbij is dat gent met een B-elftal aantrad.

Zonder de Ilic-broeders (op interland met Jong Servië), Javier Noblejas (terugslagje kuitblessure), Sidney van Hooijdonk, Andrija Filipovic en Yassine Azzagari (redenen onbekend) begon NAC aan deze interlandintermezzo-friendly. Wel had Brood ruimte in geruimd voor de jongelingen Wout Neelen, Gylermo Mislaine en Milan Vanacker.

Over het duel is niet veel bekend verder. Als gezegd was er dus ook geen pers aanwezig, omdat Brood dit treffen wilde gebruiken om 'nieuwe tactische varianten' uit te proberen die hij vrijdag 22 november bij de competitiehervatting tegen jong ajax mogelijk wil gaan uitvoeren.

Wat we wel weten is dat Othmane Boussaïd net voor rust de score opende en dat hij zelf even later ook nog de beslissende assist gaf op El Allouchi die NAC op 2-0 zette. Huseyn Dogan en Boris Kudimbana zorgden in de tweede helft voor de verdienstelijke 4-0 eindstand. Nog een opvallend wetenswaardigheidje is de gemiste strafschop van Thimothy Derijck, die zijn inzet gekeerd zag worden door niet Nick Olij, maar Chiel Kramer. De reservedoelman kreeg in de tweede helft zijn kans zich te laten zien en pakte deze met beide handen aan.

Opstelling NAC: Olij, Verschueren (C), Rösler, Riera, Mashart; Van Anholt, El Allouchi, Van der Gaag; Dogan, Stokkers, Boussaïd.
Invallers: Kramer; Schouten, Van Hecke, Mislaine; Neelen, Vanacker, Bohui, Kudimbana.

Update bn/destem heeft klaarblijkelijk met een notitieblok bij de hekken staan gluren, want zij melden dat 'Ruud Brood lijkt voort te borduren op de speelwijze waarmee NAC onderuit ging in Almere City. Dus met Arno Verschueren als rechtsback, Pele van Anholt op het middenveld en een concept met drie aanvallers zonder specifieke buitenspelers.' Die aanvallers achter reservespits Finn Stokkers waren vlnr Boussaïd, El Allouchi en Huseyin Dogan.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31

Relaties

Othmane Boussaid
Mounir El Allouchi
Huseyin Dogan
Boris Kudimbana
Timothy Derijck
Chiel Kramer


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bertus Baklip

Geplaatst: donderdag 14 november 2019 om 8:34u

Zelden zo`n oninteressant nieuwsbericht gelezen.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 14 november 2019 om 8:51u

Geen groot nieuws. Wat wel nieuws was: de tweet van twitterkoning Justin Goetzee die meldde dat hij gaat NLP-en. Als goed gebruik onder de NAC Managers word je na een aantal maanden knettergek en zit je tegen een burn-out aan. Goetzee gaat Mommers achterna. Zoals al eerder onthuld willen/kunnen/mogen voor deze aandeelhouders alleen nog psychopaten en deperado`s werken.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven