homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 oktober 2019
Goudhaantje doet alles voor zijn opa


Afgelopen vrijdag scoorde 'ie alweer de winnende. Verslaggever Ronald Sträter van Omroep Brabant bezocht met Sydney van Hooydonk het graf van z'n opa. Een mooi portret van een man met een missie. Kijken dus:


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: maandag 7 oktober 2019 om 11:13u

Het begin is gemaakt. Hij heeft Sjokkers inmiddels ver overvleugeld en achter zich gelaten. Maar speelt voor nog niet eens de helft bij ons NAC. Dit moet natuurlijk snel veranderen, je kunt niet iemand die bijna wekelijks MVP is met het allerlaagste contractje laten doorploeteren.

Sydney heeft wat Stokkers niet heeft: namelijk een specialiteit. Sydney heeft er overigens 2, naast het geplaatste harde schot ook de vrije trap. Sjokkers heeft niks. Ja hij zet zich iets harder in de duels en raakt dan de bal kwijt. Als je de ontwikkeling van beide spitsen ziet dan vraag je je af wat VDA heeft bezield om die Stokkers en Kudimbana te halen. Echt te gek voor woorden. Spitsen zonder specialiteit en zonder de mogelijkheid voor anderen om aan te sluiten.

De verbeterpunten voor Sydney zijn: draaicirkel verkorten na de kaats met de rug naar de Goal, kopduels winnen en hoge bal afschermen. Verder moet iemand El Allouchi eens aanspreken op zijn Corners, die zijn stuk voor stuk op zakhoogte en leveren niks op.

Rattata

Geplaatst: maandag 7 oktober 2019 om 18:45u

Ik vind het jammer dat Stokkers door veel supporters zo wordt weggezet. Hij laat zien dat hij uitstekend zijn best doet en komt over als een vriendelijke jongen die bepalend zou kunnen zijn in de sfeer van het team.

Hij mist geen kwaliteit, hij mist vertrouwen. En die gaat niet terugkomen als wij hem `Sjokkers` noemen of uitfluiten. Dat verdient hij ook niet, want hij werkt gewoon hard.

We weten allemaal hoe belangrijk het vertrouwen voor een spits is. Als hij er weer in komt krijgt hij van mij gewoon een applaus. Ik denk dat hij daar eerder beter van gaat spelen dan dat er een negatieve sfeer om hem heen hangt.

Mieshoop

Geplaatst: maandag 7 oktober 2019 om 19:20u

Spelers afschrijven in dit stadium is vroeg, maar dat Stokkers er even naast staat is niet meer dan logisch.

Typisch dat NAC hem dan weer met alle glorie presenteerde. Alleen daarom al niet doen dus.

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2019 om 12:10u

Stokkers stond al bekend als "supersub" en mocht transfervrij vertrekken. Ik denk niet dat dat het beste uitgangspunt is om als spits voor de basis te worden gezien en dat hij ten onrechte als zodanig wordt beschouwd. Daarbij heeft hij de pech dat Junior het gewoonweg momenteel heel goed doet. Desondanks: ik denk dat Stokkers best van waarde kan zijn voor NAC. Al is het als supersub voor Junior.

Caz

Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2019 om 17:16u

Sjokkers is een aardige vent, maar laat op dit moment niks zien. Echt niks. `t zegt wat mij betreft een hoop als Sydney van Hooijdonk je de basis 11 houdt. Heb overigens niet het idee dat hij wordt uitgefloten door delen van het publiek.

Caz

Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2019 om 17:17u

*uit


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven