homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

2 oktober 2019
Perschef weg, controller terug


Twee opmerkelijke personele wijzigingen op het kantoor bij onze liefde.

Perschef Beau Lemmens vertrekt per direct naar het Mediapark, ze mag bij de televisie gaan werken of zoiets. Lemmens mocht vanaf begin dit seizoen het baantje van Jasper 'JumboVisma' Saeys invullen, en werd daarin ondersteund door Matthias van Wettum. Laatstgenoemde zal voorlopig de honneurs waarnemen.

Een andere kantoortransfer is de financieel manager. Edgar Mol vertrok vorig jaar januari met de noorderzon, enkele dagen voordat NAC bekend maakte dat het financieel dusdanig goed ging dat we in de hoogste categorie van FRS zaten. Mol vertrok onaangekondigd zonder iets anders te hebben, wat menigeen de wenkbrouwen deed fronsen. Waarom zou immers de controller wegvluchten daags voordat er goed financieel nieuws wordt gebracht. Staat hij er niet achter of zoeken we te ver?

Des te opmerkelijker dat Mol na zijn tijd bij NAC bij de spijkerbroekenboer annex grootaandeelhouder van onze club heeft gewerkt. Die op zijn beurt nu zijn mannetje weer bij NAC parkeert.

Bijzondere move, laten we het daar bij laten. Succes heer en dame met de nieuwe arbeidsplaats.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

BarleDuc

Geplaatst: woensdag 2 oktober 2019 om 17:34u

Oke, pers chef weg, is dit `in goed overleg` besloten? Opzegtermijn en zo... Als dit een beetje goed gepland was dan was er al een vervanger, of in ieder geval een ondersteunende kracht aan Matthias van Wettum. Hier mag je wellicht ook de vraag stellen, was hier meer aan de hand?

En goed om op te blijven letten bij de gang van zaken bij de `nieuwe` controller. Bij wie staat deze meneer daadwerkelijk op de loonlijst?

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 3 oktober 2019 om 12:00u

Dit roept uiteraard alleen maar meer vragen op. Maar antwoorden kunnen we van hen vergeten, aan transparantie hebben zij al jaren een grafhekel.

Mieshoop

Geplaatst: donderdag 3 oktober 2019 om 19:42u

De antwoorden komen wel, maar altijd achteraf.
Ooit lag er een intern document over de governance binnen de club. Dat zal nu vast onder een wiebelende tafelpoot terecht zijn gekomen. Tijd dat iemand dat er weer onderuit vist.

Rattata

Geplaatst: donderdag 3 oktober 2019 om 21:01u

Edgar Mol. Twee jaar geleden heb ik een college van hem gehad toen hij nog bij NAC werkte. Vóór het dramatische seizoen.
Hierin vertelde hij dat hij mede verantwoordelijk was voor de budgetten (waaronder spelersbudget) en hij ook de salarissen van de spelers goedkeurde voordat het contract ondertekend zou worden.

Hoe kan het zo zijn dat deze man opnieuw aangenomen wordt? Na alle heisa rondom vriendjes Kali en Vermeer? Die twee kregen echt veel te veel geld voor wat ze waard waren. Uiteraard hoofdzakelijk de schuld van Smulders maar deze man had ook zeker een enorm bord voor zijn kop.

Ja, hij heeft met Justin NAC in financieel opzicht zeker vooruit geholpen. Hiervoor verdient hij zeker een pluim in zijn reet. Toch heb ik mijn bedenkingen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Parel voor de zwijnen

Geplaatst: woensdag 2 oktober 2019om 20:52u

Beautje kunnen we missen. Al denken ze daar op de bank misschien anders over

Dat de wegrenner Mol terugkeert in de hoedanigheid van loonslaaf van Burema is even bijzonder als gevaarlijk. Van Aalst heeft een NAC-burnout, Burema neemt het over en zet zijn pionnekes op de cruciale posities. Dan weet het meisje van de centjes in de RvC ook gelijk waar ze aan toe is


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven