homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

17 september 2019
Winst op jong az! [wedstrijdverslag + samenvatting]


Dankzij twee doelpunten van Sydney van Hooijdonk wint NAC met 1-2.

Wedstrijdverslag door gastreporter Luuk:

NAC wint dankzij supersub Van Hooijdonk van Jong AZ

Na het teleurstellende gelijkspel van afgelopen vrijdag tegen Jong FC Utrecht had NAC snel de kans om zich te herpakken op de teleurstelling. Omdat er in de afgelopen interlandperiode door NAC niet werd gespeeld, haalde NAC zijn wedstrijd tegen Jong AZ op maandag in. Vanwege de grote hoeveelheid supporters die meereisden werd de wedstrijd niet op Sportpark de Kalverhoek gespeeld, maar in Almere. NAC trad aan met dezelfde 11 als tegen Jong FC Utrecht.

NAC startte aardig en kreeg gelijk wat kansjes om de score te openen. Eerst was het Luka Ilic die zijn man passeerde en uit een moeilijke hoek via de verdediger de paal raakte, daarna schoot Stokkers voorlangs. Daarna nam Jong AZ even de regie over en kreeg het ook wat kansjes. Aboukhlal schoot net naast en Druijf kopte op de paal, maar in de rebound schoot Reijnders raak via Olij. Nog voor rust kreeg El Allouchi nog een goede kans om gelijk te maken, maar zijn schot spatte uiteen op de lat. En zo ging NAC rusten met een 1-0 achterstand.

De tweede helft startte NAC met een wissel. Van Anholt was in de kleedkamer achtergebleven en Schouten kwam er voor hem in. Jong AZ kreeg de eerste kans, maar gelukkig schoot Correia voorlangs. Daarna kwam NAC nauwelijks meer in de problemen, alleen door Riera die bijna de bal in eigen goal gleed. NAC ging steeds meer drukken en Verschueren zijn schot uit een corner die werd weggewerkt werd van de lijn gehaald. Vervolgens wisten Filipovic (ingevallen voor Boussaid) de lat en El Allouchi (ditmaal de paal) te raken. In de 71e minuut werd het 1-1. El Allouchi gaf de bal voor en Van Hooijdonk (ingevallen voor Riera) kopte hem met het achterhoofd over keeper De Boer heen. NAC wilde meer en bleef drukken en dat had uiteindelijk effect. In de 82e minuut verschalkte Van Hooijdonk met een schot binnenkant voet de keeper van Jong AZ in de korte hoek. Direct vanaf de aftrap probeerde Gudmundsson Olij te verrassen, maar die was bij de les en tikte de bal over. Luka Ilic kon er in de blessuretijd nog 1-3 van maken, maar raakte het zijnet. Even later floot scheidsrechter Dieperink voor het einde en wint NAC weer eens na twee minder verlopen wedstrijden. Best knap aangezien Jong AZ speelde met enkele spelers van het 1e elftal, waaronder Sugawara, Hatzidiakos, Gudmundsson, Aboukhlal en Druijf. NAC staat nu 2e met 1 punt achter De Graafschap, die in blessuretijd gelijkspeelde tegen NEC. Vrijdag mogen we weer in eigen stadion aantreden als Excelsior op bezoek komt. De Graafschap speelde gelijk tegen n.e.c. en staan door dat puntverlies nog maar één puntje boven NAC. Excelsior staat nog maar één plekje onder NAC. Dat wordt een belangrijk wedstrijdje.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


16-sep-2019 JAZ-NAC (1-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Swieber

Geplaatst: dinsdag 17 september 2019 om 17:01u

Mijn dank is groot DonLeon voor de live stream.
Had ik toch nog beetje beeld hier in Dld.
Wel nog een beetje oefenen op de focus, lag mogelijk aan de gele sapjes

Anyway, blij met de overwinning. Wat doelgerichter afwerken is geen overbodige luxe hebben we de afgelopen wedstrijden gezien.

Vrijdag weer een echte test.

Rattata

Geplaatst: woensdag 18 september 2019 om 21:34u

Helaas heb ik de livestream gemist, anders had ik zeker gekeken. Daarom ook geen idee over de wedstrijd.
iidg blij met de drie puntjes en op naar een zwaardere kluif a.s. vrijdag.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven