homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 september 2019
Blamage tegen jong utrecht


Nou, dat was weer een potje. Tegen tien man van jong fc utrecht wist een rommelig NAC niet tot scoren te komen. Drie dezelfde spitsen, een aangever die geen ballen afgeeft, een tegenvallende linksback, een trainer die na de rode kaart niet direct wisselt maar utrecht eerst de organisatie laat herstellen.

Tja, dan loopt een elftal wel eens tegen een zeperd aan...


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


13-sep-2019 NAC-JUT (0-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

BarleDuc

Geplaatst: zaterdag 14 september 2019 om 13:07u

Toen ze met 10 man kwamen te staan, gaf ik het helemaal op. Daar was niet meer om doorheen te komen voor dit NAC. Dit was niet best, en stemt me allerminst hoopvol voor maandag..

Rogo

Geplaatst: zaterdag 14 september 2019 om 14:18u

aatst: zaterdag 14 september 2019 om 14:17u

We zijn helaas zelf ook een Jong-elftal. Veel te weinig ervaring, geen leider in het veld die voorop gaat in de strijd. Seuntjens wilde op z`n blote knieën naar NAC, maar was zogenaamd te oud. En maakt nu De Graafschap kampioen. Om te janken...

Bertus Baklip

Geplaatst: zaterdag 14 september 2019 om 15:10u

Hoezo blamage?
Niemand wint er in Breda toch? We zijn nog ongeslagen in eigen huis, nog wel. Dit gaat helemaal fout. Van den Abbeelen heeft alleen maar brandhout in huis gehaald. 2 spitsen die niks kunnen en die beide slechter zijn dan nota bene Van Hooijdonk. Geen buitenspelers, geen ervaring, Schouten die geen rechtsback mag spelen ipv minkukel Van Anholt. Lichtgewicht Boussaid waar je Seuntjens had kunnen hebben staan. Zelfs een Allouchi lijkt 1 van de betere in dit hopeloze elftal. Waar komt die Spanjaard Riera vandaan? Kan er geen klote van. We hebben een Smulders 2.0 binnengehaald met Abbeelen, megalomaan, naief en koppig. Nu alvast weer bedankt voor een kutseizoen!

Fadango

Geplaatst: zondag 15 september 2019 om 13:43u

Precies wat mijn voorganger vertelde, ook ik ben mij kapot geschrokken en zag dezelfde patronen waarmee wij gedegradeerd zijn.
Stokkers deed het bij Fortuna redelijk tot goed maar ik heb nog steeds niets gezien van hem.
Het zoeken van een echte NAC-spits zoals wij gehad hebben in het verleden kunnen we niet krijgen.
Buitenspelers dito.
Ik hou mijn hart vast gelet het feit dat er zeker 5 ploegen beter voetballen buiten de kampioenskandidaat nummer één De Graafschap.
Wat is er met Vloet gebeurd...….heeft tie het Licht gezien?

Swieber

Geplaatst: maandag 16 september 2019 om 7:09u

Eens met Rogo. Missen leiders, Seuntjens had er een kunnen zijn. Maar nee, die paste niet in het profiel. Ondertussen krijg ik bij Stokkers inmiddels een beetje het “Simons” gevoel. Hoop dat hij er nog door komt maar was nagenoeg onzichtbaar vrijdag en de paar keer dat hij in het stuk voor kwam zag het er zwak uit.
Ook verdedigend leek het fragiel. Als er echt druk op de verdediging werd gezet dan was het continu bal inleveren.

Nog genoeg werk aan de winkel maar ik moet zeggen dat de laatste twee wedstrijden nog niet de indruk wekken dat ik naar een kampioenskandidaat zat te kijken........

rimaris

Geplaatst: maandag 16 september 2019 om 7:44u

gelukkig ben ik niet de enige die de verdediging ondanks het geringe aantal tegengoals erg fragiel vind.

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 16 september 2019 om 9:03u

Seuntjes is geen leider, hij gaat wel voorop in de strijd. Iemand die de boel aanjaagt. Maar leidinggevende capaciteiten heeft hij niet. Ik vind het niet erg dat den Tomme zijn poot hard hield door hem niet te halen. Ik houd van mensen die niet van hun standpunt afwijken: geen speulers waarvan de leeftijd met een 3 begint.
Toen DROL nog grijs was deze zomer, heb ik mijn analyse van dit seizoen al bij BSR gegeven. Met dit team gaan we niet meteen kampioen worden. We moeten echt geduld hebben. Het is wel zo dat ik veel meer speelvreugde zie dan vorig jaar. En dat is ons grote voordeel. Het elftal is nog onvolwassen, maar er zit zeker genoeg kwaliteit in om bovenin mee te kunnen draaien. We zullen nog wel eens tegen zo`n zeperd aan lopen, maar er zit zeker groei in. Mensen die roepen om een leidinggevende speler: let eens op Luka Ilic.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 16 september 2019 om 11:19u

Relaas van ratdactielid dekt redelijk de lading van wat er mis ging , scoor je gewoon 1 van de minstens 3 opgelegde kansen loop je naar een 4-0 zege uit , lult er niemand over.....


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven