homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 september 2019
WAARSCHUWING: Nicole zegt dingen


Ze kwam binnen als tijdelijk directeur, stelde eerst de TD en toen de AD aan, hopte met het zelfde gemak over naar een bestuursfunctie en geldt als grootste vertrouweling van de Grote Drie, waarvan Paul Burema tijdelijk aan de touwtjes trekt. Nicole Edelenbos: hate her of love her. Dat ze haar stempel uitdrukkelijk op de club drukt is een gegeven.

Niemand lijkt zich vraagtekens te stellen over de driedubbele pet die deze dame opheeft. Dat heeft ze zelf geregeld door zich zoveel mogelijk afzijdig te houden. Maar ook om nergens op te reageren en haar persmomenten zorgvuldig uit te kizen.

Kennelijk was deze keer de stem aan de beurt om wat details aan uit te lekken. Want dat deed ze. Het was al een publiek geheim dat de aanstelling van de trainer zo lang duurde als gevolg van onenigheid in de top, nu erkent ze ruiterlijk dat niet de wens van de TD (Fred Grim), maar de wens van de aandeelhouder / interim voorzitster de keuze voor de trainer heeft bepaald. Lekkere rollenscheiding kul. De slager keurt het eigen vlees, het is in Breda wel eens voor minder faliekant mis gegaan. Maar wederom trekt niemand z’n muil open.

Haar laatste kunstje binnen de formele rol is het aanstellen van een nieuwe RvC. Naar eigen zeggen is deze inmiddels rond en is ze erin geslaagd een nieuwe voorzitter met secondanten te vinden. Vanuit de oude RvC blijft alleen Robert Coppens over. Ze stelt dat deze maand de RvC wordt gepresenteerd. Dat is opmerkelijk, aangezien er nog geen kandidaat vanuit de supporters is aangesteld. Dat zou betekenen dat tante Nicole voor haar beurt praat, of opnieuw haar zin doordrukt en de gemaakte afspraken omtrent supportersvertegenwoordiging op bestuurlijk niveau negeert. In dat geval zal de rust zeker niet terugkeren in Breda.

U bent gewaarschuwd!


Bron : De Rat, BN de Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bertus Baklip

Geplaatst: zaterdag 7 september 2019 om 18:54u

Ook voor Edelenbos was toch allang duidelijk dat de grote drie op alle mogelijke bestuurderstoelen zitten. Dans je daar niet naar, dan vlieg je eruit. Zie o.a. Vreven.

Rattata

Geplaatst: zondag 8 september 2019 om 11:50u

Het laatste stuk is gevaarlijk en mag echt niet onderschat worden. NAC is gewoon van de supporters. Punt uit.

ennaajseejer

Geplaatst: zondag 8 september 2019 om 19:27u

Kortom: er is geen flikker veranderd en de supporters (lees Bsiderats) hobbelen gewoon door alsof alles koek en ei is. Helaas zitten we alweer op een grote beerput. Alleen de gelukkige resultaten en wedstrijden tegen de kelder van de KKD verhullen dat. Tijdbom

ennaajseejer

Geplaatst: zondag 8 september 2019 om 19:27u

met Bsiderats bedoel ik het overgrote deel van de polonaiselopers die daar reageren

BarleDuc

Geplaatst: maandag 9 september 2019 om 10:42u

Repeterend verhaal bij NAC. Het kan ook nooit eens op een normale manier gaan bij NAC. Steeds denk je bij de aanstelling van nieuwe mensen, nu hebben ze de kans om weer een solide gezonde toekomstbestendige organisatiestructuur neer te zetten. Een jaar later komt er weer uit dat er weer vreemde dubbele belangen in zitten en er `externe` krachten worden ingezet, waardoor wederom niet de beste keuzes worden gemaakt, en er een directie met elkaar zit opgescheept dat totaal niet op elkaar is uitgelijnd.

NAC will be NAC..

Mieshoop

Geplaatst: maandag 9 september 2019 om 18:55u

Zou Edelenbos het echt aandurven om de bedongen supporterszetel te negeren? Zo dom is de clubleiding toch niet?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hertog-076

Geplaatst: maandag 9 september 2019om 16:51u

Zolang de aandeelhouders zich blijven bemoeien met het beleid, blijft het fout gaan. Ze trekken alleen al door hun aanwezigheid een vacuüm rond de directie, waardoor alle besluitvorming verkrampt en ons verkeerde richtingen op leidt. Waardoor in the end de aandeelhouder wéér puin kan gaan ruimen en een ruïne in de etalage heeft staan. Dit zullen ze zelf toch ook wel door hebben?

Stel dan gewoon meteen een curator aan.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven