homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

23 augustus 2019
1-0 winst. 9 uit 3. [videosamenvatting]


Zie titel. Later meer...


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bertus Baklip

Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2019 om 23:28u

Haha Muhren, mooi man.

petros

Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2019 om 23:55u

Kan me niet heugen ooit aan het begin van de competitie al gelijk 9 punten in de pocket te hebben. Ze hebben er hard voor geknokt en deze tegenstander overleefd. Het had ook de andere kant op kunnen vallen, maar ik bedenk me dat we dit team pas bij elkaar hebben gesprokkeld....dat er rek in zit kun je ook waarnemen...ik denk dat we nog veel meer zullen groeien en af en toe een zeperd hoort daar bij....het einddoel is kampioen worden of als 2e eindigen....ik denk dat het zo maar mogelijk is. Ik heb na een verschrikkelijk jaar eindelijk weer 2 wedstrijden kunnen genieten

Mieshoop

Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2019 om 10:51u

Mooie ploeg, dat Cambuur. Speelde het voetbal dat ik NAC graag in uitwedstrijden zie spelen. Beetje vals, bikkelhard en drang naar voren.
Desondanks een puike zege voor NAC. Waarbij wel duidelijk is dat Mashart echt niet mee kan op dit niveau, en dat de combinatie El Allouchi - Dogan erg smaakvol is.

9 uit 3, buitenaards zowat

Sjak

Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2019 om 11:02u

@Mieshoop,

Mashart had wel de assist volgens mij...

Verder prima overwinning, nu Volendam, Jong Utreg en Excelsiknor..
Als je die wint heb je een hele mooie start gemaakt!

hup

piair

Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2019 om 12:06u

Mooie overwinning met een strijdend Nac, met ook nog foutjes maar dit is het Nac wat we willen zien en je ziet dat het publiek er dan ook achter gaat staan,

In vergelijking met vorig seizoen is dit echt een eenheid die voor elkaar wil werken, zelfs de ballenjongen bij de B-side deed mee en schopte iedere bal terug de tribune op.

Mooie avond gehad

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2019 om 12:24u

Mashart was in de tweede helft duidelijk beter (meer lef) in vergelijking met de eerste helft maar is eigenlijk meer voor de bank dit seizoen , wie weet ontwikkeld ie zich in de loop van ‘t seizoen....

Wat een wedstrijd vol strijd tot de laatste seconde , hartverwarmend avondje , da’s m’n uitspraak en dáár zult u ‘t mee moeten doen !

Rogo

Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2019 om 12:56u

Nog te vroeg om écht te juichen maar met deze groep moet je toch in de top 4 kunnen eindigen. Eerste 2 is het doel natuurlijk, wie weet als alles meezit... Wat al wel duidelijk is is dat er echt op mentaliteit is geselecteerd, een verademing om te zien vergeleken met vorig jaar. Zo krijgen ze het publiek ook weer echt mee als 12e man.

XXL

Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2019 om 16:48u

Degelijke overwinning. Hard gewerkt. Die 3e Spanjaard, die nr 5, is ook een goeie. Van Anholt verdedigend erg zwak. Stokkers werkt hard, maar kan het niet. Van Hooydonk kan het niveau niet aan. Muhren kan nog steeds niet ballen en Korte werkt hard, maar voetballen is voor hem te moeilijk.
Verder had Blom een off-day. We liggen nog steeds op koers

Bertus Baklip

Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2019 om 17:07u

Ik zie hier veel conclusies die me verbazen.

Mashart zie ik bijv. juist graag blijven staan, zodat hij stappen kan maken. Het is nog wat onwennig en terughoudend, maar wel degelijk en is net 19. Assist bij de 1-0 ook.
Van Hooijdonk kun je niet beoordelen op weer 5 minuten. Wat hij deed deed hij gewoon goed. Afjagen en paar goede kaatsen.
De tandem Allouchi Dogan vind ik dan weer juist nog niet zo, die lijken soms te geforceerd op zoek naar elkaar.
Van Anholt is dramatisch, dekt het liefst zo ver van de tegenstander af dat hij buiten het stadion staat.
Stokkers is tot nu toe best prima, longen als een paard, die raust rond en in de 16 zo 90 minuten door. Vond de wissel dan ook funest voor de 2e helft. Al die smurfen voorin werkte niet.

Wat ik het belangrijkste vind, Ilic. Hij kan heel goed voetballen, maar moet dat vooral niet zelf nu al te veel gaan denken. Af en toe al wat gebaartjes en gemekker naar zowel scheids als medespelers, gaat ook makkelijk naar de grond.

dunco

Geplaatst: zondag 25 augustus 2019 om 0:10u

De backs waren de zwakste schakels hopen dat de blessure van nacho meevalt zodat de andere spanjaard op links kan

Voor de 1-0 was het maar heel tam in het stadion

HV

Geplaatst: zondag 25 augustus 2019 om 15:06u

"Dit is een goed stel hoor!"

Niet samengesteld volgens de City-theorie, met psychologen, maar door mensen die de kleedkamercultuur kennen. Zou het Brood of van den Abbeele zijn geweest, die deze gasten bij elkaar heeft gebracht? Voor het eerst in jaren staat er een team op het veld.

rimaris

Geplaatst: maandag 26 augustus 2019 om 7:22u

Prima strijdbaar elftal,

verdediging is nog een zorgenkindje. Stond de 1e helft gewoon niet goed. Stokkers kan mij nog niet bekoren. 1e helft niks goeds gedaan. Dan heeft hard werken ook geen nut. Terechte wissel

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 26 augustus 2019 om 8:59u

HV > Voor het eerst in jaren weer een team. Tja.

Op de site van BSR heb ik al een paar keer de situatie beschreven. Ik zal dat nu eens doen vanuit het oogpunt van de trainer.
RB maakte de selectie van vorig seizoen in de laatste tien wedstrijden mee. We wonnen per ongeluk van Excelsiknor, maar verder was er geen land mee te bezeilen. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat RB nog niet meteen toehapte op het aanbod om zijn contract te verlengen. Hij moet zeker zijn eisen gehad hebben.
Er moesten natuurlijk wel wat rotte appelen uit de fruitmand. Maar waar begin je? Zou het zijn dat RB bij de nieuwe TD binnenstapte met het vriendelijke verzoek om de hele selectie buiten de deur te zetten? Dat idee heb ik wel. Ik kan me niet voorstellen dat die beslissing alleen toe te schrijven is op den Tomme. Die kende de selectie nog niet zo goed als RB.
RB moet dus zeker geweten hebben wie hij wel en wie hij vooral niet wilde houden. Laat dat dan ook meteen het antwoord zijn op het raadsel Damen.
Als je dus 90% van de selectie van vorig jaar bij het grof afval zet (vuilnisman, kunnen deze zakken ook mee?), dan moet je dus ook de boel weer aanvullen.
En daar loop je een gigantisch risico mee. RB heeft vast mogen aangeven wat voor spelers hij wilde en den Tomme vulde daar de namen bij in. Echt gericht gezocht hebben ze niet (behalve Stokkers en Dogan), soms lukte het ze zelfs niet om transfervrije (!) spelers te binden. Maar uiteindelijk hebben ze een selectie samengesteld. Met daarbij de voorwaarde dat geen van de spelers ouder mocht zijn dan 29 en er een mogelijke meerwaarde voor NAC aan zat. OK, dan hadden we nog te maken met de samenwerking met MCI, hetgeen volgens mij dit jaar weer wel netjes is opgelost.
Goed, en dan hebben we een selectie. Aan de trainer om er een team van te maken. En ik denk dat hij daar vooralsnog voortreffelijk in geslaagd is. We zullen zeker nog wel eens tegen een zeperd oplopen. Ik heb spelers fouten zien maken, waardoor ik weer eens de traditionele hartverzakking kreeg (gelukkig niet zoveel als bij Zwaanswijk ), maar ik zie ook weer plezier bij de spelers en de wil om te werken voor elkaar. En, ook bijzonder, de wisselwerking met het publiek. Vooral na de goal was er weer geregeld dat kippenvelmomentje op mijn rug.
Er zullen vast wel spelers zijn die zich dermate doorontwikkelen dat ze na dit seizoen al weer vertrekken. Maar ik denk dat als we zo doorgaan dat het niet moeilijk zal zijn om de selectie weer met de juiste mensen aan te vullen. Spelers zullen weer graag naar Breda komen om voor NAC te voetballen.
Al eerder heb ik aangegeven dat de insteek van den Tomme me zeer bevalt. Niet meer zoeken naar speulers met een deukje, die in de herfst van hun carričre nog eens even hun zakken komen vullen (Kali...). Gewoon een stel jonge honden, waarbij RB de taak heeft om ze in een toom te zetten. Ik denk dat het nog een mooi seizoen gaat worden. 8-

harry b.d.

Geplaatst: maandag 26 augustus 2019 om 9:38u

b.d. was op 8 juli in Oudenbosch op de training en zag daar tijdens de rondo al dat Ivan Ilic de beste is van de hele selectie. Bodi was daar al niet meer bij, hij werd teruggezet en zou later met een speciale deal ons NAC verlaten. Negen uit 3 is niet meer of minder dan vooraf al aangekondigd en verwacht volgens de prognoses. Volendam-uit is een mogelijke bananenschil en daarna volgen opnieuw 2 eenvoudige zeges.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hertog-076

Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2019om 15:46u

Door hard werken de overwinning gehaald. Dat is een goed teken. Voetballend stak je niet bepaald met kop en schouders boven de tegenstander uit, maar je komt op voorsprong en door gezamelijke strijd werd de voorsprong met succes verdedigd. Als ze dit iedere wedstrijd kunnen opbrengen, dus ook die wedstrijden waarin je voetballend de mindere bent, dan gaan we dit seizoen een heel eind komen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven