homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 augustus 2019
NAC nog op zoek naar centrale verdediger en vleugelaanvaller


Nog ruim een half maandje tot het sluiten van de transferwindow, waarin Tom van den Abbeele de tijd heeft om de selectie zo compleet mogelijk het komende half jaar in te sturen. NAC was tot voor kort alleen nog van plan om een centrale verdediger te halen, want achter Monsalve en Riera vooralsnog maar één back up (Van Hecke) en zag het halen van een vervanger voor de nu al langdurig geblesseerde Bohui niet zitten. Er zou simpelweg ook geen financiële ruimte voor zijn. Daar lijkt het nu op te zijn terug gekomen en zet nu ook ‘vleugelaanvaller’ op het wensenlijstje. NAC is van mening dat de posities in de rest van het elftal voldoende dubbel bezet zijn.

De invulling voor de opengevallen plek op de linkerkant was op een haar na gevuld met de huur van Glenn Middleton. Rangers en NAC hadden de overeenkomst al klaar, maar de jonge Schot bleef zelf liever dicht bij huis en kwam datzelfde weekend nog tot een akkoord met Hibernian, dat na een blessuregeval met spoed verlegen zat om een goede buitenspeler. De Hibs komen in dezelfde divisie uit als de Rangers.

Verder herbergt onze lijst met contractspelers nog een aantal namen die NAC graag ziet vertrekken. Anouar Kali is in het krachthonk cupcakes aan het bakken, terwijl zijn zaakwaarnemer druk bezig is met het vinden van een nieuwe werkgever. Jurich Carolina, Marwin Reuvers en Bodi Brusselers staan ook allen nog onder contract, maar hebben geen rugnummer gekregen en komen derhalve niet in de plannen van Ruud Brood voor. Bij Helmond Sport staan ze ook nog niet bovenaan het lijstje om gehuurd te worden, omdat de kattenmeppers graag eerst een spits willen vastleggen, alvorens het zijn geld aan spelers voor andere posities opsoupeert.


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Joshua Bohui
Jurich Carolina
Marwin Reuvers
Bodi Brusselers
Anouar Kali

13-aug-2019
'NAC wil Rösler als 'backup' Monsalve en Rier...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

BarleDuc

Geplaatst: maandag 12 augustus 2019 om 18:15u

Meer dan logisch dat ze voor die posities kiezen. Maar dan nog vind ik de selectie behoorlijk aan de smalle kant, wat je vooral aan het einde van het seizoen zal gaan merken. Dat kan nog wel eens het verschil gaan maken met de concurrentie. En niet in ons voordeel vrees ik. Laten we dus duimen dat iedereen heel blijft en weer niet met allerlei dubieuze spierblessures en andere overbelastingen te kampen krijgt.

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 12 augustus 2019 om 18:35u

BarleDuc > Dat zal nog niet zo`n vaart lopen. Eerstens omdat we hopen met Pasen al gepromoveerd te zijn en bovendien hebben de andere clubs hetzelfde probleem.
Ik denk dat dit hoe dan ook een rare competitie zal zijn. De voorbestemde favorieten hebben nu al wat steken laten vallen. Roda, NEC en Cambuur verspelen punten. Cambuur speelde dan wel tegen een direct concurrent, maar het was niet best wat ze lieten zien.
Go Ahead won met meer geluk dan wijsheid van MVV. Ik denk dat MVV, TOP en Eindhoven wel eens de outsiders kunnen worden in deze competitie, met een reserveplaats voor Almere. Met Excelsior, De Graafschap en FC Den Bosch (mits die niet uit de competitie gezet worden) spelen we dus met twaalf clubs om de direct promotieplaatsen. En daar tel ik die jonge elftallen nog niet eens bij.

Mieshoop

Geplaatst: maandag 12 augustus 2019 om 19:22u

@Hugh

het is dus moeilijker om de nacompetitie niet te halen dan om m wel te halen. Net als vorig jaar, toen was het haast onmogelijk om met zo`n competitie-indeling te degraderen. De nacompetitie hebben we dan ook niet gehaald...

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2019 om 11:40u

@joewie

Jong-elftallen mogen toch sowieso niet promoveren / nacompetitie spelen?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven