homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 augustus 2019
Exodus naar Volendam gefaciliteerd: 1.400 man naar de Dijk!


Althans, wel eerst effe allemaal een kaartje kopen natuurlijk. Kort gezegd, 1.400 kaarten beschikbaar gesteld voor de gehele korte zijde, weliswaar verplichte buscombi, maar mét mogelijkheid tot preparty op De Dijk. Dankzij een groep sponsoren (zie onderaan) is de prijs van de busreis + kaartje voor de wedstrijd slechts €19,12. Vervolgens kun je twee verschillende busreizen uitkiezen. Eentje die voor wedstrijd + Dijk gaat (aankomst 17.00 uur) en eentje die recht naar het stadion gaat (aankomst kort voor de wedstrijd). De vroege bussen vertrekken om 14.45 uur.

De verkoop is reeds begonnen voor Uitkaart+ houders, vanaf morgen 12.00 uur volgen de Cv1912 leden, waarna het woensdag vanaf 12.00 uur de beurt is aan de reguliere (s)cc houders.

Voor de volledigheid, het hele bericht van NAC.nl.


Met 1.400 NAC-supporters naar Volendam

Op vrijdag 30 augustus speelt NAC de uitwedstrijd in en tegen Volendam, een populaire 'awayday' onder de supporters van NAC. Dit jaar gaat er een ware exodus plaatsvinden, want maar liefst 1.400 NAC-supporters kunnen het duel bezoeken in het Kras Stadion in het Noord-Hollandse dorp.

Na goed overleg tussen de clubs, supportersgeledingen en de lokale driehoek van Volendam is er akkoord bereikt over het uitbreiden van het reguliere uitvak van het Kras Stadion. NAC krijgt nu de gehele korte zijde van het stadion tot haar beschikking. Dat betekent dat 1.400 supporters, per bus, naar Volendam kunnen afreizen om hun ploeg te steunen. De eerste bussen vertrekken bovendien al om 14:45 uur vanuit Breda, om vanaf 17:00 uur onder het genot van een biertje of andere versnapering op De Dijk in Volendam voor te beschouwen op het duel.

Kaartopties
De wedstrijd tegen Volendam is alleen te bezoeken in combinatie met een verplichte buscombi. Supporters kunnen bij het bestellen van de kaart kiezen tussen twee opties: 'Wedstrijd + De Dijk' en 'Wedstrijd'. De bussen met supporters die een kaart hebben voor 'Wedstrijd + De Dijk' vertrekken om 14:45 uur vanaf P5, de parkeerplaats naast het Rat Verlegh Stadion, zodat zij om 17:00 uur op De Dijk kunnen zijn. Supporters die kiezen voor de optie 'Wedstrijd' vertrekken vanaf 16:15 uur vanaf dezelfde plek. Zij bezoeken alleen de wedstrijd en gaan niet naar De Dijk.

Verkoop
De verkoop begint maandag om 12:00 uur, allereerst voor Uitkaart+-houders. Zij krijgen de eerste 24 uur voorrang op de verkoop. Vanaf dinsdag 12:00 uur gaat de verkoop open voor leden van de Club van 1912 en woensdag kunnen vanaf hetzelfde tijdstip reguliere seizoenkaart- en ClubCard-houders een kaart aanschaffen.

In samenwerking met enkele betrokken sponsoren heeft NAC de prijs voor een combiticket zo laag mogelijk weten te houden. De kaarten gaan daarom over de toonbank voor de symbolische prijs van €19,12.

De verkoop verloopt uiteraard via de bekende kanalen: NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.

Vriendengroepen
Ga jij met een groep vrienden of team van tien personen of groer naar Volendam en wil je graag bij elkaar in de bus zitten? Dan kun je dit doorgeven aan NAC. Stuur een mail naar gkluft@nac.nl met de volgende informatie van alle personen uit je groep:

- Naam supporter
- Klantnummer
- E-mailadres

Sponsoren
Mede dankzij onze sponsoren kunnen we de prijs van een kaart zo laag mogelijk houden (€19,12) om het bezoek van de wedstrijd voor iedereen aantrekkelijk te houden.

NAC wil daarom de volgende sponsoren bedanken:
- Amstel
- NHG Horeca Group
- Boerke Verschueren
- Van Riel Autobedrijven
- Muijs Scaldis
- Stichting Vak G
- Stichting Breda Loco's
- NAC Supportersvereniging
- Schipper Accountants
- Van Haperen Dakbedekkingen
- Bouwbedrijf Jos Vrolijk
- vdS visuale creaties
- Auto Hartman B.V.
- Marcel van Hooijdonk Real Estate
- Perfect Care
- PUPS Fulfilment


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


21-aug-2019
FC Volendam annuleert alle online ticket orde...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

BarleDuc

Geplaatst: maandag 12 augustus 2019 om 18:23u

Eigenlijk flauwekul toch dat we met een verplichte buscombi er naar toe moeten. Wat voor noemenswaardige dingen zijn er nou in het verleden gebeurd die er niet ook op een reguliere stapavond voorkomen? Als er ergens sociale controle goed zijn werk doet bij dit soort tripjes, dan is het NAC wel. Helaas hebben de instanties daar geen boodschap aan. Desalniettemin dat er mensen zijn die hier hun nek voor hebben uitgestoken!

Jharm

Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2019 om 8:32u

Jammer van de verplichte combi, maar wel retegaaf om daar de hele korte zijde Geel-zwart te kleuren. Hup NAC!

Swieber

Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2019 om 13:02u

Had er graag heen gegaan maar buscombi tijden zijn vanuit Zeeuws-Vlaanderen amper haalbaar.
Toch een goed initiatief om met verschillende vertrektijden te werken om zo nog een klein beetje “vrije tijd” te hebben in Volendam.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2019 om 14:08u

Met de bus vind ik in dit geval prima , geen bob nodig zo......
Alleen dat verplichte he.....

dozer

Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2019 om 22:49u

1400 kaarten is mooi maar die bus is pure onzin!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Rolmaat

Geplaatst: maandag 12 augustus 2019om 16:42u

Wat een kutzakken daar bij Fox. Ze hebben vanmiddag gereageerd:

,,Op vrijdagavond zenden we in Voetbal op Vrijdag het Schakelprogramma uit waarin fans van Keuken Kampioen Divisie-clubs alle doelpunten en hoogtepunten van hun favoriete club voorbij zien komen. Daarnaast hebben we een eredivisiewedstrijd én we zenden één Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd live en integraal uit.”

Maar wat ik dus niet snap. We zijn met heel die Eerste Divisie naar die achterlijke vrijdagavond verhuisd, zodat `we` de hele vrijdag voor onszelf zouden hebben, omdat de zaterdag nou eenmaal voor de Eredivisie is. Betere commerciële kansen voor de Eerste Divisie vanwege exclusievere tv exposure, werd ons voorgehouden. Nu hebben `we` alsnog last van die Eredivisie omdat die zo nodig óók op de vrijdagavond willen. Val toch allemaal kapot man!

Hertog-076

Geplaatst: maandag 12 augustus 2019om 17:02u

Helaas niet in het bezit van een uitkaart+ en geen Club van 1912. Hoop dat er woensdag nog kaarten zijn!

Japie

Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2019om 9:01u

Buscombi?

Proletarische Shopper

Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2019om 15:42u

Waar is die tijd gebleven dat we dit soort verplichte buscombi`s niet zomaar zonder slag of stoot accepteerden? Nu geloof ik wel dat de verkoop weer lekker vlot zal gaan en dat er 1.400 kaarten met gemak uitverkocht zullen raken, maar ik reken ook op die paar ouderwetse anti-conformisten die gewoon lekker buiten de combi om, vanaf een uurke of 12 zich op de Dijk zitten vol te gieten. Die good old Damakenwijweluit attitude. Ik mis het al een flink aantal jaren.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven