homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 augustus 2019
Nu al met ruim 3.300 NAC’ers gezellig bij FOX uitwedstrijden kijken!


NAC speelt een divisie lager en dat heeft nou eenmaal een wat mindere status in De Grote Televisie Wereld. Met als gevolg dat de wedstrijden niet meer écht live via de betaalzender van Fox Sports te zien is. Nee, we zullen het moeten doen met wat fragmenten op het schakelkanaal, waarin ze tijdens de wedstrijden druk switchen tussen de hoogtepunten op de verschillende velden.

Iets waar de supporter in het uitvak geen last van heeft, want voetbal beleef je in het stadion. Desalniettemin kut voor de supporters die tot de kijkbuis veroordeelt zijn. Maar ook voor de Bredase horeca die speciale peperdure abonnementen bij Fox hebben moeten afsluiten om NAC in hun etablissement te mogen uitzenden. Tot afgelopen seizoen nog solo op een kanaal, maar komend seizoen zullen we een kanaal moeten delen met een twee handenvol aantal andere wedstrijden. Zwaar knudde dus.

Een van die gedupeerde kroegen is Boerke Verschuren in ’t Ginneken. Zij nemen het voortouw om hier een creatieve oplossing voor te vinden. Veel creativiteit was er ook weer niet voor nodig, want het is heel simpel. Op welke plek in Nederland is de wedstrijd wél van begin tot eind op scherm te zien? Juist, op de redactie van Fox Sports zelf!

Gisterenavond deelden we op facebook het evenement dat iedereen uitnodigt om `Elke wedstrijd van NAC live te kijken op de redactie van Fox Sports`. Het bericht werd daarna door velen anderen gedeeld en neemt momenteel een fraaie vlucht. As we speak hebben zich al ruim 3.300 belangstellenden aangemeld voor het uitstapje. Het belooft een mooi tripje te worden naar de studio’s in Amsterdam. Het eerste reisje staat gepland op vrijdag 30 augustus als we toch al onderweg naar Volendam!

Of ze bij Fox Sports al een beetje wakker zijn? Boerke Verschuren geeft met regelmaat een update: “Bij FOX Sports NL groeit de druk en wordt die alles maar groter en groter! We hebben zojuist bezoek gehad van een zeer betrouwbare Bredase bron. We hebben vernomen dat ze het in Hilversum gaan overwegen! Dus dames en heren, nodig iedereen uit, alle steun is welkom! NAC Breda van het schakelkanaal af!!!!”

Meld u aan!


Bron : De Rat, Boerke Verschuren


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


21-aug-2019
FC Volendam annuleert alle online ticket orde...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Don Leon

Geplaatst: maandag 12 augustus 2019 om 10:06u

Tja, in beginsel moeten we gewoon zorgen dat we niet in deze divisie zitten. En ik snap ook wel dat ze niet al hun kostbare kanalen kunnen inzetten voor iedere zichzelf voor de Eerste Divisie te groot achtende club. Maar volgens mij is het voor NAC aantoonbaar hoeveel kijkers onze wedstrijden trekken. In de bekendmaking van de kijkcijfers van Fox van van afgelopen seizoen zag je dat NAC op Fox Sports wekelijks gemiddeld dik 140 duizend kijkers aantrekt (dan zijn de kroegen nog niet meegerekend). En gezien de niet aflatende publieke belangstelling in het Rat Verlegh Stadion, zal dat nu op de televisie of internetstream ook zeker niet veel minder zijn dan vorig seizoen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hertog-076

Geplaatst: zondag 11 augustus 2019om 14:38u

Wauw, wat is hier gebeurd?? Reageren als ongeregistreerde, hoe lang is dat geleden?

Ik heb me aangemeld voor de trip! Prachtig initiatief! Hoewel ik liever toch gewoon in het stadion zit uiteraard.. Mits niet uitverkocht net als tegen Dort.

8pinter

Geplaatst: zondag 11 augustus 2019om 14:51u

Mooi man. Schijt aan dat kut Fox. Heb het een paar weken geleden al opgezegd. Dit kon je zien aankomen. weggemoffeld op een schakelkanaal, daar ga ik mn geld niet in douwen. Gauw wegwezen uit deze kut zooi.

Rattata

Geplaatst: zondag 11 augustus 2019om 20:14u

Hier erger ik me al jaren aan. Ben blij dat we eindelijk in actie komen.
Het is toch bij de zotte, ze nemen het al op, de marginale kosten om een stream neer te zetten kunnen nooit hoog zijn. Maar je betaalt voor een schakelzender.
Ondertussen worden de Duitse competitie of traditionele KKD-clubjes voorgetrokken op een grote volksclub als deze. Twente werd vorig jaar wekelijks uitgezonden, dan kunnen wij dit toch ook bereiken?

Bikse Baos

Geplaatst: maandag 12 augustus 2019om 11:06u

Los van dat het nou zin het of niet, ik vind dit wel weer een typische NAC actie hoor haha. Even laten zien dat we er zijn en dat er met ons rekening dient te worden gehouden. We maken toch wel weer effe leuke reuring in het land. Hopelijk kunnen ze er daar bij Fox ook om lachen én doen ze een handreiking. Ik las dat ze er vandaag een vergadering over gaan beleggen en dat ze vanavond met een statement komen. Het is dus niet onopgemerkt gegaan!

Is het overigens niet tijd voor een paar nieuwe smilies?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven