homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 augustus 2019
Jong NAC speelt gelijk: Kali en proefspelers Blöte en Fikkert trainen met beloften


Gisterenavond was Sportpark Heksenwiel het toneel van een oefenwedstrijd van Jong NAC tegen de zogenaamde Peter Barendse Acedemy, een voetbalschool uit Zuid-Holland. Een opwarmer voor de competitiehervatting van maandag 12 augustus tegen roda jc.

Bij Jong NAC startten de volgende elf namen: Custers, Vanacker, van de Avert, van Hecke, Plezier, Bozkurt, Brusselers, Lobrecht, Muyamba, Reuvers en Glojena. Ook Jurich Carolina zou deze wedstrijd nog minuten maken. De wedstrijd was van een dermate zwak niveau, dat onze reporter ter plaatse het geen verslag waardig vond. Als gevolg van de inbreng van een aantal proefspelers, zag het spel er slordig en onsamenhangend uit.

Twee van die proefspelers waren Conner Blöte en Timon Fikkert. Blöte, 21-jarige vleugelverdediger, kwam afgelopen seizoen in de Derde Divisie (zondag) uit voor usv hercules en speelde daarvoor in de jeugdpleidingen van fc utrecht en ajax. Fikkert is een 19-jarige doelman. De Hagenees kwam tot afgelopen seizoen uit voor ado den haag en staat momenteel ingeschreven bij hbs craeyenhout.

Voor wie het wil weten. De wedstrijd eindigt in een 1-1 gelijkspel. De bezoekers komen in de 22e minuut nog met 0-1 voor via een vrije trap van Ricky van Haaren (ex-vvv, fc dordrecht en ado den haag). Uiteindelijk weet Glojena kort voor rust nog 1-1 te maken. Hopelijk volgende week maandag een veel beter resultaat.

Wat we na gisteren ook weten is dat Anouar Kali zich inmiddels niet meer beperkt heeft tot het krachthonk op het terrein van BSV Boeimeer, maar ook al mee traint met de beloften. Hij maakte echter nog geen deel uit van de wedstrijdselectie van maandagavond. Kali mag uit kijken naar een nieuwe club. Maar dat lukt beter als hij een beetje fitter is dan nu.


Bron : De Rat, NAC, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven