homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

29 juli 2019
NAC houdt Panathinaikos op 0-0 [samenvatting]


Zo ongeveer 4000 supporters ondernamen maandagavond de tocht richting het stadion om NAC te zien voetballen tegen Panathinaikos. De Grieken hadden de afgelopen weken al gewonnen van vvv, feyenoord en ajax. NAC was in beroerde doen met vier achtereenvolgende nederlagen, waarin het geen enkel doelpunt maakte. We maakten de borst nat voor een grote nederlaag.

Zowel NAC als Panathinaikos startten in nagenoeg hun sterkste opstelling. In de basis van de Grieken stonden 8 namen die ook van ajax gewonnen hadden. De verdediging van NAC was ongewijzigd, Mashart, Riera, Monsalve en Schouten. Verder begonnen Filipovic, Verschueren, El Allouchi en Van der Gaag op het middenveld, met Kudimbana en Stokkers in de aanval.

Het stadion maakte zich op voor een doelpuntenregen, maar gezien de spelverhouding na twintig minuten, zag het publiek dat het vanavond absoluut niet kansloos was. Ondanks wat kleine foutjes van Mashart en aanvoerder Monsalve, bleef NAC knap op de been, en creëerde wellicht zelfs de beste kansen op een voorsprong. Het publiek had in de eerste helft meerdere malen reden om van de stoel omhoog te komen. Meer dan eens vanwege de frivool spelende Jordan van der Gaag. Met name zijn pirouetje, gevolgd door een panna en een uitstekende voorzet op El Allouchi leidde tot groot enthousiasme op de tribunes. NAC ruikt mogelijkheden en zet de Grieken onder druk.

In de tweede helft wordt het plan licht gewijzigd. Kudimbana verhuist naar de zijkant, maar komt daar aanmerkelijk minder goed tot zijn recht dan in het strafschopgebied. Damen neemt de plaats in van Filipovic, die ook deze wedstrijd weer onzichtbaar was. NAC is meerdere malen dicht bij een doelpunt, maar komt daar helaas niet dichter bij dan een bal op de lat door El Allouchi. De keeper kreeg de bal nog tegen het achterlijf, maar kon een doelpunt ternauwernood voorkomen.

In de slotfase werden een aantal harde werkers nog beloond met een wissel. Kudimbana verlaat het veld voor jongeling Azzagari en mag Van Hooijdonk nog een paar minuten maken als Van der Gaag naar de kant wordt gehaald. Er wordt helaas niet meer gescoord, maar NAC mag heel erg blij zijn met een 0-0 gelijkspel. Niet alleen het uitblijven van een verlies, maar met name het vertoonde spel, waar toch veel meer beleving en overtuiging te zien was dan in de voorgaande wedstrijden. In iedere linie nog een versterking, nog wat vertrouwen winnen na een goed verloop in de laatste oefenwedstrijd van de campagne, aanstaande vrijdag tegen het Belgische RWDM, en dan moeten we het hier voorlopig mee gaan doen.

Enkele statistieken:
NAC - Panathinaikos 0-0.
Opstelling NAC: Olij; Schouten, Riera, Monsalve, Mashart; Filipovic (46. Damen), Verschueren, El Allouchi, Van der Gaag (85. Van Hooijdonk); Kudimbana (79. Azzagari) en Stokkers.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 31 juli 2019 om 0:18u

Joepie, ik heb als eerste een reactie geplaatst! Benieuwd hoeveel likes ik voor deze bijdrage ontvang!

Don Leon

Geplaatst: woensdag 31 juli 2019 om 11:39u

Lijk!

McAuliffe

Geplaatst: woensdag 31 juli 2019 om 11:39u

Like (haha)

hondstrouw

Geplaatst: woensdag 31 juli 2019 om 12:44u

Like het lijk!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven