homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

29 juli 2019
NAC haalt opnieuw Top speler: Huseyin Dogan maakte vorig jaar 21 goals


Gisteren was het op de Open Dag al hét nieuwtje. NAC zou de topscorer van top oss van afgelopen seizoen hebben gecontracteerd. Huseyin Dogan was toen goed voor 21 doelpunten en 5 assists. Vandaag weet NAC het te bevestigen, de 25-jarige aanvaller wordt voor twee seizoenen vastgelegd, met een optie tot nog een derde seizoen. Dogan was transfervrij. Hij had in Oss een aflopend contract en genoot veel verregaande interesse van buitenlandse clubs, waaronder uit Turkije, waarmee hij naar verluidt al bijna tot een akkord was gekomen. Toch koos hij voor NAC.

De geboren Hagenees kwam in zijn jeugd uit voor sc feyenoord en haaglandia, waarna hij door Sparta bij hun jeugdopleiding werd aangetrokken. Daar maakte hij in 2012 zijn profdebuut. Vier seizoenen lang kwam hij uit voor het eerste elftal van de Spartanen, waarna top oss hem tranfervrij overnamen. Hij komt vervolgens nog twee seizoenen uit voor de Ossenaren, waarin hij met name afgelopen seizoen een uitstekende prestatie neer zette. Uitblinker met 21 doelpunten en 5 assists. In de zeven jaar daarvoor kwam hij slechts tot 7 goals, maar kwam hij voornamelijk uit op het middenveld en werd zelfs als back gebruikt. Een veelzijdige speler die bij NAC voornamelijk om zijn scorende vermogen gebruikt zal gaan worden.

Tom van den Abbeele op NAC.nl over de nieuwe aanwinst: " Huseyin is met zijn persoonlijkheid en voetbaltechnische kwaliteiten absoluut een versterking voor onze selectie. Hij stond hoog op ons lijstje en we zijn dan ook erg blij dat hij, ondanks interesse van andere clubs, voor ons heeft gekozen. In zijn carrière heeft hij wonderbaarlijk al op bijna iedere positie gespeeld - verdediging, middenveld en aanval – maar wij halen hem in huis vanwege zijn scorend vermogen, waarmee hij het afgelopen seizoen bij FC Oss indruk heeft gemaakt. Wij zijn daarnaast ook onder de indruk van zijn sterke wil om te slagen, die hij van huis uit mee heeft gekregen. Dat in combinatie met zijn open en warme karakter, maakt dat hij in onze ogen past bij de club. "

Ook Dogan is een blij man: " NAC is een mooie club, ik ben blij dat ik hier ben. Het contact begon een aantal weken geleden en ik was direct overtuigd van de club. Dan moet alles nog wel kloppen, maar gelukkig is dat nu het geval. Vorig seizoen (bij TOP Oss) was voor mij een top seizoen, maar ik hoop het bij NAC nog beter te doen. "

Een zeer welkome versterking voor de voorhoede. Samen met Finn Stokkers, Boris Kudimbana en Sydney van Hooijdonk beschikken we komend seizoen over vier spitsen. We hebben er wel eens slechter bij gezeten. NAC zet verder nog in op het aantrekken van een vleugelaanvaller (Jeffrey Sarpong?) en een linksback (Miquel Nelom?).


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven