of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 juni 2019
Nick Olij komt, Lundqvist gaat weg via ontsnappingsclausule


Beweging vandaag rondom het Rat Verlegh Stadion. Vanochtend kwamen op Twitter de eerste berichten tevoorschijn over een naderend vertrek van winteraanwinst Ramon Pascal Lundqvist, deze werden later op de dag bevestigd door zowel de aankopende club fc groningen als NAC. Ondanks zijn doorlopende verbintenis tot 2021, kan Lundqvist voor een zacht prijsje van 150k de deur uitlopen.

Tegenover het vertrek staat (weliswaar de keeperspositie), doelman Nick Olij. Hij komt over vanuit Alkmaar na zijn verhuurperiode aan fc oss van afgelopen seizoen. Er ligt in Breda een getekend contract voor twee seizoenen met een optie voor nog één jaar.

De reacties van de hoofdpersonen van de clubwebsite:

Nick Olij: “Het afgelopen seizoen heb ik bij TOP al kunnen inburgeren in Brabant en dat is mij erg goed bevallen. Op het moment dat NAC mij benaderde hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Voor mij is dit in veel opzichten een fantastische stap. Spelen in het Rat Verlegh Stadion lijkt mij super, daar kijk ik echt naar uit. Daarnaast verwacht ik toch wel dat we komend seizoen meedraaien bovenin, dus qua niveau zet ik ook een mooie stap. Op dit moment zit ik in de laatste fase van mijn herstel, ik kan niet wachten om te beginnen aan de voorbereiding en eindelijk weer volle bak te kunnen gaan op het veld.”

Technisch Directeur Tom van den Abbeele: “We zijn blij dat Nick de medische keuring goed heeft doorstaan, zodat we het rond hebben kunnen maken. Met het aantrekken van hem zijn we nu in ieder geval al verzekerd dat komend seizoen een van de cruciale posities binnen de lijnen is ingevuld. Wij geloven in Nick als een betrouwbare sluitpost waar we op kunnen bouwen en die bij ons nog een groei door kan maken. Hij is gretig en heeft een grote wil om te slagen. Dat is precies wat wij nodig hebben.”

Welkom bij NAC!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Rizu

Geplaatst: vrijdag 7 juni 2019 om 19:22u

Laten wij nu een goede speler zomaar vertrekken? Moeten wij niet een selectie hebben die bovenin mee draaien?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven