of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

29 mei 2019
Samenvatting Technische Forumavond met de nieuwe directeuren


We waren gisterenavond aanwezig en deden live twitterverslag. De Highlights:


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 29 mei 2019 om 13:27u

"De voedingsdeskundige psycholoog en performance trainers gaan er uit" -> Ah, woorden naar mijn hart. Dat hadden we drie jaar geleden al moeten doen!

"Als het goed is weten de spelers zelf wel dat ontbijten met een koffiekoek en fritten met saus niet goed is." -> Wat interesseert me nou wat die gasten eten? Al zitten ze alle dagen aan de spareribs met knoflooksaus, als ze tijdens de wedstrijd maar laten zien waarom ze bij NAC zitten.

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 29 mei 2019 om 13:41u

Voor wat die voedseldeskundige, de psycholoog en de performance trainer (wat?) bij elkaar verdienen, kun je zo zes nieuwe spelers aantrekken.

Een performance trainer. Als er nou iemand is die op staande voet ontslagen moet worden, dan is hij het wel. Tenzij iemand van de lezers op DROL (zijn er die eigenlijk nog?) wel eens iets van een performance gezien heeft het afgelopen seizoen? Ik ben erg benieuwd!

Don Leon

Geplaatst: woensdag 29 mei 2019 om 16:44u

Met de performance trainer wordt waarschijnlijk de inspanningstrainer bedoeld. Die bepaalt per speler het individuele trainingsprogramma en de rust / inspanning verhouding. Die moet voorkomen dat spelers overbelast raken en op een gezonde manier het maximale uit hun fysiek halen. Gezien de vele blessures mag ook die jongen zich wel even achter de oren krabben.

Dan was er ook nog een chief executive officer performance teamontwikkeling. Die sjaak zal NAC toch ook wel meteen hebben gevraagd om zijn naam meteen van de site te halen in het lijstje van staf medewerkers van dit FC Los Zand? Ik zou een ander beroep overwegen als ik hier verantwoordelijk voor was.

Zware overschatting, groot doenerij als ze met dit soort rand figuren aan komen zetten. Op het level van City 1 loont het inderdaad om daar het allerlaatste procentje potentie uit hun topspelers te halen om het verschil te kunnen maken in de strijd om de grote prijzen. Maar op een level van NAC, waar het ze in basis nog niet eens lukt om een pass op 3 meter naar de juiste kleur te geven, ga je met een hamburger meer of minder echt het verschil niet meer maken.

Don Leon

Geplaatst: woensdag 29 mei 2019 om 17:04u

En kan iemand die flapdrol van een Paolo Fernandes vertellen dat de instagram app op zijn telefoon geen spiegel is om je haren goed te doen? Blij dat we van die egocentrische narcisten verlost zijn.

Ben verheugd om te horen uit de mond van TvdA dat ze de nieuwe spelers weer aan een grondige spiegologishe test gaan onderwerpen. Screen daarbij gelijk ook even hun social media accounts, wou ik even zeggen. Dan zie je ook al aardig wat voor vlees je in de kuip hebt.

W

Geplaatst: donderdag 30 mei 2019 om 20:55u

@HH zeker wel hoor. Al zou het fijn zijn dat DROL op een ietwat snellere server zou draaien

Swieber

Geplaatst: zaterdag 1 juni 2019 om 9:11u

Wat te zeggen, spelers die graag willen moeten we niet hebben (Seuntjens/Damen/Meijers) maar ondertussen wordt weer t ene na t andere man city blik open getrokken. Die spelers hebben natuurlijk veel meer binding met NAC en zullen t gras opvreten als t een wedstrijdje minder gaat...........

RKC heeft wederom bewezen dat n middelmatig elftal, maar dat wel n team is, de sleutel naar suc6 is.
Laten wij aub dus eens voor n nieuwe trend zorgen. Jongens uit de buurt, aangevuld met paar ervaren eerste divisie spelers (Seuntjens ideale kandidaat dus....).
Ben bang dat we nog niet geleerd hebben.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven