of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 mei 2019
Nieuwe aanbieding voor Grad, exit Meijers en Sprangers


Grad Damen is voorlopig de enige speler in het bezit van een aflopend contract voor wie een nieuwe verbintenis in de maak is. Ruud Brood heeft te kennen gegeven de 21-jarige Grad nodig te hebben voor de opbouw van achteruit. Hieruit valt natuurlijk ook op te maken dat de trainer zelf ook volgend seizoen de scepter zal zwaaien over het eerste elftal, maar dat lag al in de lijn der verwachting.

Damen beleefde zijn rentree in het eerste in de uitwedstrijd tegen fortuna na bijna 2 jaar afwezigheid door zwaar blessureleed, een mislukte uitleenbeurt aan helmond sport en een gebrek aan vertrouwen in zijn kunnen door Mitchell van der Gaag. Brood ziet het dus wél enorm zitten in de eigen jeugdParel. Grad zelf heeft ook te kennen gegeven heel graag bij zijn NAC te willen blijven. De verwachting is dat de club binnen nu en enkele weken een aanbieding tot contractverlenging doet.

Anders is dit voor alle anderen die een aflopende verbintenis hebben. Dat geldt dus ook voor Mitchell te Vrede, terwijl Theo Zwarthoed vermoedelijk helemaal stopt met de actieve voetballerij. Behalve deze 2 spelers zullen naar alle waarschijnlijkheid ook Pele van Anholt, Anouar Kali, Gervane Kasteneer, Mikhail Rosheuvel, Robert Mühren, Anouar Kali en helaas en onbegrijpelijk genoeg ook Greg Leigh volgend seizoen niet meer in een NACshirt te bewonderen zien zijn.

De Helmondse enclave

Terwijl NAC een seizoen lang een parodie op voetbal ten tonele bracht verging het de jonge NAC'ers in helmond niet veel beter. Niemand van de 5 verhuurde spelers (Bodi Brusselers, Diego Snepvangers, Richelor Sprangers, Jordan van der Gaag en Bart Meijers) heeft zich kunnen onderscheiden bij de nummer 19 van de kkd-divisie. Voor vriend-van-de-show Richelor Sprangers en Bart Meijers betekent dit dat zij naar alle waarschijnlijkheid NAC zullen gaan verlaten, omdat zij in het bezit zijn van een aflopend contract. Van de overige 3 heeft alleen Jordan van der Gaag naar verluidt nog toekomst bij NAC.

Met name het aanstaande vertrek van Bart Meijers, die in het seizoen van promotie toch een zeer solide indruk maakte en vaste basisspeler werd, is opmerkelijk. Er zullen toch vervangers voor die prutsers achterin moeten komen.

We gaan het meemaken bij Circus NAC.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Grad Damen
Robert Mühren
Bart Meijers
Richelor Sprangers
Diego Snepvangers
Ruud Brood
Mitchell te Vrede
Theo Zwarthoed
Anouar Kali
Gervane Kastaneer
Pelé van Anholt
Bodi Brusselers
Jordan van der Gaag
Gregory Leigh


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Caz

Geplaatst: woensdag 1 mei 2019 om 10:31u

Het salaris van onze Leigh schijnt nog al op de begroting te drukken. Spijtig dat hij weg moet, maar dat is de realiteit van de Eerste Divisie.

Meijers is voor mij een beetje een Alex Schalk verhaal. Eeuwig talent, maar je gaat hem uiteindelijk niet missen als tie weg is. Is daarentegen wel een hele herkenbare speler. Hoop niet dat er een of andere exotische pipo voor in de plaats komt.

rimaris

Geplaatst: donderdag 2 mei 2019 om 7:28u

De enige speler die band heeft met het publiek wegsturen
Leigh, Leigh, Leigh


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven