homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

25 april 2019
Kansloos verlies tegen feyenoord. Degradatie kwestie van tijd.


We wisten allemaal dat het een moeilijke avond ging worden. Kans op een overwinning was vrijwel nihil. Maar ondanks de zwaar getemperde verwachtingen krijgt dit NAC het tóch voor elkaar om het publiek zwaar teleurgesteld achter te laten.

Als een racewagen die op rubberloze velgen de finish probeert te halen, in desperate pogingen om de voorlaatste wagen die twee bochten verder rijdt nog bij te halen. Zet de auto maar aan de kant, dit heeft geen zin meer.

De zeer gemankeerde verdediging speelt ons in de beginfase direct parten. Damen en Gersbach zijn duidelijk nog niet op elkaar ingespeeld, waar de feyenoorders al aasgieren op afvliegen, de bal afnemen en direct op doel afvuren, 0-1. Daarna vliegen de kansen ons om de oren. Bal op de lat, op de kruising, voorlangs, achterlangs, het had met rust al 0-5 kunnen staan. Het bleef bij 0-2, na een blunder van Van Leer die een houdbaar schot van Dylan Vente over zichzelf heen wipt. De klungels konden aan de thee.

Brood probeerde in de rust nog wat te forceren door Van Hooijdonk in te brengen voor Te Vrede en Kaikai komt erin voor Rosheuvel. Hun inbreng doet de feyenoord machine ook niet haperen. Feyenoord hoeft niet eens vol gas te gaan om uiteindelijk op 0-4 uit te komen. Uit medelijden lijkt de handrem er wat op te gaan. Maar een eretreffer wordt ons niet gegund.

De jongens die wellicht nog het minste te verwijten zijn, lopen plichtsgetrouw voorop in de ‘ere’ronde en vangen de volle laag. Daar achteraan sjokken de lui die zich doorgaans meer druk maken over welk gelikt actiefotootje van zichzelf ze deze keer op hun socials moeten plaatsen om hun insta credibility te verhogen.

#shirtuitenoprotten #schaamjekapot

Vanavond rond de klok van 20.15 uur weten we waar we aan toe zijn. Bij winst van excelsior bij ado den haag zijn we officieel gedegradeerd, bij een gelijkspel is het slechts officieus en gaat het om doelsaldo. Bij verlies van excelsior blijft hun voorsprong 5 punten, en krijgen we minimaal 17 dagen uitstel van executie.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


24-apr-2019 NAC-FEY (0-4)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 26 april 2019 om 9:50u

Ik heb het nooit eerder gezegd, correct me when I`m wrong, maar dit moet echt de allerslechtste selectie zijn die NAC ooit gehad heeft. Zelfs toen we derde van onderen eindigden in de (toen nog) Eerste Divisie, kan ik me niet herinneren zo teleurgesteld naar huis te zijn gegaan. In die tijd waren we wel snel thuis, met maar 400 toeschouwers op de tribunes...
Dikke pret voor de trainer die het volgend jaar durft op te pakken. We krijgen wat mensen bij die de tribunes gaan aanvegen (de jongens met doorlopende contracten), vijf gehuurde spelers van MCI worden met een stempel Return to sender, Adress unknown, No such number, no such zone teruggestuurd. Mensen met een aflopend contract worden aan de kant van de Rat Verleghstraat gezet: Vuilnisman, kunnen deze ZAKKEN ook mee?
En dan vanaf nul weer helemaal opnieuw beginnen.

Overigens is het maar goed dat we direct degraderen. Stel je nu eens voor dat Excelsiknor nog twee keer verliest en wij, tegen beter weten in, zowel van Heerenveen en PEC Zwolle winnen, dan moeten we nog drie rondes spelen in de pleeoffs. En dan verliezen van Almere City?

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 26 april 2019 om 12:51u

@Hugh

Maar toch: we hebben het wel over NAC. Dus alles is mogelijk. Zelfs winnen van Almere in de aller- allerlaatste wedstrijd van de NACompetitie. Die niet voor niets zo heet.

Altijd blijven vechten tot het laatste fluitsignaal heeft geklonken! Ik maak me nu overigens spontaan zorgen: zou ik bruine genen hebben en mezelf moeten omdopen in "duitse naccer"? Oeps!

rats

Geplaatst: zondag 28 april 2019 om 19:15u

Vond Damen in dit Nac niet onverdienstelijk voetballen maar als je aanvoerder de bal niet wil hebben en alles aan F terug geeft dan is dat een kwalijke zaak lijkt mij.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven