of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 maart 2019
Another one bites the dust: vd Gaag vertrekt per direct


Zondagmorgen gaf hij bij de Tafel van Kees nog te kennen dat hij de komende tijd zijn eigen functioneren nog eens tegen het licht te houden. Naar verluidt is dat niet meer tot enkele dagen gekomen. Als de inmiddels weer verwijderde tweet van NAC-wacht van de Voetbal International Chris Tempelman mogen geloven, dan zijn Van der Gaag en NAC gisteren al tot het besluit gekomen dat het beter is om de wegen te laten scheiden. Niet veel later volgde ook het bericht van Yadran Blanco. Daarin wordt gemeld dat Van der Gaag zijn ontslag heeft aangeboden. Vandaag zouden de partijen tot een akkoord zijn gekomen over de ontbinding van het nog tot medio 2020 doorlopende contract.

Kom er maar in, nobele opvolger. Trekken we Eric Hellemons weer eens uit de stal? Het ligt in de lijn der verwachting dat Eric Hellemons zijn taken tijdelijk zal overnemen. Aangezien hij in de NAC organisatie de enige is die beschikt over de vereiste trainersdiploma’s.

Update:

De aanvulling vanuit NAC.nl:
Mitchell van der Gaag: "Afgelopen zomer ben ik met bepaalde doelen en ambities bij NAC binnengekomen. Het trainerschap is een resultaatgericht beroep en als je op dit moment naar de stand en de prestaties kijkt, dan voel ik me daar als hoofdtrainer verantwoordelijk voor", aldus Mitchell van der Gaag. "In een situatie als deze moet je ook kritisch naar je eigen positie durven kijken en daarin ben ik tot de conclusie gekomen dat het voor de club misschien het beste is om het in de laatste acht wedstrijden met een andere hoofdtrainer te proberen. Het resterende programma biedt nog mogelijkheden en hopelijk kan een nieuwe dynamiek ervoor zorgen dat de spelersgroep het nog om kan draaien. Ik wil NAC bedanken voor de kans die ze mij hebben geboden en wens de club oprecht alle succes in de toekomst."

NAC neemt op zeer korte termijn een beslissing over een nieuwe invulling voor de resterende wedstrijden van dit seizoen. Tot die tijd is de dagelijkse leiding van de selectie in handen van de huidige assistent-trainers.


Bron : De Rat, NAC.nl, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Opa

Geplaatst: maandag 18 maart 2019 om 19:53u

Weken te laat helaas. Maar slappe vaatdoeken lopen er bij nac al genoeg op het veld.

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 18 maart 2019 om 19:57u

Je hoorde wel eens zeggen: aan de trainer ligt het niet, maar het leek wel alsof de apathische houding van de spelers op Van Der Gaag oversloeg. Ik weet niet of er nog iets te redden is, maar dit is wel een nieuwe kans.
Ik zou voor de rest van het seizoen Stijn Vreven terughalen. Zijn seizoen in België is toch al afgelopen. Als we degraderen, dan hebben we behoefte aan iemand die een team kan bouwen. Het zal moeilijk worden om snel te promoveren uit de KKD.

Don Leon

Geplaatst: maandag 18 maart 2019 om 20:20u

Van der Gaag, goede trainer, maar geen match met NAC. De fout werd een jaar geleden al gemaakt door niet door te gaan met Vreven. Volgens Smulders was NAC toe aan een trainer die de skills heeft om met meer technisch begaafdere en `voetballende` spelers om te gaan. Met dat idee kon ik leven, onder de voorwaarde dat NAC die spelers dan ook daadwerkelijk ging halen. Maar die bleven dus uit. En dan sta je dus laatste. En nu ook nog eens trainerloos.

Enerzijds siert het vd Gaag dat hij zijn ontslag aanbiedt, maar wat mij betreft veel te laat. Je hoopt dat een dergelijke actie een schokeffect teweeg brengt. Maar wat hebben we met 8 punten achterstand nog aan een ommekeer? Het is te laat. Het enige dat het ons als supporters nog oplevert is de komende 8 wedstrijden een hoop minder gesjagrijn over onbegrijpelijke opstellingen.

Je kunt het denk ik het best als volgt beschouwen. Je voorbereiding op volgend seizoen is met 8 wedstrijden uitgebreid. Ga vanaf nu door met de jongens waarvan je weet dat ze er volgend seizoen voor willen gaan. En vooral die jongen honden die zich nu aandienen in Jong NAC en NAC O19. Ja, je zal in de slotfase van deze competitie ongetwijfeld weer veel wedstrijden gaan verliezen, maar dat zal met aanmerkelijk meer krediet en empathie vanaf de tribunes worden ontvangen.

Swieber

Geplaatst: dinsdag 19 maart 2019 om 7:02u

Heb lang geloofd dat het aan alles lag behalve de trainer.
De 5 verdedigers strategie THUIS en het constant opstellen van spelers die niet willen begon mij tegen te staan.
Jammer, want ik had echt wel eea van hem verwacht.
Zijn ontslag is in lijn met hoe ik denk dat de persoon van der Gaag werkelijk is. Zelfkritisch en prestatiegericht.
Met het vreemdelingenlegioen waar hij mee moest aanvangen was het onbegonnen werk. De winteraankopen hebben ook nog geen meerwaarde laten zien (zoals te verwachten van winteraankopen).
De city deal en daarmee het handelshuis concept is wat deze club genekt heeft. Was het echter niet zo dat van der Gaag juist door de city deal voor NAC koos............?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven